Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Forum "poklanjam" i zickasi poklona

I da se preproda, neka se preproda, opet nekome bolje koristi nego meni čim ga poklanjam. Jedino što ne volim su moje lične slike bez pitanja jer se trudim oko fotografija. Opet, ako neko je kulturan i pita da li može da upotrebi, nemam problem. Halal je halal.
2019 09 09
Ja na to zickanje poklona gledam kao na bezobrazluk. X puta se pokrenula prica o tome da pokloni treba da idu onima kojima su potrebni, a ne onima koji samo traze traze i traze. Nije mi ok, eto. Zato je i kasiopeja (lianaluna, koliko cujem) provlacena i blokirana, zato i ove ostale treba da ispare.
2019 09 09
@Dzo, nisam ti zagledala ormar, i moj mi je mucan, ali metalni ram i lampice??? Helou, ozeni me!
2019 09 09
Pa i onima koji traže i traže su potrebni jer ih traže i traže jer su skontali neku šemu, prodaju na drugom sajtu, nekom sekond-hendu za siću lovu, nešto zadrže. Mišljenja sam da ako smo rešile da poklonimo, onda poklanjamo. Naravno da u idealnim uslovima to ide samo korisnici da nosi, ali i da ima neku kombinaciju meni je i to u redu jer, opet, dobiće neku lovu za nešto. AKO IMAŠ, TI DAJ, AKO NEMAŠ, TI NE OTIMAJ. Neko fura obe devize, neko jednu. Svakome na savest.
2019 09 09
Upravo ta sema ili stagod mi je mucna, zato sam i otvorila temu... Ali, naravno, postujem i tvoje misljenje Srebrna, i misljenje DzoDzo, iako se ne slazemo, bozemoj, necemo pocrkati zbog neslaganja :') Dodatni razlog otvaranja teme je i to da cujem misljenje drugih clanica o ovome, i drago mi je da postoji vise razlicitih misljenja. Edit: i meni se zavrtelo od reci misljenje, znam :)
2019 09 09
I baj d vej, evo moj paket je u putovanju osobi koju pominjete i znam da je ona i sarađivale smo i ranije pod njenim drugim nikovima i šta sad? Javila se uredno prva, ja sam uredno poslala. Ako uredno preuzme paket sve je uredno u redu. Šta će ona sa mojim i inim i bilo čijim poklonima da radi mene iskreno nije briga. Ako će joj to omogućiti da zaradi neki dinar, još bolje i isto tako se osećam ako neka članica dobije nešto od mene pa nosi i voli ono što sam poklonila. Ne znači da je moja deviza ispravna, samo lično razmišljam tako. Toliko je bitnijih stvari u životu i toliko sam puta dobila nešto lično na poklon što mi nije koristilo pa sam prosledila dalje, poklonila, prodala... zar je to zaista važno u životu?
2019 09 09
Mene nervira, sta cu. Ne kazem ni da je vazno ni da nije vazno, prosto, zanimala su me misljenja ostalih, zato smo se i okupili u ovolikom broju :)
2019 09 09
Ma naravno, tebe nervira, mene ne nervira, sve je to u redu. Ima žicaroša ali i dalje mislim da time, ipak, na neki način, bilo koji način, činim neko, makar malo i besmisleno dobro delo. Toliko.
2019 09 09
Upravo, sve je to u redu.
2019 09 09
> MinaMasa: > @Dzo, nisam ti zagledala ormar, i moj mi je mucan, ali metalni ram i lampice??? Helou, ozeni me! Uzmes krevetac u Ikei, Leirvik i zakacis kinezare bele i eto ga. Jos pre Ikee kod nas sam videla ovaj krevet, jos imao na donjem delu odradjene karnere, zaljubila se. Kopala i nasla koji je, porucim preko cikice koji je tada dovlacio iz Madjarske, iskreno-sa njegovih 25% provizije ispao i jeftiniji nego sto je sada kod nas. Ironija-7godina nikako da odradim te karnere. Ali nivelisem sarenis posteljinom. Sada bi mi mozda bilo i previse da ih zakacim. Iako bi macka bila presrecna. 😂😂😂😂
2019 09 09
A karneri su meni tu mac, ovako je top :)
2019 09 09
Hahahha kud pre ne videh temu :D 🤣 Pa dobro, znači da se utisku ne nadam. A još ga i dadoh :D 🤣 Nema veze... To što sam poklonila meni ionako nije bilo potrebno. Nek joj je alal i neka radi sa tim šta hoće. :)
2019 09 15
P. S. Sad kad rekoste da ne podize pakete, pogledala sam, i na stranici za praćenje pošiljke nema uručenja još uvek. A ovde prozivana članica mi je javila da je sve ok. Pih. Valjda će i biti ok.
2019 09 15
@Jelena.K, zickasi imaju dosta utisaka, a nisu nista ni prodali ni kupili na sajtu, tako da, u neku ruku, ti utisci i nisu apsolutno merilo...
2019 09 15
> MinaMasa: > @Jelena.K, zickasi imaju dosta utisaka, a nisu nista ni prodali ni kupili na sajtu, tako da, u neku ruku, ti utisci i nisu apsolutno merilo... Pa sta znam, sad vidim kako to funkcionise... I sama sam dala utisak povedena time sto mi je javila da je sve ok. (a zapravo jos uvek nije)
2019 09 15