Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

UPOZORENJE OPET PREVARANT

POSTO VIDIM DA ATAK NA MENE JOS TRAJE 🤔 Novac koji sam uplatila u menjacnici, izdali su mi uplatnicu bez pecata, nije ni bitno, kao dokaz da je novac uplacen moze se proveriti na kol centar po broju transakcije koji se lepo vidi na uplatnici. Novac je uplacen 10.01.2020 god.i isti Dan je prispeo na racun prodavca. Ne radi se vise ni o majici ni o parama vec o principu. A dokaze o vredjanju cu naknadno objaviti ko je koga vredjao I spominjao decu, dok mi se novac ne vrati Ili majica posalje. Takodje prodavacu su poslati brojevi telefona kol centra I menjacnice u kojoj sam uplatila novac. Evo joj jos jednom javno da joj posaljem broj kol centra na koji moze da proveri kad joj novac uplacen 011/3334999 broj transakcije 20-009160-000332, broj menjacnice "GOLD" 035 /8820297
2020 01 14
> kupoholicarka03: > Postovana,tu menjacnicu Gold drzi koj kum .uvek ali uvek mora imati pecat ,ako nemate pecat na uplatinici znaci nemar radnice i radnica moze ostati bez posla > Kada se danas uplati ,proknjizi se za 24h ne istog dana tako covek kaze ..Tu posroji problem neki i uplata mozda nije ni prosla najbolje da odete opet jod njih potrazite gazdu i vidite zasto nema pecata i nije proknjizena ,ako o nemate pecat nemate bapisanu proviziju koliko su uzeli ..naplatili ..Niko ne pise ovako datum i to na tom medtu ..ovo je uplaceno u PN ali ovako treba biti kada se uplacuje u menjacnici Nije istina. Ja radim u menjacnici i tvrdim da ko ima ugovor sa Tenfore platnom institucijom (a po broju call centra vidim da je Tenfore kao kod nas) ne mora da lupa pecate i potpise, lepo pise "Nalog vazi bez pecata i potpisa"., potreban je samo potpis musterije kad proveri sve podatke. Ako se uplati do 16h prodje istog dana, a nakon toga se racuna kao da je sutradan uplaceno. Ne zalazim u to da li je uplaceno ili ne, samo kazem kako funkcionise Tenfore. Ko ima Altu i ostale programe, on mora imati i pecat i potpis.
2020 02 02
Ljudi evo mene je sada prevarila i jos dve clanice sa ove nedelje!!!!
2021 11 08
Ko vas je prevario❓🤷‍♀️ Ne vidim da ste ostavili negativan utisak. 🤔 Da li se radi o ovome: https://mojekrpice.rs/forum/t/576141/prevaranti-na-krpicama-oprez
2021 11 08
1 2