Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Srecom, nije doslo do saradnje..

Moram da napisem svoje iskustvo, iako na srecu nije doslo do saradnje. Desetak poruka mi je stiglo sa jednog naloga pre svega da zeli da kupi bodi c a sa mog profila, i jos par stvarcica, poslate su mi dimenzije neke kao famozne devojke i receno da ako imam jos nesto predlozim za kupovinu, medjutim ja sam rekla da je sve postavljeno na profilu pa da procene, hteli su da ustede na postarini(inace bodi je 400 din) bilo mi malo cudno ali sam pristala da izadjem u susret, jer sam svakako isla u jedan tc i predlozila da se tamo nadjemo. Nazvala sam broj da javim da krecem, javio se muskarac koji je pitao DA LI MOZE DA PONESE STVARI DA ISPROBAJU PA DA VRATI AKO NE ODGOVARAJU!? Rekloh naravno da ne, da bi on bukvalno poceo da preti ako ne odgovaraju necu da mi se desi da zovem posle vas a ono vi me blokirali KAO STO MU SE DESAVALO. Boze sacuvaj! Pa ja te ne prisiljavam da kupis bilo sta od mene, lepo sam coveku rekla da odbijam da saradjujem sa njim i da ne zelim bilo sta da mu prodam od svoje garderobe. Bila sam u soku. Sada razmiljam ko zna ko je bio sa druge strane. Razmislite dobro s kim cete se naci da bi izasli u susret nekom tamo kupcu, radite bezbedno.
2020 02 02
Strašno
2020 02 02
Možete postaviti link profila da znamo s kim da ne sarađujemo? Pretpostavljam da ste otvorili temu radi upozorenja.
2020 02 02
Strašno!!! Baš iz tih razloga ne radim lično preuzimanje! Nikada ne znaš ko je sa druge strane...
2020 02 03
> AppleRed: > Možete postaviti link profila da znamo s kim da ne sarađujemo? Pretpostavljam da ste otvorili temu radi upozorenja. https://mojekrpice.rs/borko75-21674
2020 02 03
> AndreaMilosevic: > Strašno!!! Baš iz tih razloga ne radim lično preuzimanje! Nikada ne znaš ko je sa druge strane... Pametno, tako i treba.
2020 02 03
Interesantno da po utiscima je i muško i žensko. Verovatno dele profil ili kupuje za svoju ženu. Ne verujem da je imao loše namere ali nije hteo da ispoštuje Vaše uslove. Nema nikakav razlog da se ljuti i vređa.
2020 02 03