Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nosen donji ves? WTF?!

Samo zelim da konstatujem da se na prvoj strani sajta prilikom svakog refresha nalaze bukvalno 3 ponude prodaje nosenog vesa, neke sa vrlo eksplicitnim fotografijama. Razumem da odredjeni ljudi imaju odredjene potrebe za koje su spremni da plate, ali nisam dozivljala do sada ovaj sajt kao mesto za tako nesto. Ovakvi postovi meni licno unose malo nelagodu. Eto, samo toliko
2019 09 07
Izvini, @srebrna, prekopirah ti post 😂
2019 09 07
Zato sto su to popularni predmeti,bukvalno...Koliko god su ovde clanice bile gadljive,a slike odvratnih gaca vec postavljene na forumu, valjda su morale da udju i pogledaju kompletnu ponudu i gace u vecem formatu...I tako ti oglasi dodjose do prve strane i popularnih predmeta...Trazili ste,dobili ste...
2019 09 07
Jel otvara neko ove silne lajv strim ili onlajn filmove? Ima ih na pretek, samo da bi neko blokirao sajt.
2019 09 07
Videla sam sa vremena na vreme na forumu da se o tome prica i da se povremeno pojavi neki oglas, ali bas me je iznenadilo danas da se toliko oglasa vrti. Opet, kapiram da je ta roba trazena, ali cenim da ovaj sajt nije mesto za to jer se tako potencijalno nakupljaju osobe koje mogu biti nepouzdane u svakom smislu. Npr. lazni profili raznih manijaka koji se jave da nesto kupe od tebe, ti posaljes paket, on dobije tvoju adresu i sutra dodje da se raspita za nosene gace... Nikad dosta opreznosti i paznje na internetu!
2019 09 07
O ovome se na forumu priča već dva meseca! Jbt
2019 09 07
> AppleRed: > Jel otvara neko ove silne lajv strim ili onlajn filmove? Ima ih na pretek, samo da bi neko blokirao sajt. Nemojte to su virusi.
2019 09 07
Tako sam i mislila Zlatana, hvala. Nisam iz inata htela otvoriti jer sam ubeđena da to neko namerno radi sa multija, verovatno revolt. Revolt prema Admin i vlasnicima razumem ali ovo nama smeta najviše.
2019 09 07
Ja samo zaobidjem...... Razne budale su nikle ovde... 🙄
2019 09 07
Svaki dan po 6 istih tema o gacama Doooosadonooooo
2019 09 07
Jel cita neko teme ovde ? Jel vidite teme o gacama da se otvaraju vec danima
2019 09 07
> mokelem: > Jel cita neko teme ovde ? Jel vidite teme o gacama da se otvaraju vec danima Čuj danima, dva meseca sigurno.
2019 09 07
Pa ocigledno da se ne prica dovoljno jer admini ne resavaju situaciju. I dalje je na prvoj strani medjunozje neke zene. Fuj
2019 09 07
Anka...Da se nije toliko pricalo,gace ne bi bile na prvoj strani i ne bi ih bilo u tolikom broju..To je sve zbog silne price po forumu..Pisalo se,previse, na pogresnom mestu.Admina nema..Jedino ostaju vlasnici sajta,koji bi trebalo da snose posledice objavljivanja ovakvih oglasa u njihovoj"kuci".
2019 09 07
Jeste, istina je, ali ja zaista te oglase nisam ranije primetila na prvoj strani sajta. Danas sam krenula da trazim nesto da kupim i koliko god puta da sam refreshovala prvu stranu barem 4 oglasa tog tipa su se izvrtela svaki put.
2019 09 07
1 2