Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

AMAN zene, devojke, devojcice

Naucite se nekom redu, postujete pravila sajta i ne oglasavajte se sa rasprodajama u podforumima koji nisu za to namenjeni. Jos bih mogla i da razumem nove clanice ali vecinom to rade one koje su dugo na sajtu. Bezobrazluku nikad kraja.
2019 11 25
Jaoj, to i mene izludjuje :')
2019 11 25
Koji god pdf da otvorim iskace neka akcija ili snizenje.
2019 11 25
A tek sto su bezobrazne kada ih opomenete... i to ispade sto duze na sajtu, to bezobraznije :s
2019 11 26
Pa valjda se vode onom kud svi tu i ja . I mene to bas nervira, vidi se da Admin nije dugo gledao forum ,:)
2019 11 26
Mene najviše nervira stav ako mogu drugi, mogu i ja. Aman žene, jeste da je sajt u rasulu jer nema ko da napravi malo reda ali moramo baš i mi da se ponašamo na isti način!? A posle kukanje zbog prevara i kome se obratiti. 😱😱😱 Ideje koje nisu ideje i istomišljenici koji nisu istomišljenici.
2019 11 26
> Daca9673: > A tek sto su bezobrazne kada ih opomenete... i to ispade sto duze na sajtu, to bezobraznije :s Neke od tih sa duzim stazom se smatraju "Bogomdane", pa smatraju da im je sve dozvoljeno.
2019 11 26
> AppleRed: > Mene najviše nervira stav ako mogu drugi, mogu i ja. Aman žene, jeste da je sajt u rasulu jer nema ko da napravi malo reda ali moramo baš i mi da se ponašamo na isti način!? A posle kukanje zbog prevara i kome se obratiti. 😱😱😱 > Ideje koje nisu ideje i istomišljenici koji nisu istomišljenici. Najzalosnije je sto Iskusne clanice, sa svojim napadackim reklamiranjima po svim podforumima i po ne znam koliko puta dnevno, upravo na taj nacin daju krive smernice novim clanovima. Ovde fali jedna doooobra metla......
2019 11 26