Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Je l' i vas mrzi da ostavite utiske?

Osim sto mi mnogo njih ne ostavi utisak, a jos se zahvale i kao e kasnije cu, imala sam situaciju jednu pre neki dan, gledam ja ubedjena sam da mi fali jedan utisak udjem malo pregledam i ukapiram ko fali, udjem kod clanice ona je lepo svima nama obrisala utiske, a nasi za nju su ostali, znaci haos 😂
2019 09 23
Naravno da ih mrzi, ja sam do sada slala uvek poruku, poslednji put pre dva dana međutim članica se loguje ali niti odgovara niti ostavlja utisak. Od poslednje 4 saradnje dobila sam 1utisak, tako da sam definitivno rešila da više ne pitam, ko ostavi meni i ja ću uzvratiti.
2019 09 23
Uvek ostabim utisak, ali meni nije jedno da ne preteram 20ak ostavljeno. Ne opterecujem se, ne mogu nikog da nateram da napise. Verujem u karmu 🤣
2019 09 23
Dešavalo se i meni , fali mi sigurno 10-15 utisaka. Čak i kad jave da su bas zadovoljne desi se da izostane, zbog kog razloga ne znam i rešila sam da se više uopste ne zamaram. A to za brisanje utiska desilo se i meni jednom, ali sam imala oko 200 utisaka i ni u ludilu ne bih trazila ko je obrisao. Bas me briga. 😉
2019 09 26
> djuricic_m: > Osim sto mi mnogo njih ne ostavi utisak, a jos se zahvale i kao e kasnije cu, imala sam situaciju jednu pre neki dan, gledam ja ubedjena sam da mi fali jedan utisak udjem malo pregledam i ukapiram ko fali, udjem kod clanice ona je lepo svima nama obrisala utiske, a nasi za nju su ostali, znaci haos 😂 Da, to sam i ja videla kod svojih utisaka 😂😂😂😂 možda je članica doživela " žutu miniti " i 'ajd da obriše sve utiske 😁😁😁
2019 09 26
Uvek prva ostavim utisak, velika vecina nije ispostovala. Na pocetku mi je bilo krivo, vise ne. Ne brisem ih. Show must go on!
2019 09 27
Uvek ostavim utisak, i posaljem poruku da sam ostavila :)
2019 09 30
> aandrianaa: > Naravno da ih mrzi, ja sam do sada slala uvek poruku, poslednji put pre dva dana međutim članica se loguje ali niti odgovara niti ostavlja utisak. > Od poslednje 4 saradnje dobila sam 1utisak, tako da sam definitivno rešila da više ne pitam, ko ostavi meni i ja ću uzvratiti. Isto i ja tako, malo mi u pocetku bilo krivo jer sam nova pa kao to mi je vetar u ledja, ali sad ne marim za tim. A jos gluplje mi je da podsecam nekoga za to, valjda se to podrazumeva, ali izgleda ipak ne. :)
2019 10 01
Ja sam do sada uvek ostavljala utiske. Ali kad se presaberem koliko njih mi nije ostavilo a da su super zadovoljne i van krpica porucuju nakon toga, verovatno bih imala preko 300 pozitivnih. Tako da, ne vredi da se opterecujete time, tako barem ja shvatam..
2019 10 02
1 2