Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Koliko dugo vam je prihvatljivo da čekate uplatu ili robu nakon dogovora?

Ja nemam razumevanja za tako nesto, 5 dana ne javljanja, ma koji kod da je razlog. Pa bila sam na porodjajnom stolu kada sam se setila da mi stize kosulja I obavestila mamu da je tog dana preuzme. Muz mi je bio u bolnici, ja sa njim u BG-u pa sam ipak kada smo polazili ostavila novac komsinici da uplati to sto sam obecala. Koliko puta sam mami ili komsinici ostavljala kljuceve da posalju paket umesto mene jer mi iskrsne nesto. U ovoj situaciji bih pomislila da sam, sta drugo nego, prevarena. Ne mozete mnogo da uradite po tom pitanju osim da cekate, ali imate razloga za sumnju i strah.
2019 11 19
Sada vidim da se ipak javila. Onda ipak ima nade 🙂
2019 11 19
I? Prošao je četvrtak, šta se desilo?
2019 11 22
I ja sam tako uplatila za patike pre dve nedelje,kao poslala,proverice i nista,ja joj pisem ali ona nista, kulira me. Ne znam sta vise da radim,cist bezobrazluk,samo znam da nikad vise ne uplacujem unapred! Jos ona meni kako nemam utiske i da joj prvo uplatim a ona kao ima pozitivne a vidi ponasanje! Blokiracu je to sigurno,nece moci nijedan predmet vise da proda! Besna sam.
2019 11 30
Prodajem preko ovog sajta. Ako dogovor nije ispunjen i ne članica ne odgovara na poruke (sms) , odmah prekidam. Pošaljem i poruku preko ovog sajta za prekid saradnje i kraj. Kratko sam na sajtu, ali ako ne odgovaraju ni na poruke na mobilnom ni na sajtu znači da su odustale, a ne smatraju da je potrebno da jave.
2020 01 10
Ne volim ljude koji se vade na decu i kucne obaveze. Mogu da razumem kad nesto hitno iskrsne, izvinis se i javis kad saljes. Ali da me zavlacis mesec dana jer imas obaveze po kuci, ma zaboravi na to. Sad cekam clanicu da posalje svoj komad, a ona je moj dobila pre vise od 10 dana.
2020 01 14
> Jelena.K: > I? Prošao je četvrtak, šta se desilo? Ništa. Dan kad je rekla da će poslati (nakon što sam je pitala je l sve u redu i zašto nije poslato), nije se ni javila bila. U tom trenutku je već bilo prošlo pet, šest dana. Sutradan ili to veče pošaljem poruku da vidim šta se dešava i tek tad odgovara kako nije stigla ali poslaće i paket stoji navodno spreman i upakovan kod vrata. Ja skrolam poruke i vidim da joj nigde nisam ostavila adresu i ne znam kako je upakovala sve bez adrese za slanje. Bukvalno sam se osećala kao budala. Tražila sam joj novac da mi uplati nazad i koliko god sam probala to kulturno da izvedem a da dam do znanja da mi je takvo ponašanje neprihvatljivo, na kraju je postalo neprijatno. Novac mi je uplatila na kraju ali tok poruka je bio veoma neprijatan (bar meni) Nije me prevarila i ja sam to podvela pod nesporazum ali i sad ne razumem kako neko može misliti da je tako nešto ok. Posebno, jer kao što sam već pomenula, zaista sam više nego fleksibilna osoba i sa mnom se može oko svega dogovoriti ukoliko postoji uzajamno poštovanje. Samo da je rekla odmah da ne može da pošalje te nedelje, ne bi bio nikakav problem. Ovako, nejavljanje praćeno nečim što zaista zvuči kao nešto izmišljeno na licu mesta,.....veoma je ružno. Rekla sam joj da je to zaista u najmanju ruku nekorektno. Žao mi je što se tako završilo. To mi je prvo ružno iskustvo ovde a skroz bez potrebe. Sa ostalih 77 devojaka sam se veoma lepo i jasno izdogovarala i završila sve.
2020 01 15
1 2