Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Jedno slika,drugo proda! Prevara

> Shyshymiga: > > svejezauzeto3: > Ahahahaha .. kraljice... > Ne krne se krzno u ves masinu, drage dame, nego se odnese na hemijsko. Nema veze da l je vestacko ili prirodno. Evo slika krzna, vestackog kod jakne iz izvikane Zare, gazi svoju trecu zimu ali se nosi redovno na hemijsko. ❤️ Pa da.. Ali pogledaj sliku jakne kod te clanice na profilu. To je navodno ona skupa moncler ili kako vec jakna, te jakne imaju bujno pravo krzno. Takvo krzno sumnjam da moze da postane ovakvo. Ovo je neka kineska sintetika.. + clanica ceni jaknu 5 soma. Jos ako je ostatak jakne kao sto navodi prevarena clanica, nemam reci. Dodje i meni da joj lupim negativnu. Steta sto samo to mozemo, admin nas ne konstatuje. Svakodnevno citam o prevarama ovde i idalje ne mogu da verujem da neko zaradjuje na taj nacin, na tudjoj nesreci, sta je sa savesti
2019 12 08
Ja i dalje ne razumem da kupite nešto za 5000, a da niste milion posto sigurne u to što kupujete. Tražite snimak, zovite putem vibera na video call, pa pogledajte predmet, pre nego što nekom date toliko novca. 100X smo komentarisali kako niko na ovom sajtu ne može da vas sačuva od ovakvih situacija, ako ne sačuvate same sebe. Uostalom, nađite nekog iz svog grada, pa lično preuzmite. Stvarno mi je žao, ali malo šta sad možete da uradite, osim da joj odete kući i uzmete svoje pare nazad, što ne verujem da se isplati, ako živi daleko
2019 12 08
> svejezauzeto3: > > Shyshymiga: > > > svejezauzeto3: > > Ahahahaha .. kraljice... > > Ne krne se krzno u ves masinu, drage dame, nego se odnese na hemijsko. Nema veze da l je vestacko ili prirodno. Evo slika krzna, vestackog kod jakne iz izvikane Zare, gazi svoju trecu zimu ali se nosi redovno na hemijsko. ❤️ > Pa da.. Ali pogledaj sliku jakne kod te clanice na profilu. To je navodno ona skupa moncler ili kako vec jakna, te jakne imaju bujno pravo krzno. Takvo krzno sumnjam da moze da postane ovakvo. Ovo je neka kineska sintetika.. + clanica ceni jaknu 5 soma. Jos ako je ostatak jakne kao sto navodi prevarena clanica, nemam reci. Dodje i meni da joj lupim negativnu. Steta sto samo to mozemo, admin nas ne konstatuje. Svakodnevno citam o prevarama ovde i idalje ne mogu da verujem da neko zaradjuje na taj nacin, na tudjoj nesreci, sta je sa savesti Ali ni admin tu ništa ne može, osim da je blokira, ona opet ostaje bez svog novca. Zato radije kupujem na Limundu, jednom me lik zeznuo, sutradan vratio novac, a i da nije nadoknadio bi Limundo uz priložene slike. Pamet u glavu, cure
2019 12 08
Ovo po meni gledajuci originalnu sliku clanice koja je prodavala uopste nije original Moncler...Ubuduce ako niste u toku,to bar ja radim kada nisam sigurna,konsultujem se sa nekom clanicom koja je upucena u odredjeni brend ili model Ili sa nekim iz okruzenja...Isto vazi za 95% jakni Bogner, koje se ovde prodaju kao original,rade ih novopazarci.Odlicne su kopije ali nisu originali. Ovde je neko nekada dao odlicnu ideju,da se salju stvari u providnoj kesi ili foliji tako da odmah,pre preuzimanja,odnosno otkupa, mozete da zakljucite da li predmet odgovatra opisu.
2019 12 08
Jaknu je sigurno oprala u mašini. To je moja drugarica uradila sa relativno novom jaknom, posle zimovanja je oprala u mašini na niskoj temperaturi, misleći da joj ništa ne može biti. Perje se skupilo u grudvice i krzno se ućebalo, baš kao na slici, samo je ova Vaša jakna sigurno i nošena duže vremena. Tužno na šta su devojke spremne, opet kažem, ali svakako da mi je žao svih koje ostanu bez svog novca i sa predmetima u ovakvom stanju, znam kako je jer sam i ja bila u toj situaciji, sreća jednom i za manje pare.😞
2019 12 08
Ja moju tursku jaknu perem u mašini na 30 već 2 godine, slobodno mogu reći da je u vrh stanju, krzno je kao i kad je kupljena, iznutra se ništa nije ućebalo, baš ću slikati jednom, jedino joj boja nije postojana kao prvih dana, što je i normalno posle više od 2 godine. Ova jakna je em dosta nošena, em ozbiljan Kinez, odnosno plastika, jer dobro veštačko krzno može da izdrži dugo, čak i kad se opere u mašini propisno
2019 12 08
> jelena2606: > Ovo po meni gledajuci originalnu sliku clanice koja je prodavala uopste nije original Moncler...Ubuduce ako niste u toku,to bar ja radim kada nisam sigurna,konsultujem se sa nekom clanicom koja je upucena u odredjeni brend ili model Ili sa nekim iz okruzenja...Isto vazi za 95% jakni Bogner, koje se ovde prodaju kao original,rade ih novopazarci.Odlicne su kopije ali nisu originali. > Ovde je neko nekada dao odlicnu ideju,da se salju stvari u providnoj kesi ili foliji tako da odmah,pre preuzimanja,odnosno otkupa, mozete da zakljucite da li predmet odgovatra opisu. Pa i da se salje u providnoj kesi ne mozete imati uvid u pravo stanje stvari. Jakna bi bila slozena i iz kese izvucen vazduh. Tu nema prostora za neko zagledanje osim ako je ne izvadite iz kese, sto je naravno nemoguce. Mozete samo biti sigurni da je to otprilike stvar koju ocekujete i da nije poslat jorgan umesto jakne.
2019 12 08
Mislim da smo već pisali na temi o prepoznavanje originala, posebno moncler. To su jakne koje koštaju par stotina evra, tako da su kopije na svakom ćošku. Ali nije problem ni ako je dobra kopija, ovo je bukvalno jakna iz bloka 70
2019 12 08
Valjda marka , ne znam... Pa moze i cena. Ne hvalim ja Zaru, daleko bilo, niti sa hodocasnik Zare, nego kazem samo, ja npr nemam pojma ni koja je ovo marka jakne. Lepo izgleda na slikama kod prodavca, al opet, bez obzira na marku ja ne bih dala toliko para za nju. Bas takvu kakva je na slikama.
2019 12 08
A imam Adidas jaknu vec 10 godina. U nasim prodavnicama sam je kupila. Secam se od prve plate koju sam primila, uzela sam jaknu i prsten. Jaknu sam prala u masini, perjana je, i ima krzno. Dugo dugo sam je prala, dok najzad nije svo perje skupilo na nekoliko mesta gde je prosivana. Onda sam se pozalila jednoj zeni, bilo mi krivo, jer je toliko trajala i nista joj ne fali osim tog perja koje se sprcilo. Ona mi kaze, cudo da ti je i krzno tako ostalo ocuvano. I doda da se jakne koje planiras dugo da nosis i kaputi, nose na hemijsko, tako su pre radile zene. I jedan kaput nosile po 15-20 godina. Sad sta ja znam... Gledam da l da je poklonim ovde, ili odnesem u Hm.. ili prosto poklonim nekome u kraju, jer je topla i vrh i za mraz i za kisu.
2019 12 08
Sve to stoji devojke, ali ovde nije rec o tome ko kako pere jakne, vec o tome da ovo krzno ne moze biti ono sa slike pa sve i da je oprano u 66 centrifuga. O ostatku jakne da ne govorim kao sto kaze clanica koja je ostecena. Likusa je prodala jasu sa bogatim krznom u super stanju a poslala jaknu za kontejner. U opisu pise original jakna sa pravim krznom. Original jakna i pravo krzno tako ne izgleda sve i da ga je konj zvakao
2019 12 08
> GabiProdaja: > > jelena2606: > > Ovo po meni gledajuci originalnu sliku clanice koja je prodavala uopste nije original Moncler...Ubuduce ako niste u toku,to bar ja radim kada nisam sigurna,konsultujem se sa nekom clanicom koja je upucena u odredjeni brend ili model Ili sa nekim iz okruzenja...Isto vazi za 95% jakni Bogner, koje se ovde prodaju kao original,rade ih novopazarci.Odlicne su kopije ali nisu originali. > > Ovde je neko nekada dao odlicnu ideju,da se salju stvari u providnoj kesi ili foliji tako da odmah,pre preuzimanja,odnosno otkupa, mozete da zakljucite da li predmet odgovatra opisu. > Pa i da se salje u providnoj kesi ne mozete imati uvid u pravo stanje stvari. Jakna bi bila slozena i iz kese izvucen vazduh. Tu nema prostora za neko zagledanje osim ako je ne izvadite iz kese, sto je naravno nemoguce. Mozete samo biti sigurni da je to otprilike stvar koju ocekujete i da nije poslat jorgan umesto jakne. Istina :(
2019 12 08
Ja bih isterala do kraja. Ili bih joj otisla na adresu ili bih slucaj prijavila policiji.
2019 12 08
Ali ajmo realno, šta policija tu može da uradi? Najrealnije. Ljudi moji, živimo u zemlji gde ljudi zbog nasilja u porodici budu pušteni iz pritvora posle 72 sata i 3 nedelje kasnije ubiju ženu, dete, majku, oca ć. Policija tu ne reaguje kako treba, a mislite da će reagovati zbog jakne kojoj je oštećeno krzno? Samo kući da joj ode i da uzme svoj novac ili da tera sa privatnom tužbom i potroši još 200e na advokata
2019 12 08
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/2560def467473bbb717f20ed38e0acec.jpg)I ja sam pitala za jaknu ali mi.nije odgovorila na zadnje pitanje, tu sam ukapirala da nesto nije u redu.
2019 12 08