Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Kako odredjujete cenu artikla?

Cao svima! 😊 Ja sam do skoro bila samo kupac na sajtu, sada sam pocela malo da prodajem, sto zbog prostora, sto zbog trudnoce, tuga mi da gledam stvari da stoje i da se pitam kada cu moci ponovo da ih obucem 😊 A onda je doslo pitanje - kako odrediti cenu artikla? Primetila sam da je vecina stvari precenjena, ali da se ipak prodaju. Da li postavljanje niske cene moze biti kontraproduktivno? Da se zbog nje sumnja u kvalitet proizvoda? Takodje, imam pet strana omiljenih predmeta i kupila bih ih sve cini mi se, da su malo jeftiniji.. Polovna mango suknja za dve hiljade, polovna hm kosuljica za 1500 itd. Takodje posto bih ja licno uvek dala popust, kada kupujem i pitam za popust (osim ako cena nije realno postavljena) i cesto se desava da devojke nece da spuste sto dvesta dinara.. I da im taj predmet stoji dugo nakon toga.. Najbolji primer svega ovoga je ista polovna hm haljina, jedna devojka je ceni 850din a druga 2300din.. Evo ne znam boga mi 😄 Pisite sta mislite 🌺
2019 10 25
Сад сам погледала Ваш профил и чини ми се да су цене сасвим у реду. Сложила бих се са Вама, чињеница је да се скупље ствари овде брже продају. Да ли је то до платежне моћи чланица, јер, онај ко има да купи скупу ствар, има, а онај ко нема, мора да калкулише и за 300 динара, или је до утиска који предмет по малој цени оставља, не знам ни ја. :)
2019 10 25
Cenu odredjujem prema stanju predmeta, marki i proceni koliko bih ja platila za tako nesto, pa stavim malo manje. Na zalost neke stvari sam preskupo platila, jednom obukla, ali ni cetvrtinu cene ne stavim jer je ipak polovno. Pogledam i na internetu kako se krecu cene za slicne ili iste artikle, pa i po tome nekad odredim. Sve u svemu, ni niska cena ne garantuje da ce se predmet prodati. Imam dosta stvari po povoljnim cenama 200, 300 din. i stoje...
2019 10 25
I meni je bilo teško da odredim cene za svoje stvari. Znam im stanje, kvalitet, koliko su plaćene, koliko sam ih nosila ili nisam.. I opet nisam pametna! Ne bih samo da stoje u ormanu, već da se nose - kad ne mogu ja, možda može neko drugi. 😊 Onda sam odlučila da ništa ne bude preko 1000rsd, sem obuće. A i dalje mislim da sam možda negde pogrešila.. 😀 Zato smatram da su i razmene skroz ok ako se upoređuju kvalitet i stanje stvari, a ne cene koje je svako tek onako odredio.. 😉
2019 10 25
Super su Vam stvari i slike su sjajne, to mnogo znaci. Imam utisak da pravila ne postoje, u sustini, zavisi sta se kome svidi pa tako moze otici stvar za 200 ali i za 2000 din. Meni je npr. neverovatno da jedna moja savrsena elegantna haljina koju cenim 1000 din dosad nije prodata :)
2019 10 25
Pozdrav devojke, ja sam danas napravila profil jer sam gomilala stvari po džakovima i sad zelim da nešto sto moze da se nosi, da to i prodam. Stvarno gledam da sve stvari koje sam izbacila budu stvarno jeftine i pristupačne svima :) ❤️🌸💓
2019 10 25
@moodswing, jedan savet za kosulje: stavljajte i mere ramena.
2019 10 25
> MinaMasa: > @moodswing, jedan savet za kosulje: stavljajte i mere ramena. 👍👍👍 Da, vazi, hvala na savetu! 🙂
2019 10 25
I duzinu rukava, zaboravih i to :D
2019 10 25
Haha da vazi 🙂 A zanimljiva mi je pojava i ono da li je nesto novo sa etiketom ili novo jednom noseno ili novo sto puta noseno.. Za mene je novo samo sa etiketom, to sto sam nesto jednom nosila ili dva puta ne znaci da treba da trazim 90% kupovne cene, cim se skine etiketa, to je polovno.. A valjda se podrazumeva da bude kao novo u smislu bez ostecenja, fleka i tragova.. Cini mi se da se te visoke cene opravdavaju time sto je nesto retko noseno, a ja to realno ne mogu da znam.. 🤔🧐
2019 10 25
Lep vam je profil i cene potpuno ok. Kako formirati cenu....eh...ko bi to znao 😁😁😁 Licno, uvek stavljam cenu nizu nego sto je u radnji za artikl koji ima etiketu. E sad...posto veoma mnogo kupujem, neke stvari jednom obucem ili nijednom i zaista izgleda kao novo ali stavljam pristojne cene. Npr.Zarinu haljinu sam obukla povodom obelezavanja godisnjice firme i odlozila u ormar, posle nisam stigla da je obucem. Platila sam je 4000, prodajem je za 2400. Mozda je nekom skupo a nekome ne...eto, nisam pametna 😅
2019 10 25
Vecinom raspolozenje, jer cesto i spustim cenu sama bez pitanja kupca kada posalje upit. Ali je cinjenica da ako su previse niske cene u startu, kupci misle da su krs, flekave, iznosene. A mene samo zanima da se resim viskova.
2019 10 25
Uvek uzimam u obzir i postarinu. Odnosno, vrednost treba smanjiti za postarinu. Mada, mislim da ovde, kakvu god cenu stavite, etiketa (vidljiva ili nevidljiva pri nosenju) je ipak najbitnija. Etiketa drzi cenu, kvalitet je nebitan. 🙂
2019 10 25
Stavljam i vise od pola iznosa koliko sam platila,pritom koliko cesto kupujem nista nije iznoseno.Na sve to se javi i trazi popust od 1000 din,nisam pametna..
2019 10 28
Iskreno, zelim da napravim prostor za sve nove stvari tako da su cene simbolicne sto ne znaci da je kvalitet los. :D Ima divnih stvarcica na ovim krpicama
2019 10 31
1 2