Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Da li davati negativne?

E ovako razmisljam vec neko vreme da li da krenem da delim negativne clanicama koje su dokone i trose tudje vreme iz dosade,pa ma zanima jos koje misljenje o ovoj temi.
pre 25 dana, 20:38
Nije dozvoljeno ostavljati negativne ukoliko nije doslo do saradnje. Ako samo razmenite podatke, moze se ostaviti neutralna ocena.
pre 25 dana, 20:50
Iskreno glupo pravilo jer je ovde ocigleno postalo nomlano da ljudima piste da hocete nesto i da vam posalju i zavlacite ih 4 dana i onda nema ni izvini ni odustala sam.
pre 25 dana, 05:31
> SaraKolarov: > Iskreno glupo pravilo jer je ovde ocigleno postalo nomlano da ljudima piste da hocete nesto i da vam posalju i zavlacite ih 4 dana i onda nema ni izvini ni odustala sam. Pri tome gospodja kaze da li mozete sutra da posaljete i onda ne odgovara po par sati i tako u krug sa porukama. Ja sam odbila jednu devojku i rekla joj da su sandale prodate zbog doticne da je ispostujem posto je tvrdila da ih uzima.
pre 25 dana, 06:39
Umesto da odbijete i kažete da je prodato, ukoliko čekate odgovor, možete da kažete drugom zainteresovanom kupcu da je već neko pitao za isti predmet i da ćete proveriti još jednom da li sigurno kupuje. Onda pošaljete poruku prvom zainteresovanom, pitate još jednom da li kupuje i napišete da će biti prodato drugoj osobi ako ne odgovori uskoro, možete dati rok do kada ima da odgovori, posle toga ne čekate i prodate sledećoj osobi. Ja sam tako radila. Mislim da je to najkorektnije ako prepiska traje danima. I tako se ne gubi drugi zainteresovani kupac. 😊 Ovde se neke članice loguju jednom dnevno. Ako tako rade i kao prodavci, neka im je srećno, ja bih od kupovine odustala veoma brzo. 🙂
pre 25 dana, 07:06
> peschici: > Umesto da odbijete i kažete da je prodato, ukoliko čekate odgovor, možete da kažete drugom zainteresovanom kupcu da je već neko pitao za isti predmet i da ćete proveriti još jednom da li sigurno kupuje. Onda pošaljete poruku prvom zainteresovanom, pitate još jednom da li kupuje i napišete da će biti prodato drugoj osobi ako ne odgovori uskoro, možete dati rok do kada ima da odgovori, posle toga ne čekate i prodate sledećoj osobi. Ja sam tako radila. Mislim da je to najkorektnije ako prepiska traje danima. I tako se ne gubi drugi zainteresovani kupac. 😊 > Ovde se neke članice loguju jednom dnevno. Ako tako rade i kao prodavci, neka im je srećno, ja bih od kupovine odustala veoma brzo. 🙂 Ovo možete i sada da uradite. Pišite joj danas i pitajte da li je potpuno odustala od kupovine. I da ako se ne javi do npr danas u 15h, bićete prinuđeni da prodate sandale. Onda pišete toj devojci što je bila zainteresovana i objasnite situaciju, možda bi i dalje kupila. A u opisu se ogradite za u buduće.
pre 25 dana, 07:32
Ja ne bih nikad rekla drugom zainteresovanom da je predmet prodat, ako nije prodat. (Ova prva se očigledno nećka.) Ovako pokušavate da ispoštujete prvog koji se javio, a, ustvari, to nije korektno prema drugom zaineresovanom. Ne bih davala negativne za ovo, ni da je dozvoljeno. Radije procenim situaciju i prodam jednostavnijem kupcu.
pre 25 dana, 09:23
> peschici: > Umesto da odbijete i kažete da je prodato, ukoliko čekate odgovor, možete da kažete drugom zainteresovanom kupcu da je već neko pitao za isti predmet i da ćete proveriti još jednom da li sigurno kupuje. Onda pošaljete poruku prvom zainteresovanom, pitate još jednom da li kupuje i napišete da će biti prodato drugoj osobi ako ne odgovori uskoro, možete dati rok do kada ima da odgovori, posle toga ne čekate i prodate sledećoj osobi. Ja sam tako radila. Mislim da je to najkorektnije ako prepiska traje danima. I tako se ne gubi drugi zainteresovani kupac. 😊 > Ovde se neke članice loguju jednom dnevno. Ako tako rade i kao prodavci, neka im je srećno, ja bih od kupovine odustala veoma brzo. 🙂 Doticna se logovala vise puta ali nisam odmah htela da budem napadna i da smaram ,pri tome pitala sam vise puta da li uzima i da ostavi podatke,ja sam na kraju poslala poruku i rekla da mi kaze sta je odlucila jer se ganjamo sa porukama vec 2,3 dana i jos sam joj ostavila i broj i rekla da moze i tu da pise slobodno jer znam da sajt malo malo pa ne radi. Naravno odgovor dobila nisam a sto se tice druge clanice koja je bila zainteresovana ona se snasla odmah posle jer su joj sandale bile potrebne za ovaj vikend.
pre 24 dana, 13:32
> REASHOP: > Ja ne bih nikad rekla drugom zainteresovanom da je predmet prodat, ako nije prodat. (Ova prva se očigledno nećka.) > Ovako pokušavate da ispoštujete prvog koji se javio, a, ustvari, to nije korektno prema drugom zaineresovanom. > Ne bih davala negativne za ovo, ni da je dozvoljeno. Radije procenim situaciju i prodam jednostavnijem kupcu. Drugoj devojci je bilo hito a ja sam je odbila da bih ispostovala prvu clanicu. Mislim da je korektno da mi clanica bar napise ipak odustajem ili bilo sta ne ovako da pravi budalu od mene. Inace vec 2 dana ne odgovara a aktivna je.
pre 24 dana, 13:36
Samo proverite da li uzimaju jer kao imate drugi upit za proizvod, cisto radi ubrzavanja prodaje i odgovora, ja radim tako kad vidim da neko kilavi iskreno
pre 24 dana, 16:36
Iskreno, ja ne bih ni pitala da li uzima, ako već odugovlači par dana, nego bih prodala odlučnom kupcu. Takvi samo jednostavno nestanu. (Na ovom forumu se često koristi jedan slikovit izraz - ,,ispare''. 😂)
pre 24 dana, 19:32
Jako rado bih davala negativne ocene, jer ne mogu da shvatim taj nivo bahatosti i neodgovornosti. Evo danas sam poslednji slučaj takav imala (ponudila je cenu, ja rekla može i ostavila broj računa, videla sam je online u 4 navrata, pravi se mrtva), a statistiku kad bih vadila, u poslednjih pola godine je 95% takvih interakcija. Ja ne mogu da verujem koliko su dokone da pitaju za popust, pristanes, uzimaju, a onda postave još 18 potpitanja i na kraju ispare.
pre 21 dana, 20:17
Ja predlažem da napravimo listu članica koje pitaju i traže popust, a na kraju ispare. Napravimo zasebnu temu
pre 20 dana, 09:50
> VeKalu: > Ja predlažem da napravimo listu članica koje pitaju i traže popust, a na kraju ispare. > Napravimo zasebnu temu Ja se slažem, moj spisak je baaaš dugačak. Traže mere, napišu da kupuju, traže račun za uplatu, ostave podatke za slanje, i NIKAD ne uplate, i ne odgovaraju na poruke, a redovno se loguju na sajt
pre 18 dana, 09:47
> SaraKolarov: > > peschici: > > Umesto da odbijete i kažete da je prodato, ukoliko čekate odgovor, možete da kažete drugom zainteresovanom kupcu da je već neko pitao za isti predmet i da ćete proveriti još jednom da li sigurno kupuje. Onda pošaljete poruku prvom zainteresovanom, pitate još jednom da li kupuje i napišete da će biti prodato drugoj osobi ako ne odgovori uskoro, možete dati rok do kada ima da odgovori, posle toga ne čekate i prodate sledećoj osobi. Ja sam tako radila. Mislim da je to najkorektnije ako prepiska traje danima. I tako se ne gubi drugi zainteresovani kupac. 😊 > > Ovde se neke članice loguju jednom dnevno. Ako tako rade i kao prodavci, neka im je srećno, ja bih od kupovine odustala veoma brzo. 🙂 > Doticna se logovala vise puta ali nisam odmah htela da budem napadna i da smaram ,pri tome pitala sam vise puta da li uzima i da ostavi podatke,ja sam na kraju poslala poruku i rekla da mi kaze sta je odlucila jer se ganjamo sa porukama vec 2,3 dana i jos sam joj ostavila i broj i rekla da moze i tu da pise slobodno jer znam da sajt malo malo pa ne radi. Naravno odgovor dobila nisam a sto se tice druge clanice koja je bila zainteresovana ona se snasla odmah posle jer su joj sandale bile potrebne za ovaj vikend. Čak i ako se loguje a Vi nemate odgovor, tretirajte predmet kao dostupan. Neke članice su pisale, sa kime se prvim dogovorim njemu ide predmet i to je to.
pre 14 dana, 20:42