Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Forum "poklanjam" i zickasi poklona

Nekad i pracenje zakuca, ko zna...
2019 09 15
> MinaMasa: > Nekad i pracenje zakuca, ko zna... Pa, znaću ja uskoro :) Ali devojka je bila bas fina, valjda ce sve biti ok :) .. Sto se ostalog tice, ako vec poklanjam stvar, znaci da mi ne treba, ako je neko zeli, znaci da mu treba (ili misli da mu treba). Sta ce sa njom da radi, na njemu je. Neka koristi sam, neka pokloni drugom, a ako je umešan dovoljno da je proda (a ja nisam mogla/htela/umela), super. Znači da poklon nije bio beskoristan.
2019 09 15
Sto ne bi bila fina kad dobija poklon :') Postujem misljenje, ali stojim iza svog i dalje mi je muka od zickasa. Eto :) P.S. Gledam suncokret na profilnoj pa mi nije jasno kome sam sta pisala, sta uradi sajt za 3 dana pada :') :') :')
2019 09 15
> MinaMasa: > Sto ne bi bila fina kad dobija poklon :') Postujem misljenje, ali stojim iza svog i dalje mi je muka od zickasa. Eto :) P.S. Gledam suncokret na profilnoj pa mi nije jasno kome sam sta pisala, sta uradi sajt za 3 dana pada :') :') :') Ahahahhaha ono i to što kažeš 🤣🤣🤣 A 🌻 sam ja 😂 (i mene svojevremeno nervirali omi sto nikad cigarete nisu imali a uvek se grebali; mislim i sad bi me nervirali, al više ne pušim pa im nisam intetesantna)
2019 09 15
Hahaha od tih nisam mogla da zivim u srednjoj skoli, posle su se na faxu stabilizovali :') Moja drugarica se snalazila kad nije imala para pa je kupovala mini Marlboro od 10 cigareta :) A i u mojoj 1. godini srednje, dok jos nisam propusila, pored internata bio kiosk sa cig. na komad, cak su i u mom omiljenom lokalu u tom gradu uz tursku na tacnici donosili Laki pa je narod skupljao od nepusaca, parola "snadji se" :)
2019 09 15
Vrhunac poklona mi je bio kada je clanica kupac uplatila 200din za maltene novu Terranova majicu i nije podigla. Dolazi kurir, kao imas povracaj, ja u soku. Apsolutno me je bolelo uvo da placam dupli ptt, znala je broj za pracenje, kada je poslato, ulazila na sajt, nista pitala nije sve vreme. Rekoh kuriru, evo ti fotka sta je u paketu, ako hoces plati povratnu i nosi nekoj zenskoj. Clanica se javlja posle par dana od mog obavestenja da sam pustila paket nazad u postu, ona kao, pa dobro, nisam stigla do poste. Sto se mene tice, ja sam predmet prodala, malo se provozala majica po Srbiji, ko zna sada dal' je neko nosi ako je uradio otkup uz dupli ptt ili ceka da posta razduzi sa samom sobom pakete... Apsolutno me zabole. Da je bila neka zaista vanredna situacija, trazils bih joj 300din za dupli da uplati da dignem pa posaljem opet, ali to lencuga ponasanje... Sta to mene zanima... Da je predmet kostao vise od duplog ptta, vratila bih joj razliku, ovako sa prodajom od 200din nije bilo poente. Tako da razni ljudi poklanjaju razne stvari raznima.
2019 09 16
Ma sto se tog poklanjanja tiče, jedino bi mi bilo bezveze da se paket ne podigne pa da se meni vrati. Sve ostalo mi je ok. A ova članica je podigla (valjda, ne piše na track and trace još uvek), ali zahvalila se, ostavila utisak i meni je to ok. Što se mene tiče, nek uzme svaki put sve što ja poklanjam :D nemam problem s tim. P. S. Znači, ja ne moram da podignem vraćeni paket ako ne želim?
2019 09 16
Nisi ni u kakvoj obavezi. Cist primer naveden gore kad je cak predmet i prodat, placen unapred.
2019 09 16
Ima nepodizaca, skoro rekohe na forumu da neka Marija trazi poklone i ne podize, valjda neko video na grupi na fb-u.
2019 09 16
1 2 3 4