Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nesto veoma L e p o ❤

Prvi put otvaram temu potaknuta lepim razlogom 🤗 Naime, kontaktirala me je clanica porukom u vezi sa bluzom koju je zelela da kupi. Ali u isto vreme dobijam poruku od clana koji se takodje interesuje za istu bluzu. Pogledam njegov profil, vidim da je tek otvoren nalog, nema nijedan utisak..hm.....sumnjivo mi🤔😅....ali uljudno odgovorim da sam vec ugovorila prodaju. Medjutim 😁 dobijem poruku od njega, da sam ugovorila prodaju sa njegovom devojkom, da je trenutno pored devojke, da je zapazio sta joj se dopada i da on zeli da joj kupi i da je iznenadi, i ako moze da licno preuzme, pre njegove devojke posto je takodje iz Novog Sada. Sve to me je nekako raznezilo i obradovalo jer sam se jos jednom uverila koliko malo treba da parovi jedno drugom pokazu paznju, naprave mala iznenadjena koja govore o emociji koja postoji izmedju njih ❤....Na meni je ostalo samo da bluzu upakujem u lepu ukrasnu kesu i predam decku. Javila mi se clanica, iznenadjenje je uspelo 🤗 Pa drage moje clanice, ljubav je zaista gorivo za zivot ❤
2019 09 01
😍
2019 09 01
> mokelem: > 😍 😍❤🎶🎶🎶
2019 09 01
Prelepo <3
2019 09 01
Ljubav jeste gorivo za život <3 i za život posle života.
2019 09 01
> sandrra160796: > Prelepo <3 ❤
2019 09 01
> srebrna: > Ljubav jeste gorivo za život <3 i za život posle života. 👏👏👏👏👏👍
2019 09 01
Divnooo😍
2019 09 01
> MiraTinaLena2: > Divnooo😍 😇😇😇😇🎶🎶🎶
2019 09 01
Konačno i nešto lepo na ovom sajtu! :) Bravo! <3 <3 <3 <3
2019 09 01
To je stvarno divno, ali ta devojka može da pronjuška, vidi temu neće se iznenaditi 😂
2019 09 01
Sad tek videh do kraja da jr uspelo juhuuuu 😍😍😍😍😍😍
2019 09 01
Pravi muškarac! Svaka čast. 💖💖💖
2019 09 01
Divno. 💝
2019 09 01
> lokibg: > Konačno i nešto lepo na ovom sajtu! :) > Bravo! <3 <3 <3 <3 Loki, znam da ces sloziti da ima toliko nacina, toliko malih gestova koji ucine da se istinski obradujemo. "Nije sreca para puna vreca" ali zaista....hocu da kazem da sam prisustvovala situaciji kada suprug kaze supruzi"Evo ti sve, evo ti auto, evo ti pare, samo me pusti na miru" 😥😥😮...Podelicu sa vama trenutaka kada me je cerka ucinila istinski srecnom. Ustala sam rano da krenem na posao i iskreno nisam se ni setila da mi je taj dan rodjendan.....Krenem u kuhinju, kad moja cerka brze-bolje izlazi iz kuhinje....pomislim da hoce da me iznenadi jutarnjom kafom. Rekla mi je"Samo sedi u dnevnoj sobi i ne pomeraj se" 😊.....Ubrzo je usla sa tacnom punom mafina koji su predivno mirisali i cestitala mi je rodjendan.....Ganula me je, jer se trudila da se isunja iz sobe da me ne probudi i bila tiha u kuhinji dok je pravila mafine....i sada kada se setim toga, moje srce je radosno❤
2019 09 01
1 2 3