Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

PITANJE?? POMOC

Mozda je glupo pitanje, ali ako neko moze da mi ponogne.. imala sam nezasticen odnos 18.12. 17. Mi je bio poslednji dan menstruacije, nakon toga decko i ja smo imali skoro svako vece zakljucujuci sa vecerasnjim odnos, a radimo na bebi. Kad mogu da najranije da uradim test? Hvala unapred🌸
2019 12 25
Kad ti je bio prvi dan kravarenja u poslednjoj menstruaciji? Za ubuduće, ciklus počinje prvog dana krvarenja, od tog dana se broji i računa trudnoća.
2019 12 25
https://www.bebologija.rs/zelim-bebu/kada-uraditi-test-na-trudnocu.html Ovo imaš odgovor
2019 12 25
Prvi dan 15. Da li je rano da iradim danas test?> gladiola: > Kad ti je bio prvi dan kravarenja u poslednjoj menstruaciji? Za ubuduće, ciklus počinje prvog dana krvarenja, od tog dana se broji i računa trudnoća.
2019 12 25
Zdravo 😊 Ja sam dva puta radila test na dan očekivane menstruacije, kad smo radili na bebi, i pokazali su pozitivan rezultat. Sad za treću bebu sam radila ranije, negde dve nedelje posle nezaštićenih odnosa i test je bio negativan. A dva dana nakon kašnjenja menstruacije pozitivan 😃 Mislim da je još uvek rano, sačekajte dan kad bi trebali da dobijete pa uradite. Možete uraditi i betu iz krvi ona je najpouzdanija, u vreme očekivane menstruacije. Srećno 🌼
2019 12 26