Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Gde kupujete namestaj?

Zanima me gde vi kupujete namestaj? Sledece needelje idem u potragu,pa ako imate neki savet gde je lepo a pristupacno,javitee😊
2019 09 22
Zavisi šta... Mi smo krevet, najobičniji kupili u Bonneli, ugaonu u nesrećnoj Nefi (jes bila jeftina, al ne valja) msm da za ugaone ipak treba dati malko više pa da se nadaš da je dobra. Tipa police, kuhinje, plakare i sl. od pločastih materijala mi ćale pravi, ali gde god da odeš da kupiš, brate, krivo je! I tanka iverica. A ako nije, onda je preskupo.
2019 09 22
Mi smo, zbog ograničenih finansija, orman, tv komodu sa policama i fotelju na razvlačenje, kupili u Forma ideale, a krevet u salonu polovnog nameštaja kod mene u komšiluku. Krevet je top! Bukvalno kao nov!
2019 09 22
Imate super popust u Forma Ideale, traje do 29.09 ima zaista fenomenalnih stvari, udjite na sajt, pa prolistajte katalog
2019 09 22
Forma ideale je okej. I pristupacno? Ali mene npr zanima sta mislite i da li je neko kupovao one krevete samce za djecu sa raznim aplikacijama, oko 100 e izadju a stalno ih reklamiraju na inst, kaZU da ih ima na fejsu...
2019 09 22
Ja sam baš pre par dana uzela krevet na razvlačenje u Forma Ideale... Selim se u manji stan i nemam mesta za ugaonu (koju sam prvobitno htela), a trebao mi je krevet koji je prvenstveno udoban sa žičanim jezgrom jer ću na njemu spavati a da ima i onu kutiju za odlaganje ispod i da se razvlači... Elem, sve to sam našla samo u Formi, krevet se zove Tivoli, koštao je 46000 a na popustu sam ga uzela za 32000 što je zaista velika ušteda... Uklopio se savršeno... :")
2019 09 22
Vidim da ste iz Zrenjanina. Pogledajte u Jovani. Moji su tamo kupili svašta, a cene za iste stvari su bile povoljnije od na primer Vitoroga u NS gde takođe imate velik izbor. Današnji nameštaj i nije neki poseban kvalitet. Ako vam trebaju ugradni plakari ili kuhinje po meri, mi smo u Ariji u NS naručili i zadovoljni smo kvalitetom. Isporučuju i za ZR. Cene su naravno malo jače nego kad se kupi gotov nameštaj, ali se nama isplatilo.
2019 09 22
Ja sam kupila u Forma Ideale krevet, koji moze da "otvori" a ispod je fioka, pre nekih 15-ak godina. Platila sam ga 25.000, a on je I dalje kao nov. Mislim da je danas svaka kupovina veliki rizik I da odnos cena : kvalitet uopste vise ne vazi.
2019 09 22
Ja sam krevet pre mesec dana uzela u Vitorogu. Za sada je dobar. :")
2019 09 22
"Jovana" ima najveci izbor, Simpova prodavnica ti je u samom centru, ostale ne bih ni komentarisala- sve sam krs, a cene katastrofa. Pogledaj po oglasima, mislim da tu negde u okolini postoji salon polovnog namestaja iz Nemacke, Holandije itd. (Aradac, ako se ne varam).
2019 09 22
Hvalaa svima na odgovorimaa :) I ja sam razmisljala da posetim Jovanu, samo.kazu da se kod njih dugo ceka isporuka ako se radi npr u boji koja nije izlozena i sl. Ali pogledacu svakako..
2019 09 22
Da , Jovana je super .. Mnogo je bolji izbor u onoj kod glavne nego u Mileticevoj , ali je namestaj okej. Mi smo takodje kupovali u Formi ideale dosta stvari i oni su isto super , mi uvek imamo neki popust jer valjda nakon prve kupovine vas uclane i onda je sledeci put je potrebno samo ime i prezime, nema clanske karte .
2019 09 24