Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Fejk Guess

Naletela sam upravo na clanicu koja prodaje guess torbe,po dosta nizim cenama nego u radnji,i onda sam se malo zagledala i skontala da su jako dobre kopije,ne znam gde ih nabavlja,ali su uradjene top 😅 Zao mi je sto ih navodi kao original,i zao mi je sto se dosta clanica zeznulo...
2019 09 18
Pa ne znam.Guess torbe na snizenjima budu i 20e.Naravno ne kod nas...Tako da neko moze da pokupuje nekoliko torbi i da ih ovde glat prodaje po 50e i da opet za ovdasnje kriterijume bude jeftino...Tako da cene posebno Guess stvari nisu merodavne...
2019 09 18
Nije stvar u cenu,stvar je da se zagledate u torbu,i skontate da nije original,a navodi se kao original.
2019 09 18
Da to je naravno problem..Fejk industrija je super uznapredovala...Vidjam i ja ovde dostaa fejk stvari,iz aviona se vidi,ali prodaju se po ceni originala..Mislim zene kupuju..Zasto,ne znam..
2019 09 18
Slazem se za industriju,svaka im cast 😂Pa ne znam ni ja,verovatno ne kontaju da je fejk, dovoljno da bude u opisu 'original',i ako nemaju pojma kako izgleda uopste pravi original 😅 Mislim cim vidis tako nisku cenu,postane sumnjivo,barem meni,ne znam...
2019 09 18
> uvanazajonje123: > Slazem se za industriju,svaka im cast 😂Pa ne znam ni ja,verovatno ne kontaju da je fejk, dovoljno da bude u opisu 'original',i ako nemaju pojma kako izgleda uopste pravi original 😅 > Mislim cim vidis tako nisku cenu,postane sumnjivo,barem meni,ne znam... Poslala sam ti poruku u pp.😊😊😊
2019 09 18
Recite mi molim vas gde se prodaju te original guess torbe na snizenju za 20e? Rado bih sebi priustila jos neku po toj ceni,jer sam i na snizenju proslogodinje modele placala minimum 70e! Hvala
2019 09 19
U Parndorfu sam na sniženju nalazila Guess torbe za 30 i 40 evra. Jeftinije od toga nisam nalazila. Torba koju sam tamo platila 40e u autletu u Inđiji koštala je 13500 dinara.
2019 09 19
Meni iskreno cela ta priča sa Guess torbama uopšte nije jasna. Cene tih torbi od veštačkog materijala budu veće od cene pravih, kožnih. Da plaćam logo za veštak ne pada mi na pamet. Mislim da je to precenjeno...
2019 09 19
> despare: > Meni iskreno cela ta priča sa Guess torbama uopšte nije jasna. Cene tih torbi od veštačkog materijala budu veće od cene pravih, kožnih. Da plaćam logo za veštak ne pada mi na pamet. Mislim da je to precenjeno... Slazem se.
2019 09 19
Guess precenjeni cuveni guess Kvalitet 0
2019 09 19
> Ninuskica: > Recite mi molim vas gde se prodaju te original guess torbe na snizenju za 20e? Rado bih sebi priustila jos neku po toj ceni,jer sam i na snizenju proslogodinje modele placala minimum 70e! Hvala Livigno.Italija..
2019 09 19
> despare: > Meni iskreno cela ta priča sa Guess torbama uopšte nije jasna. Cene tih torbi od veštačkog materijala budu veće od cene pravih, kožnih. Da plaćam logo za veštak ne pada mi na pamet. Mislim da je to precenjeno... Bravo! Ako hoćete dobru i skupu torbu uzmite Manual. To je koža. A inače iskreno, meni torba dosadi posle 2-3 godine. Kupim nove za manje novca i mirna sam.
2019 09 19
Ja Guess torbe ne volim..Krpice su im ok,ali ne po ovim cenama koje vidjamo kod nas.Hocu reci brend mi je ok ali ne za oliki novac.Ali evo cisto poredjenja radi.Mozda se secate u Indjiji ovde su to clanice kacile,kada je bio garaz sejl,pa su kaputi i bunde bili po 2900 din...Pa mozete misliti koliko kosta torba na nekom takvom snizenju negde u inostranstvu,ako neko ubode taj trenutak... Inace kod nas nikada nisu takva snizenja,bilo kog brenda
2019 09 19
Isto kao sto se vecina Pinko i Marc Jacobs(snapshot) torbe prodaju ovde kao original po 20000-23000 din a zapravo su prva kopija...a na svim oglasima je navedeno da su original!Jos nalaze neke modele od pre 2godin i kao iz outleta...kako da ne!ja sam jako cesto i u pandorfu(u poslednje vreme redje) ali u palma novi i u Noventi bas cesto i tih modela sto se ovde nude ni traga!
2019 09 19
1 2