Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Forum "poklanjam" i zickasi poklona

Neno, to prvi put cujem. Ko je to?
2019 09 09
Ja sam sa Lianom imala korektnu saradnju. Uzela je prsluk koji mi je napao deckov pas, malo ofuckao krzno, treba malo dorade tu i drago mi je da je neko odlucio da fin komad sredi malo i nosi u zdravlju. Takodje sam imala u ponudi Kiko senku koja je cela, ali pukla pri padu sa toaletnog stola, i ne vidim problem da neko ako ume, stegne to i koristi, jer je zaista kvalitetna i tuga mi da se baci jer nekom nije preterano bitno da li je kamen ili prah, a meni jeste. Nemam zamerki na clanicu. Bila je ljubazna, korektna i, i pored jos desetak poklona sa naloga, odabrala je dve zaista fine stvari da im udahne zivot i koristi.
2019 09 09
I to je u redu. Takođe, nije imala drugih saradnji sem poklona.
2019 09 09
Pa dobro, mozda zena ima toliko da moze da plati samo ptt. Kao sto ima i onih koji samo kupuju ovde i onih koji samo prodaju. Kada poklanjam, ne gledam kod koga ide, ali ne bih volela da uzima neko poklon pa da proda dalje jer postoje oni kojima bi to nesto zaista znacilo, bilo lepo da ima i korisno.
2019 09 09
Naravno, ali ja nekako sumnjam da su im namere časne.
2019 09 09
> MinaMasa: > Neno, to prvi put cujem. Ko je to? Liana Luna,Kasiopeja014 to je ista osoba I ima jos bar 1-2 njena profila,ali ne mogu sad da se setim...
2019 09 09
> MlleSanja: > Naravno, ali ja nekako sumnjam da su im namere časne. Normalno da je sumnjivo kad uzima sve... I musko i zensko I decije,u svim mogucim velicinama
2019 09 09
Liana Luna je Kasiopeja a to je ona žena sto dize petog dana u pošti pakete?
2019 09 09
> DzoDzo: > Ja sam sa Lianom imala korektnu saradnju. > Uzela je prsluk koji mi je napao deckov pas, malo ofuckao krzno, treba malo dorade tu i drago mi je da je neko odlucio da fin komad sredi malo i nosi u zdravlju. > Takodje sam imala u ponudi Kiko senku koja je cela, ali pukla pri padu sa toaletnog stola, i ne vidim problem da neko ako ume, stegne to i koristi, jer je zaista kvalitetna i tuga mi da se baci jer nekom nije preterano bitno da li je kamen ili prah, a meni jeste. > Nemam zamerki na clanicu. > Bila je ljubazna, korektna i, i pored jos desetak poklona sa naloga, odabrala je dve zaista fine stvari da im udahne zivot i koristi. I ja Sam joj poklanjala nekoliko puta,Ali treba malo pustiti I druge da dodju na red :-)
2019 09 09
@Dzo, to gde zavrsi verovatno necemo ni saznati (mozda?)...Nije pitanje podizanje paketa (znam da ima pacijenata koji ni poklone ne podizu, da). Ali da se svakog bozjeg dana ista imena provlace po tom forumu, pa dokle? Daj-nam-svega-dabogda-nam-preselo style.
2019 09 09
Neno, ma nemoj me zezati da je to ta ista??? Znam za cuvenu kasiopeju, ta je preprodavala valjda na Limundu, gde vec
2019 09 09
Mene to iritira, to zickanje, a pogotovo to preprodavanje. Ajde, ne odgovara ti nesto sto si kupio, preprodas, jbg. Evo, ja kupila mantil od cure, prelep, al meni ne stoji. Pitala je ima li sta protiv da ga postavim ne bih li bar deo novca povratila i kupila drugi, odobrila je. Al da trazis samo da bi preprodao, ma bre... Ne verujem bas da se nema za lebac i jogurt kad se ima za internete, ako cemo iskreno. A ako se radi preprodaja poklona, sto te iste clanice ne preprodaju ovde, nego nalozi na drugim sajtovima za prodaju robe...
2019 09 09
Ja sam napisala da mi utisak ne treba, moze i sve djuture, ali ne volim preprodavce, ne mogu protiv sebe.
2019 09 09
Necu da ulazim u to odakle nekom net. Mozda i nema svoj, mozda ima sifru od komsinice(ja sam tako zivela cela 3meseca dok sam se klala da mi se prebaci sbb u stan, pa malo tako, pa malo kod mojih na net, da ne uzimam telenor paket na dve godine bez potrebe... Sbb tek kopao kanal u sred Novog Bga da uvede kablove za moj ulaz, i od 15 planiranih dana, ispade skoro 90) Svejedno, bas me briga, ne zivim od ovoga, resavam svoje hordasenje stvari. Ako stavim npr farmerke za 200din jer mi smetaju u ormaru, zauzimaju mesto, a neko ceni da moze da ih preproda i za 200e, neka. Svakako vise volim da neko ko uzme poklon predmet isti i koristi, ali se vise ne opterecujem sta ce sa tim posle, jer resavam svoje opterecenje. Koliko imam obuce i krpa, ne bi me cudilo da propadnem kod komsije ispod😂😂😂
2019 09 09
Poklanjam svima, zar je bitno ako je poklon?
2019 09 09