Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Ne mogu da postavim oglas

Ok, hvala na savetima. Pokusacu i materijal da upisem mada sam pisala i to do sada. Sinoc probala sa eksplorera - nista. Nemam mozilu. Stavicu na kupujem prodajem, odustajem od pokusaja ovde.
2019 09 03
Samo sacekaj sad da prodje ovaj bag sa samim sajtom pa pokusaj,stvarno mi nista drugo nepada na pamet da moze biti problem,ja koristim chrome i sve sljaka kako treba i preko tel i preko laptopa
2019 09 03
Ja uspela... Jeiiij
2019 09 03
Radiiiiiiiiii! 8-)
2019 09 03
Postavila oglase ali preko treceg kompjutera drugarice. Na mom i dalje ni da cuje. Neverovatno
2019 09 04
ovo je neverovatno... od toga da nece da se okaci oglas do problema da mi je duplirao 5 puta isti oglas i ne mogu da ga izbrisem!!!!uzas
2019 09 07
ljudi... pa mene ovaj sajt izludjuje... toliko sam stavri slikala i zelim danima da ih okacim i ne mogu.... plus ne mogu ni da obrisem stare oglase... ja cu poludeti ali stvarno :(((
2019 09 14
ne mogu ni u poruci poslati dodatne fotke..ni sa laptopa, ni sa telefona.. katastrofa...
2019 09 14
Ne mogu da postavim oglas danima.. nece da ga postavi ni sa jednog pretrazivaca, ni sa kompa , ni sa mob-a. :(
2021 04 09
Ne mogu da postavim oglas uopšte! Kad kliknem na postavi predmet ništa se ne dešava...
2022 06 04
1 2 3