Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Ponude za kupovinu u temama za razmenu

Koliko puta vam se desilo da napišete da tražite nešto određeno samo za razmenu, a onda vam se inbox zatrpa porukama "pogledaj kod mene ali samo prodaja"? Ja na te poruke ne odgovaram, ako se neko pravi lud pa ne vidi da piše razmena, neću ni ja odgovarati. Meni recimo razmena uopšte nema veze sa novcem, već je radim ponekad, isključivo da bih se oslobodila svojih stvari koje ne nosim, ako se poklopimo. Zbog toga mi se ovaj sajt dopao, kao zanimljiva prilika da se očisti ormar :) Ali sve više gubi smisao tražiti razmene :/
2020 01 10
> didi83: > Koliko puta vam se desilo da napišete da tražite nešto određeno samo za razmenu, a onda vam se inbox zatrpa porukama "pogledaj kod mene ali samo prodaja"? Ja na te poruke ne odgovaram, ako se neko pravi lud pa ne vidi da piše razmena, neću ni ja odgovarati. Meni recimo razmena uopšte nema veze sa novcem, već je radim ponekad, isključivo da bih se oslobodila svojih stvari koje ne nosim, ako se poklopimo. Zbog toga mi se ovaj sajt dopao, ali sve više gubi smisao tražiti nešto u razmeni. :/ Meni je definitivno najcrnje kada pitam za predmet da zelim da kupim koji nije oznacen ni kao prodat ni rezervisan. Niti u naslovu nesto pise sto aplicira na to. Da bih dobila odgovor "prodat je" wtf.....
2020 01 10
> sandrra160796: > > Meni je definitivno najcrnje kada pitam za predmet da zelim da kupim koji nije oznacen ni kao prodat ni rezervisan. Niti u naslovu nesto pise sto aplicira na to. Da bih dobila odgovor "prodat je" wtf..... "Prodato je, samo sam zaboravila da obrišem!" - story of my life... 🤣🤣🤣
2020 01 10
Isto tako i clanice koje naglase da ne rade razmene dobijaju poruke u kojima im se nude samo razmene. Ocigledno niko nista ne cita.
2020 01 10
Ili fenomen radim razmenu, samo ako ja pitam Ili radim razmenu samo ako mi se nesto bas svidi Zasto bi radio razmenu ako ti se nesto ne svidi, jel ce neko na to da te natera, ne razumem? 😂
2020 01 10
Ja ne razumem clanice koje otvore temu da traze razmenu, a zatim kada im ponudite razmenu, ne odgovaraju na poruke. Mislim da je to pre svega ruzno, jer nije tesko zahvaliti se na ponudi za razmenu ako vec nisu nasle nista da im odgovara na profilu.
2020 01 10
Ta, kao i mnoge druge teme zapravo sluze za reklamiranje prodaje. Pogotovo su popularniji podforumi izgubili smisao :(
2020 01 11
Srasno bas sam razocarana ne mogu da verujem da postoje takve osobe uredno posaljem poruku kulturno pitam ne trazim razmenu, ne,smanjujem cenu tri puta nekog pitam vidim da je posetila sajt pa nemoguce da nevidi poruke i odgovora nema pa sta bi bilo da trazim dzabe a predmet nit je oznacen prodato nit nista da li se to jos nekom desava ili meni bas svaki put
2020 01 13
Dodala bih i ponude koje nemaju veze sa trazenim proizvodom. To me "izuje iz cipela" 😂 Zena trazi crnu usku haljinu Nudi se sve samo ne to. Tigrasto, tefet, roze, siroko, volani, leprsavo. Pa aman. Niste corave majku mu 😁
2020 01 15