Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Kako izabrati still?

Ćao devojke 👋🏻 Moje pitanje je kako da odaberem najbolji stil za mene ? I kako da se svesno i nesvesno pridržavam njega 🤔 Zateknem sebe da mi se sviđa neki casual stil pa iz njega odem u cute stil iz toga u rock fazon pa bi onda ipak minimalizam sto se tice oblacenja...Imam odece preko glave a sve je tako izmesano od sportskog do minimalistickog stila i za pola stvari sam vezana a ne nosim.Ne znam kako da se odlucim za jedan i pridržavam se togaaa .... POMOĆ Neki savet??
2019 09 09
Nikako ne menjajte to. Ja sam takva bila dugo, i bas me jedna osoba prokomentarisala u tom stilu: ti si cas dete cveca, cas rokerka, cas nesto trece... I sve to extra nosis. Onda sam nekako presla na neku klasiku i od tada se sebi ne svidjam sta god od toga da obucem. Sad tako prilagodjavam se kezual i klasik stilu.
2019 09 09
Al ja bi da se drzim jednog 😭 Imam toliko odece pola ne nosim manjka para manjka prostora a sve vece zahteve 😂😂😂😂😂😂Tipično žensko neki bi rekli 🙈🙈🙈
2019 09 09
Nemam ni ja neki poseban stil, mozda je najvise odredjen bojama jer volim jarke boje, zuto,ciklama,tirkiz,narandzasto i onda bude da ponekad izgledam kao papagaj..zimski kaputi su mi roze i zute boje,haljine zelena, tirkiz,crveno bela, kosulje ciklama,zute .. :))) inace uopste ne pratim modu nego nosim skroz neke drugacije komade od onih koji su navodno ultra moderni i meni je to skroz ok :D ..tako da stilom uopste nemoj da se opterecujes
2019 09 09
Samo hocu da kazem, da ces mozda biti nezadovoljnija ako te jedan stil pokori.
2019 09 09
To dolazi sa godinama, ja bih rekla, bar je u mom slucaju bilo tako, prodjes vise nekih faza I sto se stila oblacenja tice I frizure, boje kose... Ali to nekako samo po sebi dodje. Probajte par kombinacija, razlicitih stilova, stanite ispred ogledala I sami ocenite u cemu ste najzadovoljniji sobom, u cemu se osecate najprijatnije I najlepse. 😁
2019 09 09