Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Fejk Guess

Snezana123..Mozda zato sto su modeli od pre deset godina,a nesto mozda i vise..Ja sam iz Amerike dobijala Guess pantalone,farmerke,bez felera.Cena na njima je bila 10 dolara...Kada sam gledala ovde da uzmem Pepe Jeans jaknu u outletu..Imaju jakne,to su neki modeli od pre devet godina,a neke i vise.Kucala i pronasla na netu...Ali jbt 9 godina,a oni i dalje drze neke astronomske.. cene....
2019 09 19
Ne,nisam mislila na to!radi se o konkretno pinko love torba,i tim MJ snapshot...kad prodje kolekcija...recimo te neke "Pinko love bag-idilio" ja sam je kupila u radnji u Veneziji,i popustio je sav na jednom mestu,i uvazili su mi reklamaciju,ja sam trazila da mi ne vrate novac nego da mi nadju u drugoj radnji,i nije je bilo vise poradnjama jer je kolekcija prosla,pa sam trazila da provere u njihovim autletima bilo gde u it taj model torbe,i nije je bilo ni u jednom.Prakticno nije je moguce naci nogde!i ovde se sad pojavljuju te torbe I to jos da porucite model koji je prosao pre dve godine,a toga nema nigde.
2019 09 19
Da to nema smisla....Znaci oni jos imaju i na lageru ahahaha,a zvanicne radnje nemaju ,:)
2019 09 19
Zato i kazem...veruj mi...u autlet stigne par odredjemih modela od tih love torbi...ako neku konkretko juris molis boga da je nadjes u radnji a u autletu cista premija...to plane ko da su 6dinara 😂 i isti ljudi prodaju te mj,pinko i furla...sve kao original a cene uopste nisu naivne...tipa ovde ima tih plisanih pinko,mozete poruciti sve velicine i boje a nema toga nigde vec tipa 2 godine.
2019 09 19
Da ali eto to samo poznavaoc kao ti moze da ukapira i vidi...Ja se npr u odredjene skuplje brendove uopste ne razumem,a pritom nemam sa cim da uporedim.Nekada ne moram ni da imam ali moram da uzmem u ruku odredjeni predmet pa onda da zakljucim.Zato u vecini slucajeva i preskacem...Ja imam fejk Dsquared farmerke...poskidala sam sve te oznake posto ne volim da sljasti..Farmerke su vrhunske i boja i kvalitet i kroj..Da nisu lose etikete unutrasnje nema sanse da bi se provalilo..
2019 09 19
Dosta se razumem ali i kad nesto vidim u radnji tipa dsquared ili moncler ili ne znam koja firma cesto izgleda lose ili siveno ili pobegao step pa se pitas "jbt pa ovo da stavis pored kopije izgleda bolje kopija" tuzno ali istinito .Samo mi je zao sto ce neko to kupiti po toj ceni od 23000din isto i za taj fake guess...ja sam pre nosila njihove torbe bas su mi bile slatke...rucke posle kratkog nosenja caooo oguljenje...a na nekoj maloj crnoj otpao znak...patike sam imala one srebrne starke duboke,pa ne znas jel pre pucaju iza pete ili tu gde se savijaju kod prstiju.Kvalitet 0.> jelena2606: > Da ali eto to samo poznavaoc kao ti moze da ukapira i vidi...Ja se npr u odredjene skuplje brendove uopste ne razumem,a pritom nemam sa cim da uporedim.Nekada ne moram ni da imam ali moram da uzmem u ruku odredjeni predmet pa onda da zakljucim.Zato u vecini slucajeva i preskacem...Ja imam fejk Dsquared farmerke...poskidala sam sve te oznake posto ne volim da sljasti..Farmerke su vrhunske i boja i kvalitet i kroj..Da nisu lose etikete unutrasnje nema sanse da bi se provalilo..
2019 09 19
Jedno vreme,posto jako volim dobre farmerke...kupovala sam PP...i posld nekog vremena sam zakljucila da posto ih sve vucem za gajke da mi sve pucaju tu...i onda sam presla na zarine...i obozavam ih...makar nemam nervni slom kad cujem krrrrccc😂
2019 09 19
Sta uopste znaci prva kopija? Vidjam ovde cesto to.
2019 09 20
> Snezana123: > Isto kao sto se vecina Pinko i Marc Jacobs(snapshot) torbe prodaju ovde kao original po 20000-23000 din a zapravo su prva kopija...a na svim oglasima je navedeno da su original!Jos nalaze neke modele od pre 2godin i kao iz outleta...kako da ne!ja sam jako cesto i u pandorfu(u poslednje vreme redje) ali u palma novi i u Noventi bas cesto i tih modela sto se ovde nude ni traga! E hvala na info! Ja se zagledala u jednu MJ torbu na sajtu i vec danima razmisljam vredi li tih silnih para...sad znam da ne vredi 😁
2019 09 20
Nema na cemu :) > BudAleksandra: > > Snezana123: > > Isto kao sto se vecina Pinko i Marc Jacobs(snapshot) torbe prodaju ovde kao original po 20000-23000 din a zapravo su prva kopija...a na svim oglasima je navedeno da su original!Jos nalaze neke modele od pre 2godin i kao iz outleta...kako da ne!ja sam jako cesto i u pandorfu(u poslednje vreme redje) ali u palma novi i u Noventi bas cesto i tih modela sto se ovde nude ni traga! > E hvala na info! Ja se zagledala u jednu MJ torbu na sajtu i vec danima razmisljam vredi li tih silnih para...sad znam da ne vredi 😁
2019 09 20
Za mene je fals-fals!ali prodavci tih stari kategorisu ih kao prva kopija(klon)...znaci da je stampa,lanci(metalni delovi,znak itd),materijal itd najpribliznije moguce originalu.Sve u svemu kada kupujete robu vecinom u Turskoj mozete kupiti kopiju ili fals I,II,III klasa falsa itd...ali za mene je to sve isto.> Elenahana: > Sta uopste znaci prva kopija? > Vidjam ovde cesto to.
2019 09 20
1 2