Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Kvantna medicina

Molim devojke koje imaju iskustva da napisu svoje misljenje. Zbog ozbiljnih problema ,a i ozbiljnih para koje se daju za istu,volela bih da cujem jel nekome pomoglo,🙄
2019 12 10
Jeste mojoj mami, i obe tetke su isle. Prezadovoljne su rezlutatima. Pregled i kontrole jesu skupe kad pogledas, ali dobijes i lekove koje bi trebalo da koristis, naravno ukoliko ima potrebe za tim. Sad npr mami je dao neke preskupe vitamine, neke lekove za jetru itd, a jednoj tetki je npr rekao samo propolis da koristi. Tako da prilagodjava se svakom pacijentu. I da smrsale su sve tri sigurno po 10-ak kg, doduse naravno ako izbacis hranu koja ti ne odgovara.
2019 12 10
> MilicaIlic1990: > Jeste mojoj mami, i obe tetke su isle. Prezadovoljne su rezlutatima. Pregled i kontrole jesu skupe kad pogledas, ali dobijes i lekove koje bi trebalo da koristis, naravno ukoliko ima potrebe za tim. Sad npr mami je dao neke preskupe vitamine, neke lekove za jetru itd, a jednoj tetki je npr rekao samo propolis da koristi. Tako da prilagodjava se svakom pacijentu. I da smrsale su sve tri sigurno po 10-ak kg, doduse naravno ako izbacis hranu koja ti ne odgovara. Da li bi mogla da napišeš samo naziv ordinacije ili ime lekara kod kog su išle? Ja već par meseci od kada sam odgledala snimak MJTS o kvantnoj, i iscrpnog iščitavanja, uporno tražim nekog dobrog specijalistu za kvantnu, jer s obzirom da je u pitanju veća svota novca (za više konsultacija i kontrola), a prvenstveno i moje zdravlje, nije mi svejedno kod bilo koga da odem. Hvala unapred! :")
2019 12 10
Jaaao i ja bih neke preporuke za ordinacije u Novom Sadu (To mi je blize)
2019 12 10
Cesto sam vidjala te preglede na sajtovima sa popustima.Cena bude snizena za 90% pa pregled kosta manje od 1000din. Ne znam da li trenutno ima, koga zanima moze potraziti. Novi Sad i Beograd.
2019 12 10
> DDAlex: > Cesto sam vidjala te preglede na sajtovima sa popustima.Cena bude snizena za 90% pa pregled kosta manje od 1000din. Ne znam da li trenutno ima, koga zanima moze potraziti. Novi Sad i Beograd. Da, da, ima na kupime i sličnim sajtovima, ali to je samo analiza, bez detaljnog tumačenja rezultata i mogućnosti terapija koliko znam. Zato i @Elenahana i ja pitamo za preporuku neke pouzdano dobre ordinacije/specijaliste, kod kojih se nakon pregleda i analiza može nastaviti i potrebna terapija. 🌸 Svakako hvala Vam na info., veujem da će mnogima pomoći. :")
2019 12 10
To je onda bez veze, analiza bez tumacenja rezultata nema smisla.
2019 12 10
> DDAlex: > To je onda bez veze, analiza bez tumacenja rezultata nema smisla. Zato i umesto 6-7.000 košta svega 800-900din. :D Naravno, ne tvrdim da je tako, ali je to moja pretpostavka s obzirom da svuda u takvim ponudama za kvantnu piše uglavnom da šalju rezultate mejlom ili ih daju na cd-u, pa zato i pretpostavljam da niko ne tumači šta koja vrednost predstavlja. Iz prethodnih iskustava kada sam radila analize krvi sa raznoraznim parametrima preko tih sajtova sa popustima u 3 različite klinike, svaki put bi mi poslali rezultate na mejl, naravno bez tumačenja, pa sam morala ili da idem kod privatnog ili da guglam šta je šta. ,:) Mada, ako je neko probao preko tih kupona, bilo bi super da podeli iskustva iz prve ruke. :")
2019 12 10
Париски магазин први спрат Trinity заказује се има број на нету. Кошта око 900. Сумњали смо на јетру али што шта треба да се лечи па и она. Да ли је тачно у потпуности није важно ако одлучите да промените навике: Избацити све што изазива холестерол, и остале болести масно, слаткише, о грицкалицама, алкохолу и цигаретама да и не говоримо. Увести у исхрану поврће, воће, печурке, семенке(не пуномасне), од течности вода, кретање, рад у природи или спорт у природи и без стреса. Стаклене амбалаже, боравак у свежем простору и исхрана која не садржи отрове, метале... Они тамо кажу шта је за лечење. На цд-у исто пише али о лечењу само мањи увид. Могу сликати мада сам горе навела већину -и то се углавном своди на то. Истражујем сама за сваку болест појединачно јер мужа мрзи, и пије се чај од корена маслачка за масну јетру (имамо све симптоме и без резултата) па бисмо после отишли опет да видимо јел помаже чај и други режим исхране. Иначе највише верујем биљкама а беле таблете су за мене отров и надам се да никад нећу морати да их пијем, (нити било ко).
2019 12 11
Velvet BHF centar u Novom Sadu. 4500 din prvi pregled, traje oko 1h, posle ako treba terapija 1000 din pregled.
2019 12 12
Evo ga iskustvo iz prve ruke Vodila sam dete neka klinika za alternativnu medicinu Balanse... dr Tatjana Lalic. Platila pregled 5000 za dete cena sa popustom,ne znam koliko je puna cena. Radi ocitavanje sa slusalicama🙄🙄🙄,kako ne znam. Slusalice valjda emituju a ne obrnuto. Pregled trajao oko 10 min,ostatak vremena je tumacila ocitavanje. Sve u svemu primetila je virus u traheji,stomacni virus- mada je to vec znala kad je uzimala podatke. Ostalo je sve u redu,dete zdravo. Nista vise nisam saznala nego sto sam i sama znala. Hvala bogu da jeste samo to. Inace dete ima temperaturu 5 nedelja 37-37,2, sve ostalo je bez obolj. I krv slika,brisevi,usi,urin,infektivno...Njeno je misljenje da se "otegao" virus,pa da cekamo. Videcemo. Ako neko ima neko slicno iskustvo ili ideju pisite😚
2019 12 13
Ovako,ja sma mislila da je to totalna prevara. Medjutim,pre 2 godine sam se razblela I posle mesec dana temperature I 3 razlicita antibiotika uputuh se kod nekih Rusa. Malo rezervisano,jer sve oko nas je velika masina za zaradjivanje para. Spomenula sam samo te probleme koje sam tad imala. Pregled se odvija termovizijskim skenerom koji ne zraci. Skenira celo telo I glavu. Dobila sam izvestaj gde sam imala 12,13 stavki koje mi nevaljaju. Naravno da nisam verovala I uputila sam se po drzavnim doktorima da sve to pregledam jer nisam htela da budem 'ovca'. Ispostavilo se da je od 13 stavki 12 zaista istinito,s tim da se od te 13-te doctor ogradio. Skolioza,vene,isijas,diskuspatija,stitna zlezda,rinitis,bronhitis,unutrasnje vene I ne secam se sta jos... Stim da sma imala samo tegobe bronhitisa I rinitisa do tad nisam znala ni gde je stitna zlezda ni cemu sluzi x-) I sad idem jednom godisnje. Pregled je 12.000 ali je odlican za dijagnostiku I pregled celog organizma I zaista preporucujem svima. Decu nece da pregledaju makar moje dete od 4 godine nisu hteli. Svako ko je isao posle mene je bio prezadovoljan,i ja sam,nisu cuda ali zaista mozete saznati neke stvari koje niste ni predpostavili da imate.
2019 12 14
Je l možeš da mi napises koja je klinika u pitanju? > nektarinaaa: > Ovako,ja sma mislila da je to totalna prevara. Medjutim,pre 2 godine sam se razblela I posle mesec dana temperature I 3 razlicita antibiotika uputuh se kod nekih Rusa. Malo rezervisano,jer sve oko nas je velika masina za zaradjivanje para. Spomenula sam samo te probleme koje sam tad imala. Pregled se odvija termovizijskim skenerom koji ne zraci. Skenira celo telo I glavu. Dobila sam izvestaj gde sam imala 12,13 stavki koje mi nevaljaju. Naravno da nisam verovala I uputila sam se po drzavnim doktorima da sve to pregledam jer nisam htela da budem 'ovca'. > Ispostavilo se da je od 13 stavki 12 zaista istinito,s tim da se od te 13-te doctor ogradio. Skolioza,vene,isijas,diskuspatija,stitna zlezda,rinitis,bronhitis,unutrasnje vene I ne secam se sta jos... Stim da sma imala samo tegobe bronhitisa I rinitisa do tad nisam znala ni gde je stitna zlezda ni cemu sluzi x-) > I sad idem jednom godisnje. Pregled je 12.000 ali je odlican za dijagnostiku I pregled celog organizma I zaista preporucujem svima. > Decu nece da pregledaju makar moje dete od 4 godine nisu hteli. Svako ko je isao posle mene je bio prezadovoljan,i ja sam,nisu cuda ali zaista mozete saznati neke stvari koje niste ni predpostavili da imate.
2020 06 16