Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Sta mislite o ovome?!

Ma, Jeco, ali kada imaš gliste, imaš često dijareja, a kad tad moraš da je vidiš u stolici, svaki baci pogled na svoj minuli rad 😂 meni je nebulozna priča o gomili parazita svuda po telu, a da ne postoje nikakvi simptomi, svakako se ne bih time opterećivala uopšte, posebno ne bih nekim magarcima davala pare za lečenje nečega šro nisam sig da li postoji
2019 12 08
Setila sam se,izmedju ostalog,da je muz ono cudo uzeo da ocisti organizam od gljivica,malo je opterecen time🙄
2019 12 08
Nalazila sam neke clanke vezano za detox preparate..Neki lekari kazu da je u pitanju prevara.Da organizam ne moze da se ocisti nek tabletama odnosno organi,jer "otrov"je vec unet I napravio je vecu ili manju stetu..A jedino sto moze,da se covek pozabavi ishranom nadalje..U tom clanku sam cak I procitala da nista I od tih zdravih stvari ne treba konzumirati u velikim kolicinama.Dali su za primer brokoli,koji je zdrav,ali npr u sebi sadrzi cijanid...I zdrav je ali ne u preteranim kolicinam..Opet svasta citami na netu,pitanje je sta je tu tacno a sta ne....Pricali o ovde o orahovom ulju za suncanje kako je dobro za kozu.U Grckoj letos upoznam travarku,koja se zgranu tom mojom izjavom I kaze da je orahovo ulje odlicno za kozu ,ekceme...ali da je u kombinaciji sa suncem kancerogeno I nezdravo...E sada sta je tu vise istina...
2019 12 08
> jelena2606: > Nalazila sam neke clanke vezano za detox preparate..Neki lekari kazu da je u pitanju prevara.Da organizam ne moze da se ocisti nek tabletama odnosno organi,jer "otrov"je vec unet I napravio je vecu ili manju stetu..A jedino sto moze,da se covek pozabavi ishranom nadalje..U tom clanku sam cak I procitala da nista I od tih zdravih stvari ne treba konzumirati u velikim kolicinama.Dali su za primer brokoli,koji je zdrav,ali npr u sebi sadrzi cijanid...I zdrav je ali ne u preteranim kolicinam..Opet svasta citami na netu,pitanje je sta je tu tacno a sta ne....Pricali o ovde o orahovom ulju za suncanje kako je dobro za kozu.U Grckoj letos upoznam travarku,koja se zgranu tom mojom izjavom I kaze da je orahovo ulje odlicno za kozu ,ekceme...ali da je u kombinaciji sa suncem kancerogeno I nezdravo...E sada sta je tu vise istina... To je tacno,isto vazi i za praziluk,uostalom sve sto je prekomerno nije dobro,dobijamo kontraefekat..a tacno je i za orah,mozete i sami videti,ispod stabla oraha ne moze nista da raste,jod sprzi sve...
2019 12 08
Mi generalno svi i po kozi imamo neke parazite,sto Bojana rece ne moraju da budu gliste od 10 cm..Verujem da kada padne imunitet da se razmnoze a mikroskopskih su velicina..Ja s vremena na vreme uzimam neke vitaminske komplekse u apoteci ili neki odredjeno..Gledam da bude od proverenog proizvodjaca,koliko je provera tu uopste moguca ,:)
2019 12 08
Beli luk, rakijica pred obrok 😁😁😁😁 Od kako smo poceli kolektivno da ucimo sa neta, a ne iz knjiga, svi postadosmo puni informacija, a prazni znanja..... Treba se na posletku vratiti starim navikama.... Sto se parazita tice, ima ih u nama i na nama, i sigurno losim navikama domacina postanu i opasni, nemoguce je ziveti sterilno..... E sad, kako vrsiti detoksikaciju, a ne preterati u dozama stvarno ne znam, ali cu se informisati vise o ovome..... Koliko sutra cu posetiti neke prirodne apoteke ovde, i videcu sta nude.....
2019 12 08
Imam ja vasu pelagića, poslaću ti da čitaš 🤣 moja pokojna baba se klela u njega
2019 12 08
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/17727058543f0047bfc3cc159a225ded.jpg) Ovo ne moze da skodi..... Koristi se mesec dana 😁 DD moze 😁👍
2019 12 08
Da i ja sam cula za ovo..Ali to je za creva ako sam dobro ukapirala...Inace oko surutke koja je isto navodno izuzetno zdrava za jetru..Kada sam je pila imala sam osecaj da me bole bubrezi..Pa sam pomislila da umisljam..A onda sam malo istrazivala i naisla na neki forum gde se takodje par njih zalilo na bubrege dok su pili surutku...Opet jedni za nju kazu da je otpad,a drugi da je nevidjeno lekovita ,:(
2019 12 08
> jelena2606: > Da i ja sam cula za ovo..Ali to je za creva ako sam dobro ukapirala...Inace oko surutke koja je isto navodno izuzetno zdrava za jetru..Kada sam je pila imala sam osecaj da me bole bubrezi..Pa sam pomislila da umisljam..A onda sam malo istrazivala i naisla na neki forum gde se takodje par njih zalilo na bubrege dok su pili surutku...Opet jedni za nju kazu da je otpad,a drugi da je nevidjeno lekovita ,:( Surutka je puna proteina, ali mozda ima vestackih na trzistu, najbolje je naci domacu 🙄
2019 12 08
Nije trebalo da čitam ovo, sad sam se natripovala da imam gliste.
2019 12 09
> MlleSanja: > Nije trebalo da čitam ovo, sad sam se natripovala da imam gliste. 😂😂😂😂😂😂
2019 12 09
1 2 3