Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li vam se desava...

Javile su mi se 4 clanice u roku od 7 sati za ISTE patike,kada sam im odgovorila muk....Ne razumem,3 traze dodatne slike,napisem u redu moze viber ili whatsapp,nista,ni hvala,ni predomislila sam se..
2019 11 08
Generalno se svi plasimo prevaranata, desava se da neko trazi milion slika, detalje, i to je ok... I u redu je da se predomisli, ali makar neka se zahvali... Ja sam imala tu srecu da saradjujem sa super clanicama, nikad nisam imala problema, nije mi frka da posaljem dodatne slike, ali me je jednom jako iznerviralo pitanje zasto je predmet tako jeftin ako je u roku/original. Zato sto sam svesna u kojoj zemlji zivimo , mogu ja da budem nerealna pa da stavim cene kao u Jasminu, ali tesko da ce neko kupiti ako udarim cene kao u parfimerijama. :) Ne valja kad je skupo, ne valja kad je jeftino, narodu se ne moze ugoditi, ali dobro, oguglacemo :)
2019 11 08
Nisam imala takvu situaciju. To mi najvise lici na cetiri drugarice ili na jednu clanicu sa vise profila i sl. Ceste su prevare pa verovatno zbog toga. Pitanja, potpitanja i sl. bez povratnog odgovora su redovna pojava. Sto pre naviknete da ignorisete bice lakse. Srecno sa patikama :D
2019 11 08