Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Moja parfimerija - iskustva?

Da li je neko kupovao sa ovog sajta? Jel su original parfemi? Hvala unapred ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/c0560dc74db5d3841aaf4807413b4520.jpg)
2019 12 10
Ja mislim da jesu, narucila sam dva parfema odatle, postojani su, dolaze u original ambalazi i kutiji. Sada, ja ne znam da procenim da li su 100% original, ali ti mogu poslati slike ukoliko ti znas to da procenis x-)
2019 12 10
Daaa, najkvalitetniji parfemi, milion posto original. Stalno kupujem od njih, besplatna postarina, na noge ti kurir donese.
2019 12 10
Jaoj super, hvala vam devojke na odgovorima 😁
2019 12 11
Kako se porucuje ? I mene vec dugo kopka ta stranica
2019 12 12
Bas je jednostavno. Na sajtu je sve lepo podeljeno po brendovima, kliknes, nadjes parfem, kliknes i videces da pise crvenim slovima poruci. Kliknes tu, uneses podatke i to je to. Stigne ti na mejl potvrda o porudzbini i onda te uglavnom sutradan ili taj dan ako si rano ujutru porucila pozovu da potvrde porudzbinu i odmah salju, stize sutradan, meni je uvek tako bilo. Nema postarine. A ima i opcija da pozoves, broj je na sajtu i telefonskim putem porucis.
2019 12 12
> vanjaslovenija: > Bas je jednostavno. > Na sajtu je sve lepo podeljeno po brendovima, kliknes, nadjes parfem, kliknes i videces da pise crvenim slovima poruci. Kliknes tu, uneses podatke i to je to. Stigne ti na mejl potvrda o porudzbini i onda te uglavnom sutradan ili taj dan ako si rano ujutru porucila pozovu da potvrde porudzbinu i odmah salju, stize sutradan, meni je uvek tako bilo. > Nema postarine. A ima i opcija da pozoves, broj je na sajtu i telefonskim putem porucis. Hvala. To me je bunilo par puta sam zvala niko mi se nije javio. A plasila sam se da popunim porudzbenicu jer nisam bila sigurna da su pouzdani 100% ❤
2019 12 12
> Ivana1983: > > vanjaslovenija: > > Bas je jednostavno. > > Na sajtu je sve lepo podeljeno po brendovima, kliknes, nadjes parfem, kliknes i videces da pise crvenim slovima poruci. Kliknes tu, uneses podatke i to je to. Stigne ti na mejl potvrda o porudzbini i onda te uglavnom sutradan ili taj dan ako si rano ujutru porucila pozovu da potvrde porudzbinu i odmah salju, stize sutradan, meni je uvek tako bilo. > > Nema postarine. A ima i opcija da pozoves, broj je na sajtu i telefonskim putem porucis. > Hvala. To me je bunilo par puta sam zvala niko mi se nije javio. A plasila sam se da popunim porudzbenicu jer nisam bila sigurna da su pouzdani 100% ❤ Nema na cemu :) Nikad nisam zvala, samo znam da postoji ta opcija. A nema da brines da li su originali, zaista jesu, par godina kupujem samo kod njih. Za vecinu parfema imaju i testere, povoljniji su i jaci od ovih regularnih samo nisu upakovani u celofan. Slobodno kupuj, neces pogresiti ❤️
2019 12 12
> vanjaslovenija: > > Ivana1983: > > > vanjaslovenija: > > > Bas je jednostavno. > > > Na sajtu je sve lepo podeljeno po brendovima, kliknes, nadjes parfem, kliknes i videces da pise crvenim slovima poruci. Kliknes tu, uneses podatke i to je to. Stigne ti na mejl potvrda o porudzbini i onda te uglavnom sutradan ili taj dan ako si rano ujutru porucila pozovu da potvrde porudzbinu i odmah salju, stize sutradan, meni je uvek tako bilo. > > > Nema postarine. A ima i opcija da pozoves, broj je na sajtu i telefonskim putem porucis. > > Hvala. To me je bunilo par puta sam zvala niko mi se nije javio. A plasila sam se da popunim porudzbenicu jer nisam bila sigurna da su pouzdani 100% ❤ > Nema na cemu :) Nikad nisam zvala, samo znam da postoji ta opcija. > A nema da brines da li su originali, zaista jesu, par godina kupujem samo kod njih. Za vecinu parfema imaju i testere, povoljniji su i jaci od ovih regularnih samo nisu upakovani u celofan. > Slobodno kupuj, neces pogresiti ❤️ ❤🤗
2019 12 12
Preporucujem svim parfemoljupcima i Marinu NS na sajtu Kupujem prodajem.Imaju i originale i original testere .Provereno dobri i pouzdani sa preko dve hiljade pozitivnih ocena.
2019 12 12