Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Da li je neko juče poslao paket Postexpresom?

Znači, ako ponovo štrajkuju tačno ću da se zapalim! Juče sam poslala paket, i na statusu pošiljke dalje od GPC Beograd nije mrdnuo, a do sada je već trebalo da primalac bude obaevšten o prijemu pošiljke. Da li je još neko juče slao paket koji ide preko GPC Beograd da proveri po statusu da li je sve ok?
2020 01 14
> neo031: > Znači, ako ponovo štrajkuju tačno ću da se zapalim! Juče sam poslala paket, i na statusu pošiljke dalje od GPC Beograd nije mrdnuo, a do sada je već trebalo da primalac bude obaevšten o prijemu pošiljke. Da li je još neko juče slao paket koji ide preko GPC Beograd da proveri po statusu da li je sve ok? Ja sam slala pakete juce, danas su uruceni. Sve ok
2020 01 14
I ja sam slala isto i paket je normalno prosao Bg
2020 01 14
Ja sam juce poslala tri paketa, cekam da mi jave kupci da li im je stiglo
2020 01 14
Ok, hvala za info, čekam da vidim u čemu je problem. Mada, ja zahteve za preuzimanje pošiljki šaljem preko njihove aplikacije i dešavalo se da ne bude baš najbolja sinhronizacija, mnoge podatke koje unesem prilikom podnošenja zahteva ne budu uneti na slip koji dobijem od kurira.
2020 01 14
> neo031: > Ok, hvala za info, čekam da vidim u čemu je problem. Mada, ja zahteve za preuzimanje pošiljki šaljem preko njihove aplikacije i dešavalo se da ne bude baš najbolja sinhronizacija, mnoge podatke koje unesem prilikom podnošenja zahteva ne budu uneti na slip koji dobijem od kurira. Cula sam za tu app, iskreno nemam hrabrosti da je probam :D odkud ja znam sta moze biti, ovako mi je "sigurica" donekle. :')
2020 01 14
Juce sam i ja poslaal dva paketa, jedan je vec stigao a za drugi cekam da mi javi 😊 Sto se aplikacije tice ja je koristim samo da dozovem kurira. Mada se deseilo par puta i da ne dodju, verovatno su bili preopterecini poslom. Ali uglavnon lepo funkcionise za dozivanje kurira 😁 Pozdrav
2020 01 14
Aplikacija je generalno ok, ali najčešće se ne "prenesu" brojevi telefona pa onda ni primalac ne dobije SMS o prispeću pošiljke, niti kurir ima broj telefona da može da pozove. Generalno nije ni to katastrofa u manjim mestima, ali za Beograd je baš rizično. U takvim slučajevima, naročito ako je otkupna pošiljka sa postnet uplatom, mora kuriru da se naknadno izdiktiraju brojevi i primaoca i pošiljaoca. Sem toga, dešava se i da pobrljavi oko načina dostave novca. Ja sam uredno ukucala da tražim uplatu na tekući račun, ubacila sve potrebne podatke, da bi mi nakraju poštar doneo novac na adresu!!!! Mislim, novac sam primila, ali s razlogom postoje opcije poštanske uputnice, postnet, i uplatnicom na tekući račun. Ja uvek za svaki slučaj napravim screenshot zahteva gde su svi podaci u slučaju da dođe do nečeg nepredviđenog.
2020 01 14
U petak sam poslala paket za Nis koji je trebao da stigne u subotu do 12 h, on je stigao u ponedeljak posle 12h i bas mi je bilo cudno jer mi se to nije nikad desilo ali se ocigledno nesto poremetilo posle onog strajka.
2020 01 14
Ja poslala juce iz BGa za Bg nije stigao
2020 01 14
Meni je zena u subotu poslala paket iz LE,stigao u Bg,da bi se ponovo vratio u Nis,pa kod mene u Ca..Umesto juce,stigao danas...ne znam sta je bilo,ali sam se bila zabrinula da se njoj ne vrati.
2020 01 14
Ja nisam mogla da posaljem paket do 12 nego samo do 19h jer nisu sigurni kada ce stici zbog guzve takodje paketi kasne i po dan dva...
2020 01 14
Locirali smo paket tako da je sve ok. Jedan dan je bio u nekom "limbu", odnosno bez definisanog statusa ali bitno da je na putu do kupca :)
2020 01 15