Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Mame, da li znate neki trik?

Med se ne daje deci do godinu dana zbog rizika od botulizma. Moj nije hteo vodu do godinu i po dana skoro uopste, ludela sam, sad pije vodu kao blesav. Kad je bio manji, davala sam mu vodu u kojoj se kuvala jabuka ili kruska, to mu je bilo ok
2019 12 12
Sto se meda tice, tek posle druge godine moze bagremov samo. Ostalo ide ako dobro odreaguje na bagremov. Dakle, daju se medici sa jednom biljkom, ne livadski, jer su te pcele letele svuda unaokolo po livadi i dete moze biti osetljivo na polen bilo kog livadskog cveta. Zato samo bagremov za pocetak, tj od jedne biljke. Nemojte se zezati s tim ranije.
2019 12 12
Tako je Shushumigo (inace mama me je ovako zvala celo detinjstvo)😏😁 Zato samo bagremov smeju i klinci skloni raznim alergijama, jer je jednokomponentni. Neko pravilo je da moze od godine, mi smo tako poceli, po malo na vrh kasikice po par dana. Svakako na netu ima milion tabela, saveta i informacija o tome kada se sta uvodi. Moj klinac je sa 13 meseci sam izbacio Aptamil i nisam mu davala kravlje posle - sto rece Srebrna aflatoksini i kupovno mleko koje je vise voda, pijemo jogurt zbog kalcijuma, mleko samo uz zitarice (heljda, ovas, jecmene, razane, speltine). Ja prva ne volim mleko, niti mislim da od njega ima neke koristi, kalcijum moze da se unese i kroz ostale mlecne proizvode, ne znam cemu toliko forsiranje, neka me neko prosvetli?
2019 12 12
Da, sa, znam da samo jedna vrsta meda sme. Mi svi pijemo mleko, najvise ga kupujem zbog kafe, ali i ovako. Jogurt redje, onaj dukatos uglavnom
2019 12 12
U nes ide malo mleka obavezno, ali ovako iz ljubavi ne, muz mi kaze da sam vestica kada uz eurokrem pijem jogurt 😍
2019 12 12
1 2 3