Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Devojke, jel ima neko ideju?

Uskoro je mom decku rodjendann, nemam blage sta da mu kupim, a da to nije vec vidjeno, parfem, trenerke... :,'( ,:( ako neko ima neku ideju nek predlozi nesto interesantno i unikatno. Uvek mi je bilo lakse da kupim poklon zenskoj osobi nego muskoj. ,:)
2019 10 19
Pa sve zavisi šta voli i kakva su njegova interesovanja,a naravno i od budzeta kojim raspolažeš...imas raznih personalizovanih poklona... Ja sam suprugu za rođendan poklonila našu porodičnu sliku na platnu , ima firma koja to radi i uopste nije skupo, ili privezak,šolju, puzle sa zajedničkom fotografijom,ako voli takve stvari...knjige...foto knjige, vikend za dvoje,....kartu za neku utakmicu ili koncert...kazem sve zavisi koja interesovanja ima😊
2019 10 19
https://instagram.com/gentleman_gift_box?igshid=1u5hl8ovbucwz Mozda ovako nesto 😁 Cak mozes mozda i sama da napravis nesto tako 😁
2019 10 19
Hvala na predlozimaaa :D svidja mi se ideja za sliku na platnu on puni 33. Kako da dodjem do te firme? :) jel imaju sajt?
2019 10 19
Mozda neku igru za komp ili konzolu ako voli? 😀
2019 10 19
U 90% slucajeva muskarci vole prakticne poklone 😀 Ja evo 3 meseca pred sledeci rodjendan polako pocinjem da obracam paznju sta mu se svidja, sta mu treba, sta je prestalo da funkcionise, pa da malo vise ulozim..a neke simbolicne stvari volim usput da poklanjam, nevezano za datume (:
2019 10 19
https://instagram.com/surpriseboxkragujevac?igshid=170qsh72tq04 https://m.facebook.com/kutijeiznenadjenjakragujevac/ Jedinstveni, unikatni pokloni 🎀
2019 10 19
Meni su recimo super one slike iz delova recimo ako voli neki grad , neki klub moze se naci svasta zanimljivo . Onda opet nesto prakticno sto znas da mu treba , tu nema greske. Karte za utakmicu ako ima neki omiljeni klub , nema vece srece za njih :) Muskarci su dosta prakticna bica , oni se verovatno ne bi obradovali solji , puzlama i tim sitnicama , dok bismo mi zene odlepile x-)
2019 10 19
https://www.artzona.net/sr/content/7-digitalna-stampa-na-platnu
2019 10 19
Dormeo jastuk i prekrivač. Meni su simpatične te alike i slično, ali nikada ne bih to poželela da dobijem. Iz mog ugla, samo praktično nešto. El brijać mi je isto dobra ideja. I večera obavezno 😂
2019 10 19
> sandrra160796: > Uskoro je mom decku rodjendann, nemam blage sta da mu kupim, a da to nije vec vidjeno, parfem, trenerke... :,'( ,:( ako neko ima neku ideju nek predlozi nesto interesantno i unikatno. Uvek mi je bilo lakse da kupim poklon zenskoj osobi nego muskoj. ,:) Bežična slušalica, neka sitnica za auto tipa punjač za telefon,stalak, kamera.. ili možda privezak (kao dopuna poklonu). Moj poslednji poklon je bio spa veče za dvoje(4,5 hiljada), parfem i jakna iz Zare...mogu reći da nema greške🙈 Ono što ti NIKAKO ne preporučujem su te puzzle i sl, ipak ima 30+ A naravno, ako ste u situaciji sigurno vikend u dvoje, nema greške💪🏼
2019 10 20
> Ejndzi: > > sandrra160796: > > Uskoro je mom decku rodjendann, nemam blage sta da mu kupim, a da to nije vec vidjeno, parfem, trenerke... :,'( ,:( ako neko ima neku ideju nek predlozi nesto interesantno i unikatno. Uvek mi je bilo lakse da kupim poklon zenskoj osobi nego muskoj. ,:) > Bežična slušalica, neka sitnica za auto tipa punjač za telefon,stalak, kamera.. ili možda privezak (kao dopuna poklonu). > Moj poslednji poklon je bio spa veče za dvoje(4,5 hiljada), parfem i jakna iz Zare...mogu reći da nema greške🙈 > Ono što ti NIKAKO ne preporučujem su te puzzle i sl, ipak ima 30+ > A naravno, ako ste u situaciji sigurno vikend u dvoje, nema greške💪🏼 Ekstra ideja za spa vecee :D
2019 10 20
> sandrra160796: > Uskoro je mom decku rodjendann, nemam blage sta da mu kupim, a da to nije vec vidjeno, parfem, trenerke... :,'( ,:( ako neko ima neku ideju nek predlozi nesto interesantno i unikatno. Uvek mi je bilo lakse da kupim poklon zenskoj osobi nego muskoj. ,:) Muski nakit na instagramu I gentlmen box stranica isto tako
2019 10 21