> Shyshymiga:
> 1 avokado, jedan manji crni lukic, jedan paradajz i malo soli. Gvakamola sos, koji sam skoro pravila. Avokado mekan i za nijansu tamniji kupujete. Sitno iseckate luk, posolite. Izvadite meso iz avokada, ljusku namazete laktove i pete pa bacite. Avokado izgnjecite viljuskom. Stavite na luk. Na kockice iseckate paradajz, ja praktikujem da ga oljustim... Iscedite jednu limetu u to... I gotovo.... Moze i sam da se jede. Moze i sa przenom slaninom. Ja uz ovaj sos zamesim testo za tortilje, ispecem ih... Ide 200 g brasna, 200 g kukuruznog, soda bik, ili prasak za pecivo, i voda... Mora bude malo tvrdje. Ispeci bez ulja na tiganju. Onda proprzim belo meso pre toga zacinjeno marinadom po ukusu , iseckam ga kao za giros. Sa lukom... I sos i mesiku stavim u tortilju. Jao, sto je ukusno.
Mmmmm gvakamolaaa 😍😍 moj omiljeni sos, do duse osetim se posle 3 dana na beli luk, ali bas me briga😁. Ovaj recept me tako podseca na "Zapatu"... Divno, hvala 👌👌👍😀😍
> Shyshymiga:
> 1 avokado, jedan manji crni lukic, jedan paradajz i malo soli. Gvakamola sos, koji sam skoro pravila. Avokado mekan i za nijansu tamniji kupujete. Sitno iseckate luk, posolite. Izvadite meso iz avokada, ljusku namazete laktove i pete pa bacite. Avokado izgnjecite viljuskom. Stavite na luk. Na kockice iseckate paradajz, ja praktikujem da ga oljustim... Iscedite jednu limetu u to... I gotovo.... Moze i sam da se jede. Moze i sa przenom slaninom. Ja uz ovaj sos zamesim testo za tortilje, ispecem ih... Ide 200 g brasna, 200 g kukuruznog, soda bik, ili prasak za pecivo, i voda... Mora bude malo tvrdje. Ispeci bez ulja na tiganju. Onda proprzim belo meso pre toga zacinjeno marinadom po ukusu , iseckam ga kao za giros. Sa lukom... I sos i mesiku stavim u tortilju. Jao, sto je ukusno.
Mmmmm gvakamolaaa 😍😍 moj omiljeni sos, do duse osetim se posle 3 dana na beli luk, ali bas me briga😁. Ovaj recept me tako podseca na "Zapatu"... Divno, hvala 👌👌👍😀😍