Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Fuj,fuj,polovne stvari:-))

Volim sve i nemam problem i nikada nisam imala dok god se uklapa u moj stil. Novo je novo, polovno može biti kao novo a mogu ga voleti i više nego novo. Okolina - kako ko.
2019 11 01
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/b5fd2e65a0c54d913990bf3fa96c79d5.jpg) Evo kupih ovo polovno i veliko mi i znala sam da će biti, moraće kod šnajderke da se suzi u struku, ali već i preko fotke ZNAM da ću da je volim više nego novu iz Sinsaya od prošle nedelje (bofl). Još ima i skrivene džepove, za utehu i dosadu, gde ćeš lepše <3
2019 11 01
Baš je lepa, Srebrna.
2019 11 01
Super je suknjica i ja bih je nosila na neke dobre kožne čizme ali i na martinke-bajkerke uz kožnu jaknu !!!! :") Pozz za Srebrnu! <3
2019 11 02
Ide uz sve, pozz za vas devojke, hvala <3
2019 11 02
Retko nosim suknje,nazalost..Pokusavam sebe da nateram da ih nosim..Dezen suknje je fantastican :)
2019 11 02
Ja sam imala mnoogooo dobre kupovine u SH, kaput 200din (bukvalno kao nov), pantalone i dzemperi 70din, a tek za svaki dan prsluci, duksevi, 100din... Valjda imam srece u takvim radnjama, i dobar njuh 😁
2019 11 02
Hahaha, ja sam prvi put otišla sa mamom u SH u osnovnoj školi kada je to još bilo tabu i "strašno i za socijalne slučajeve, šokantno" :D Posle sam nastavila da idem sama i evo, još sam zaljubljenik u kopanje i nalaženje blaga :) Ali da, vidim među ovim "čistuncima" iz mog okruženja kako gledaju kada im kažem odakle je to i koliko je koštalo. A ja njima lepo objasnim da sam profi scavenger i da ništa novo nisam kupila jedno 10 godina, osim donjeg veša :D Onda krenem da im objašnjavam o strahotama tekstilne industrije i fast fashion proizvodnji. Pa im šaljem onaj dokumentarac "True cost", pa im pokazujem mašinu za veš, frižider i sve polovno po kući. Mogu reći da sam mnoge preobratila i sada su " SH vernici" :D
2019 11 03
Moja Zanussi veš mašina polovnjača je najbolja investicija u poslednjih godinu dana 😂
2019 11 03
1 2 3