Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prijavila sam

Za sad dve clanice koje podforum Rasprodaje koriste na bezobrazan nacin. Pa da znate, ako budete blokirani, zasto je tako. I praticu, jer mi se kenja od bezobrazluka. Sta smo mi, debili ostali?
2020 01 23
> Shyshymiga: > Za sad dve clanice koje podforum Rasprodaje koriste na bezobrazan nacin. Pa da znate, ako budete blokirani, zasto je tako. I praticu, jer mi se kenja od bezobrazluka. Sta smo mi, debili ostali? Te dve se ne skidaju sa rasprodajama sa tog pdf-a ...jedna na sat vremena podize objavu 24/7, druga pojedinacno reklamira stvari sa profila 24/7 :D :D Iiima ih koje sve moguce podforume koriste za rasprodaje...sve jedne iste :D Kad bude proradila metla bice veselo!
2020 01 23
Ne pratim, ne znam ko su ali javi ako ti se odgovori na prijavu u šta čisto sumnjam.
2020 01 23
Ima ih i više. 🤯🤯🤯
2020 01 23
Mrsko mi od zenskih KLANOVA kojekuda. Zao mi clanica koje odustaju od sajta, a prelepo je osmisljen. Ne odustaju zbog ideje i izgleda, nego zbog bahacenja i bezobrazluka par clanova. E pa izvini, al imamo i mi mozak. Tako da ako Admin ne odgovori, dovoljno dugo sam ovde da sam shvatila kome sledece da se obratim. To su odredjene osobe koje se bave svakakvim bezobrazulkom i koji verovatno prolazi jer niko ne reaguje. Pa sta smo ostali, sisali vesla?
2020 01 23
Za ove dve konkretno imam slike, skrinsotove za vreme i namerno svoju objavu u odredjenom vremenu.
2020 01 23
Ja ne vidim da je neko ponavljao toliko - na sat vremena 24/7 ,inace ne obracam paznju na takve stvari , ali sada videh temu pa bacih pogled na podforum listu...Vidim da ima duplih ...Ali zasto vam to smeta,ne razumem ? Zasto uopste obracate paznju ?Mozda ne znaju za pravilo da je dozvoljeno jednom dnevno postaviti oglas u taj podforum , a mozda ih jednostavno bas i briga .. Opusteno ,zasto da se nervirate zbog tih gluposti...
2020 01 23
> Icka89: > Ja ne vidim da je neko ponavljao toliko - na sat vremena 24/7 ,inace ne obracam paznju na takve stvari , ali sada videh temu pa bacih pogled na podforum listu...Vidim da ima duplih ...Ali zasto vam to smeta,ne razumem ? Zasto uopste obracate paznju ?Mozda ne znaju za pravilo da je dozvoljeno jednom dnevno postaviti oglas u taj podforum , a mozda ih jednostavno bas i briga .. Opusteno ,zasto da se nervirate zbog tih gluposti... Pa zamislite situaciju da postavim 100 puta rasprodaja na dan i zatrpam forum kao ovo sa filmovima. Niko ne bi video ni Vašu rasprodaju. Ceo podforum bi izgubio smisao. Ps. Nije to nerviranje, bar ne sa moje strane, već osnovna kultura i poštovanje prema drugima.
2020 01 23
Ako se ne varam,secam se da je ranije postojalo neko privremeno blokiranje na forumu,mislim mesec dana ili tako nesto...
2020 01 24
Razumem sta hocete, ali ipak mislim da nema nacina da tome dodje kraja... Uvek ce postojati.
2020 01 24
> Icka89: > Razumem sta hocete, ali ipak mislim da nema nacina da tome dodje kraja... Uvek ce postojati. Da ima volje, moglo bi se tome stati na kraj. Drugi sajtovi se drže nekih pravila. Fer trejd princip.
2020 01 24
Mene odusevljavaju clanice koje imaju preko 900- 1000 utisaka i nijedan podforum im nije potreban. Prosto zavidim.
2020 01 24
To su sve laznjaci i ujedinjeni laznjaci. Otuda toliko utisaka. Prijavljivacu dok se ne blokiraju i to je to. Sto bi se neko igrao sa tudjom inteligencijom bez posljedica? Nije mi drago kad svaka tema normalnih korisnika ode zbog tih bezobrazni. Ispada zbog njih opstaje sajt, a ne zbog poštenih i normalnih.
2020 01 25
Auto korekt mi zeza reci, razumete sta je pisac htee reci. Čim razume te bezobrazluk, razume te i pravdoljubivost.
2020 01 25
Nadam se da će vaš trud uroditi plodom.
2020 01 27