Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

jesen je super ako si kišna glista :)

Bila nekad, sada sam riba i po! Nisam mršava ali držim se, moj muž kaže da nema velike guze, samo malih pantalona, upropasti me čovek!
2019 09 26
> despare: > Bila nekad, sada sam riba i po! :')
2019 09 26
E, ni ja ne volim vetar, tacno...Hvala unapred :) Cudne smo, najdivnije kad su ljudi dobri, a najstrasnije kad su zli...Obline pobedjuju uvek, rece davno jedan moj drug :)
2019 09 26
> MinaMasa: > E, ni ja ne volim vetar, tacno...Hvala unapred :) Cudne smo, najdivnije kad su ljudi dobri, a najstrasnije kad su zli...Obline pobedjuju uvek, rece davno jedan moj drug :) Slazem se apsolutno za ovo 😁 sve po zasluzi 😊 obline uvek imaju prednost, bar po mom ukusu
2019 09 26
> sandokanka: > divne ste :) ja volim i jesen, samo ne volim da sam na vetru (volim i postujem i vetar, znam njegov znacaj, sve mi je jasno, samo ne volim da mi duva) > Srecni rodjendani Vagama, nadam se da cu se setiti i kada dodju :() MNOGO volim Vage, uvek se lepop sa njima slazem :) > @Despare, a nije sada bitno za temu, ali samo da vidim jesam li u pravu - iz ovog sa kokicama cini mi se da si gradjom vitka i tanka? Ili gresim? > :) Hvala, hvalaa 😍
2019 09 26
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/e06ac514c1c4b720c891b75544f72d2a.jpg) Moje su slicne ovim, samo bez lanca i za nijansu plice.
2019 09 26
Volim jesen i kada pada lišće zlatno (za razliku od Miroslava Ilića :') )a još više zimu i kad veje sneg,kad se u Zemunu zabeli Gospodska ulica pod fenjerima...idila...i proleće je divno samo kad nije leto kao što reče Sanja,život počinje kad padnu temperature, posle leta. ,:) Gležnjače nosim od oktobra do maja i kanađanke po snegu. Ali teško je naći obuću koja ne propušta vodu,to je u stvari najteže naći i takva obuća sa deklaracijom je jako skupa. Nekad se prodavala i proizvodila u našoj zemlji takva obuća sa deklaracijom i ako propusti cipela,čizma,odmah se zamenjuje ili vraća u prodavnici obuća uz refundiranje novca. Sada toga više nema,nažalost,obuća je lošeg kvaliteta, a ono što je bolje,kvalitetnije,jako je skupo!
2019 09 26
Хм-Хмм. Каква идила-то је хорроррр ]:) Снег је елементарна непогода :| А у Вршцу ветар депилира ,:( Мрзим зиму :@
2019 09 27
Nekom horor a nekom idila,šta ti je život! ,:) Kad bih morala da biram, mislim da bih pre otišla u Sibir nego u neku zemlju gde su tropske temperature,to bi za mene bio pravi horor ,:)
2019 09 27
Ух ух ух дивно :") 2сата на зими па дупе уз пећ :P А да треба да се 4 сата пробијаш кроз мећаву, па улетиш у кућу, па цепај дрва, а ватра никад да се прими. још 2сата смрзавања; онда бих те питала ;)
2019 09 27
Slažem se u vezi peći ,:) ali bih pre ipak išla kroz mećavu nego se topila na 50C a i lakše mi je zaspati u snegu nego se skuvati u loncu ,:)
2019 09 27
> simona7: > Nekom horor a nekom idila,šta ti je život! ,:) > Kad bih morala da biram, mislim da bih pre otišla u Sibir nego u neku zemlju gde su tropske temperature,to bi za mene bio pravi horor ,:) Apsolutno! Počela sam da nosim gumenjake otkad sam zamrzela leto, pre jedno pet godina. Pošto mora noga da mi bude suva, prelomila sam, iako su mi dotad bili gadni. Sve ostalo mi propusti jer dosta hodam. E sad, ima razlike i u gumenjacima. Kad su postavljeni noga se potpari kao što neko reče, bar ne toliko, i kad su malo širi. Oni uski, elegantni su gadni što se toga tiče. Ostala obuća? Pa nema ničega u čemu mi je noga ostala suva. Volim jesen, još jedno desetak dana, dve nedelje biće eksplozija boja. Volim da šetam po šumi u jesen najviše. Volim i vetar, mada ne u kombinaciji s kišom. Vage su dobri prijatelji, srećan vam rodjus i od mene.
2019 09 27
:') Увек волим да се препирем са зимољупцима :P Уместо да лепо седнеш у ауто упалиш мотор и одмах кренеш на одредиште. Прво одлеђујеш браву, па се отимаш са залепљеним вратима, стружеш лед са стакала, ако је акумулатор добар некако успеш да упалиш, па га 10 мин грејеш; пре тога добијеш упалу јајника од ладног сица. Е онда напокон кренеш и заглавиш се :'( :'(
2019 09 27
Volim vetar i kišu, možda što sam jesenje dete. Sneg volim na planini i preko prozora.
2019 09 27
> simona7: > Nekom horor a nekom idila,šta ti je život! ,:) > Kad bih morala da biram, mislim da bih pre otišla u Sibir nego u neku zemlju gde su tropske temperature,to bi za mene bio pravi horor ,:) Ne bih imala ništa protiv vikendice na Baliju. Bali VS Sibir.
2019 09 27