Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Dojenje u javnosti

Da se razumemo, nemam ama baš ništa protiv. Ali danas žema u gradskom doji dete. Ne bebu, nego dete od cca dve godine. Hoda, pričai kao odjednom, mama vadi sisu. Sama ta slika kad gledam devojčicu onako, poveću, kako sisa i to u sred gradskog prevoza... Da je beba, OK. Beba mora da jede, ne mome da trpi i ne bira ni mesto, ni vreme kad će da ogladni, ali devojčica od dbe godine može da se strpi da izađe iz gradskog prevoza valjd. Pojede neku plazmu usput, šta znam..
2019 09 10
To me podseti na film Grown ups :') Oduvek zene hrane decu u javnosti, ali su znale i da ponesu pelenu, maramu, sta god i prikriju se. Sad ko da namerno sevaju grudima na sve strane, vise se eksponiraju nego sto "eto tako mora".
2019 09 10
Joj, dojite, koliko vam je staro dete? 38 meaeci 😂
2019 09 10
> MinaMasa: > To me podseti na film Grown ups :') Oduvek zene hrane decu u javnosti, ali su znale i da ponesu pelenu, maramu, sta god i prikriju se. Sad ko da namerno sevaju grudima na sve strane, vise se eksponiraju nego sto "eto tako mora". Kako da pokrije dete od par godina, brate? 😂😂😂
2019 09 10
Secam se situacije u parku sa klincem od cetiri godine...Caskamo na klupi,nas par roditelja,kada klinac pridje nesto promrmlja,mama ga stavi u krilo i poce da ga doji..Svi zacutasmo u trentku i nasta ona neprijatna tisina ,:) Zgranuli smo se,a i zbunili....Inace sto se tice dojenja jesam za to da se deca doje na javnom mestu...A sto se tice uzrasta,tu su misljenja itekako podeljena...Po meni do oko godinu dana,najvise godnu i po..
2019 09 10
Ahahah, ma ne mislim na to dete, nego na bebe :) A to s mesecima za decu od nekoliko godina cesto cujem, inace. @jelena2606, bukvalno ta scena je i u filmu koji sam navela gore :D
2019 09 10
> jelena2606: > Secam se situacije u parku sa klincem od cetiri godine...Caskamo na klupi,nas par roditelja,kada klinac pridje nesto promrmlja,mama ga stavi u krilo i poce da ga doji..Svi zacutasmo u trentku i nasta ona neprijatna tisina ,:) Zgranuli smo se,a i zbunili....Inace sto se tice dojenja jesam za to da se deca doje na javnom mestu...A sto se tice uzrasta,tu su misljenja itekako podeljena...Po meni do oko godinu dana,najvise godnu i po.. Ne komentarišem uzraat, baš iz tog razloga, jer eto, ima majki koje bi dojile i 7 godina, dolagile na veliki odmor u školi i slično. Ako će da doji, neka, brate, šta me briga, ali ne moramo mi baš sve da vidimo
2019 09 10
MinaMasa....Najsmesniji je bio jedan tata koji je sedeo tu ,facu da sam mogla da mu snimim ,:) Jedva smo se povratili,kao sve normalno pricamo,a svi bagujemo..Pritom onako malo neprirodno,ne mozes ni da gledas :) Ono kao situacija, svi hocemo da budemo normalni,kao sve je ok,a nema sanse.. :D
2019 09 10
> MinaMasa: > Ahahah, ma ne mislim na to dete, nego na bebe :) A to s mesecima za decu od nekoliko godina cesto cujem, inace. @jelena2606, bukvalno ta scena je i u filmu koji sam navela gore :D Mislim da je to nekj problem sa odrastanjem sopstvemog deteta. Ja u trenutku ne mogu da se setim koliko mi je tačno stara ćerka, kad me neko pita, kažem dve godine, mrzi me da brojim i tih poslednjih par meseci, ionako ne znam mi kkji je datum hahaha, a koliko mi debilno to zvuči 20 meseci, 26, 30, čak sam i to čula.. Ma, daj..
2019 09 10
Pa u tome i jeste stvar Debela,cim doji dete do pete,ta osoba ne vidi problem u tome sto to radi pred svima...To joj je sasvim normalno.
2019 09 10
A možda je čula da ne može da se ugoji dok doji, pa drži liniju 😂
2019 09 10
Pa da, DD, sta ti tesko da kazes 2 godine, 2 godine ima dok ne napuni 3 i cao, a ne 25 meseci npr, jebiga, smori me to preracunavanje...Pa sta ce jadan covek, nije navikao :D Kad pomenu DD, brate mili, sad mi slika u glavi - veliki odmor i specijalna prostorija za zene-majke-kraljice koje su dosle da doje decu. No hard feelings, nemam djece, ali mi se prismuci od takvih.
2019 09 10
U skoli???Kakva spec prostorija?Nisam upucena,a ne znam ni da li sam dobro shvatila...Dojenje u skoli na odmoru???
2019 09 10
Ma neee, daleko bilo, nego ja imam bujnu mastu, a okidac mi je bio to sto je DD rekla da ima majki koje bi dojile i do 7. godine, dolazile na veliki odmor itd :D Zajebancija, al ako nastave s ovim izbacivanjem grudi po ulicama, ne gine nam i to.
2019 09 10
> jelena2606: > U skoli???Kakva spec prostorija?Nisam upucena,a ne znam ni da li sam dobro shvatila...Dojenje u skoli na odmoru??? Ahahahhaahha, ti si hit
2019 09 10
1 2 3