Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Ponovo pomoć oko psa

Tvoje ili moje mišljenje o mačkama i psima nije tema, ali ti to ne vidiš.
2019 11 22
> sandrra160796: > > MlleSanja: > > Raspisala sam se jer imam šta da kažem, što kod tebe nije slučaj. Da si pažljivo čitala, pročitala bi da ne mrzim mačke. Pogadja me neargumentovana zadrtost. > Mrzis ili "ne volis" kako si napisala sve jedno. Sustina je ista. Ja ne volim pse :D i ne volim da udjem u kucu kod ljudi koji drze pse koji balave po svemu u kuci. Ti si trebala pazljivije da procitas sta sam ja napisala i da postujes tudja misljenja :D To što ti ne voliš pse u startu je znak da ne možeš objektivno da učstvuješ na temi o psima. Ovde, stvarno, nije reč o mačkama, niti o tome da li ti voliš pse ili ne, već je tema otvorena u cilju praktičnih saveta što se tiče određenog problema sa psom. Moj pas ne balavi po kući, a ko ne želi, ni ne mora da dolazi, niti Bi me preterano pogodilo da neko neće da dođe zbog njega. Prosto za tu osobu više ne bi bilo mesta u mom životu. Sanja, prvo ćemo kastraciju, a za obuku, ako bude para, to sam i ja davno htela. Znam da ima i onih šaptača, ali ne znam kako se kreću cene
2019 11 22
> DD :* Realno ;)
2019 11 22
> Debela_devojka: > > sandrra160796: > > > MlleSanja: > > > Raspisala sam se jer imam šta da kažem, što kod tebe nije slučaj. Da si pažljivo čitala, pročitala bi da ne mrzim mačke. Pogadja me neargumentovana zadrtost. > > Mrzis ili "ne volis" kako si napisala sve jedno. Sustina je ista. Ja ne volim pse :D i ne volim da udjem u kucu kod ljudi koji drze pse koji balave po svemu u kuci. Ti si trebala pazljivije da procitas sta sam ja napisala i da postujes tudja misljenja :D > To što ti ne voliš pse u startu je znak da ne možeš objektivno da učstvuješ na temi o psima. Ovde, stvarno, nije reč o mačkama, niti o tome da li ti voliš pse ili ne, već je tema otvorena u cilju praktičnih saveta što se tiče određenog problema sa psom. Moj pas ne balavi po kući, a ko ne želi, ni ne mora da dolazi, niti Bi me preterano pogodilo da neko neće da dođe zbog njega. Prosto za tu osobu više ne bi bilo mesta u mom životu. > Sanja, prvo ćemo kastraciju, a za obuku, ako bude para, to sam i ja davno htela. Znam da ima i onih šaptača, ali ne znam kako se kreću cene Svako ima svoje misljenje i prava. Ma kako ne mogu da ucestvujem :D tema je otvorena, pise ko sta hoce i misli. Nema tu pravila
2019 11 22
> MlleSanja: > Tvoje ili moje mišljenje o mačkama i psima nije tema, ali ti to ne vidiš. Ma kako nije :D
2019 11 22
Mislim, možeš ti, niko ti ne brani, ali nema poente, jer pokrećeš bezvezmu raspravu koja u principu nema veze sa temom, takoreći troluješ. Ok je da razmenimo mišljenja, što smo lepo i radile, ali ne da preraste u svađu , a u koju god temu se uključiš, pokreneš raspravu i to nimalo konstruktivnu. A nema pravila, jer nema admina, na svakom uređenom forumu se isključuju iz diskusije korisnici koji odu u off.
2019 11 22
> Debela_devojka: > Mislim, možeš ti, niko ti ne brani, ali nema poente, jer pokrećeš bezvezmu raspravu koja u principu nema veze sa temom, takoreći troluješ. Ok je da razmenimo mišljenja, što smo lepo i radile, ali ne da preraste u svađu , a u koju god temu se uključiš, pokreneš raspravu i to nimalo konstruktivnu. A nema pravila, jer nema admina, na svakom uređenom forumu se isključuju iz diskusije korisnici koji odu u off. Ahahah :D lep zakljucak 😍
2019 11 23
1 2 3 4 5