Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

jesen je super ako si kišna glista :)

naslov su reči mog malca Lava - jesen, e pa nemam neko mišljenje o njoj...liči mi na onog našeg poštara, osušenog kao drvo bez lišća...sav mi je kiseo čak i kad donosi nešto dobro, kao penziju... :) Šta vi obuvate po kišnom danu nalik današnjem? Čizmice ili dublje cipele? Kada baš lije, najzgodnije, po meni, gumene čizme, lako se održavaju i ne propuštaju...meni su lepe i za odrasle, ali ne znam da li baš mogu da se uklope u poslovni stil :) A deci za školu? Naši se ne preobuvaju u školi, tako da im je možda nezgodno da sede u gumenjacima ...neke dublje patike? :)
2019 09 26
Hahahahahahah.....ja u glavi sad imam sliku i priliku osusenog kiselog postara hahahahha.... :') :') :') :') Sto se mene tice, cim prodje leto meni dodje da se samoubijem! x-) Gumenjake nemamo ni ja ni deca-izbor uvek padne na martinke! U svakoj, boji, vidu i obliku....i uravo se spremam da ih kupim jos! 8-)
2019 09 26
Obožavam jesen. Što se mene tiče, kad prođe leto, počinje život. Kad pada kiša, samo gumenjaci jer mi je najvažnije da je noga suva, a uklapam ih uz sve. Dete mi još ne ide u školu, ima gumenjake. Ne znam kako ćemo kad stasa za školu, možda preobuvanje?
2019 09 26
A ja sam problematicna za te gumene cizme,nesto nije u mom fazonu pa onda uvek kukam kad vidim da je kisa, preskacem bare i taaako :D :D nakupujem se te lepe kozne obuce i onda na kisno vreme bukvalno nemam sta.. A deca su vec velika pa i oni nesto zavrcu nosom kad im spomenem gumene cizme.. :D ne uklapa im se u kombinaciju :D
2019 09 26
Svake godine kuburim sa obucom za klinca,posto izbegavam gumene cizme.Ove godine cu da kupim nesto gumeno i postavljeno.Gumenjake iako imam ne volim ih i ne nosim ih.Veoma retko..Ni dete mi nikada nije nosilo gumenjake,iako se pokazalo da za drugaciju obucu nije ,:) Nema tog blata i te bare u koju on ne stane ,:( Inace ne volim ni zimu ni jesen.Jesen samo zbog kise,a zimi izgledam kao robokap kada se natrontam.Stalno mi je hladno.Opremila sam se za ovu godinu kupila sam helanke za ispod pantalona od debele vune..Sexy nema sta :')
2019 09 26
Htela-ne htela, ja sam jesenje dete, rodjendan mi je za 10-ak dana :) Volim prolece i zivim za prolece, ali nista ne moze da se meri sa ulicom punom opalog bakarnog sustavog lisca :) Kanadjanke kad bas moram jer me ubija to njihovo klizanje u pojam, a kad je kisica prolazim sa gleznjacama. @Sandokanka, predosetila sam neku dobru pricu cim sam videla naslov :)
2019 09 26
Jesen obozavam, ovo vreme ne bih menjala ni za sta 😍 pogotovo uvek u oktobru oko mog rodjendana nema kise, bude oko 22 stepena i ulice su prepune lisca, ma uzivancija 😍 a kada je kisno, nosim gleznjace od glatke koze sa bas debelim ravnim djonom-kramponima. Platila sam ih na snizenju 3500 sa 12000 😁 evo vec 3 godine ih imam i nisu se pomerile. Ni po najgorem pljusku mi nisu propustile. A uz sve mi se odlicno slazu, uz bilo sta sto obucem
2019 09 26
@FashionStory, ja sam 6., a ti? :) I sta bi sa poslom? :)
2019 09 26
> FashionStory: > Jesen obozavam, ovo vreme ne bih menjala ni za sta 😍 pogotovo uvek u oktobru oko mog rodjendana nema kise, bude oko 22 stepena i ulice su prepune lisca, ma uzivancija 😍 a kada je kisno, nosim gleznjace od glatke koze sa bas debelim ravnim djonom-kramponima. Platila sam ih na snizenju 3500 sa 12000 😁 evo vec 3 godine ih imam i nisu se pomerile. Ni po najgorem pljusku mi nisu propustile. A uz sve mi se odlicno slazu, uz bilo sta sto obucem Koje to cizme? 😊😊😊😊😂
2019 09 26
Ja sam 13. 😍 cekam da me pozovu u treci krug 😁 bila sam jos u jednoj farmaceutskoj kuci, za svaki slucaj ako od ove prve nista ne bude, i tu sam prosla u drugi krug, pa i za to cekam da me zovu 🙂 hvala na pitanjuuu ❤ Cizme su bogovske, kad prorade slicice, ubacujem da vidite. U Stefanu sam ih kupila. Imaju bas debeo djon, sa jakim kramponima 🙂
2019 09 26
Volim jesen, nosim uglavnom patike i čizme, ali sam se i ja isprimala na gumene, planiram ovdw baš jedne da poručim 😍 ćerki sam kupila na sajtu duboke nike cipelice i ima frozen gumene čizme 😂
2019 09 26
Ja kao Loki, venem do proleća :(. Na posao moram skockana ali idem kolima pa nije frka, ravne koledžice pa se preobujem ako sam u suknji. Za mene je od jeseni do proleća samo za kauč, knjigu, filmove i kokice. Jedva se nateram iz kuće ali sam folkloraš veteran pa se malo razmrdam, samo kada bih mogla da se teleportujem bilo bi super! Gumenjaci su mi super ali crknem dok ih ne skinem, uvek zovem decu da vuku, bole leđa, matora sam :)))
2019 09 26
@Fashion, super! @despare, naklon za veterana!
2019 09 26
> MinaMasa: > @Fashion, super! @despare, naklon za veterana! Hvala!
2019 09 26
divne ste :) ja volim i jesen, samo ne volim da sam na vetru (volim i postujem i vetar, znam njegov znacaj, sve mi je jasno, samo ne volim da mi duva) Srecni rodjendani Vagama, nadam se da cu se setiti i kada dodju :() MNOGO volim Vage, uvek se lepop sa njima slazem :) @Despare, a nije sada bitno za temu, ali samo da vidim jesam li u pravu - iz ovog sa kokicama cini mi se da si gradjom vitka i tanka? Ili gresim? :)
2019 09 26
1 2 3