Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Obaveštenje

Stigle su mi juče cipele koje su putovale sa Kosova. Osim otkupa, poštarine, provizije itd, naplaćeno mi je 150 din otvaranje paketa na carini. Kaže radnica to carinjenje i otvaranje im je neki novi fazon koji je KFOR uveo. Eto da se ne iznenadite, ako budete nešto odozdo poručivali
2019 10 04
meni je stigao paket razmena je bila,postarina 240 dinara ,drzali su paket pet dana ,naplatili 340 dinara zato sto je sa Kosova
2019 10 04
I iz Crne gore kad stize paket, na granici otvaraju, zato vec u Posti daju preporuku da se koverat ili sta vec ne zatvara. Isto je i kad saljete iz Srbije za Cg.
2019 10 04
Ok iz CG, to je druga država, ali što se Kosova tiče, još uvek nije pravno regulisano da je druga država. Užas
2019 10 04
Posiljke se sa Kosova sada carine u Nisu, to je znaci srpska carina, nema nikakve veze sa carinom do 20 e koja je uvedena od strane albanaca i na snazi ko zna od kad.Bruka i sramota za Srbiju, polovnu knjigu od 600 din su meni carinili 140 din.Jedino ako je bez otkupa i vrednosti onda mislim da ne carine, ali nisam se usudila nista da saljem posle tih knjiga.I odustajem polako od prodaje jer bukvalno ne zna se sta carine, kako carine i koliko zadrzavaju, knjige su sedele 7 dana u Nisu.
2019 10 04
A na Kosovo mozete slobodno slati kao i ranije stize post expres, za 2 dana.
2019 10 04
To su nedavno uveli, slala sam nešto što sam prodala preko Limunda i članica je tek nakon par dana javila da joj je stiglo i to sa dodatnom naplatom iako je plaćala samo poštarinu pošto mi je novac uplatila Postnet-om. E da, u Pošti su mi odmah otvorili paket da provere sadržinu i rekli su da to mora kako bi tačno upisali tamo, ranije se to nije radilo. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/429a9185ea664d33ab3cb87ed0a887cf.jpg)
2019 10 04
Ja sam pre nekoliko meseci imala 2 saradnje sa devojkama sa Kosova, obe razmene. Jedan paket je stigao na Kosovo posle 5 dana, drugi regularno. Od njih su paketi meni stigli skroz regularno, bez ikakvog placanja. Napominjem, razmene, preporuceno slato.
2019 10 04
Da, to se i meni desilo pre par dana... Pošiljka sa knjigama je putovala do mene nedelju dana, kao da su ih čitali na carnini... I to čuj, carina u Nišu kao da je granični prelaz... Sramota. Pre dve nedelje su uveli to... Devojka koja mi je poslala paket pretpostavlja da je zbog izbora, da se malo naši ljudi izmaltretiraju, stranke ocrne... I da, nije imao otkup paket, 300 din poštarina plus tih 150 jer su mi čeprkali po paketu...
2019 10 04
Sram ih bilo, ionako su me cipele ispale više, bego što vrede zbog provizija i poštarine i još tih 150.. Još 150 kinti, mogla sam u radnji da kupim
2019 10 04
Au, to je verovatno nesto politicki, ne volim to da komentarisem, nit se razumem nit me zanima. Bezveze je sto ste tako prosli. Bas ruzno.
2019 10 04