Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Da li i po kom principu radite razmenu?

Ja volim razmene, ne po svaku cenu, ali se ne vredjam kao pojedine članice koje na pitanje o razmeni reaguju kao da ih je obad ujeo! Takodje ne povecavam cene u razmeni niti mi je jasno šta to tačno znači, da budem iskrena. Pa moze svako da naduva cenu jednim klikom, to je najmanji problem, samo sto mislim da to ovde nije poenta. Kako vi?
2020 02 27
Bas sam htela da otvorim temu vezano za to , nije se meni licno desilo ali mojoj drugarici jeste pitala je jednu doticnu clanicu za razmenu ova je najstrasnije izvredjala da je meni doslo da joj posaljem svasta u poruci.....ponasaju se kao da imaju butik GUCCI PRADA itd pa kao razmena ??? helou jel si normalna ? a sajt lepo pise RAZMENA PRODAJA KUPOVINA naravno svako ima pravo da ne radi razmene ali moze se odgovoriti kulturno al sta ces misle da ce se ovde obogatiti pa kao razmene ? fuj a ja razmene vise volim cak i od prodaje
2020 02 27
Ja ne radim razmene, iz prostog razloga- sama prodaja I kupovina je u sustini razmena garderobe. Sto mi ne odgovara ili sam impulsivno kupila prodam, ono sto mi se svidja kupim.
2020 02 27
Ja daleko više kupujem (pa i prodajem) na drugim sajtovima koji su bolje organizovani, a ovaj sajt me je pre svega i privukao zbog razmena, naravno ne po svaku cenu, ne sviđaju nam se svima iste stvari niti nosimo iste brojeve. Ali ono što mi smeta je što devojke koje se na forumu najviše nude za razmenu na kraju, bar po mom iskustvu, u 90% slučajeva na upit o razmeni ni ne odgovore...
2020 02 27
I da, ne bih menjala npr. kaput za majicu...Nešto što je u istom rangu sa realnim cenama je ok za razmenu bez obzira koliko je ko ovde stavio da košta.
2020 02 27
Pravilo za razmenu je da mi prvenstveno treba ili da mi se mnogo svidja.Tesko se nalazim sa clanicama oko razmena. Jedna od najglupljih stavova za razmenu mi je cena za cenu.
2020 02 27
Sa ovim se potpuno slazem.. 🙌🏻 > josi11: > I da, ne bih menjala npr. kaput za majicu...Nešto što je u istom rangu sa realnim cenama je ok za razmenu bez obzira koliko je ko ovde stavio da košta.
2020 02 27
@[email protected] sta se desava ako kaput koji ne nosite stoji vec trecu godinu i niko ga ne kupuje,da li ga u tom slucaju menjate za majicu koja vem se mnogo svidja i koju cete sigurno nositi,ili i dalje zadrzavate kaput ?Zanima me samo nacin razmisljanja oko razmena,nije neka prozivka ili tako nesto,posto se ovde cesto lose stvari tumace,da se ogradim :)
2020 02 27
Pa ja bih u takvom slucaju pristala> jelena2606: > @[email protected] sta se desava ako kaput koji ne nosite stoji vec trecu godinu i niko ga ne kupuje,da li ga u tom slucaju menjate za majicu koja vem se mnogo svidja i koju cete sigurno nositi,ili i dalje zadrzavate kaput ?Zanima me samo nacin razmisljanja oko razmena,nije neka prozivka ili tako nesto,posto se ovde cesto lose stvari tumace,da se ogradim :)
2020 02 27
> jelena2606: > @[email protected] sta se desava ako kaput koji ne nosite stoji vec trecu godinu i niko ga ne kupuje,da li ga u tom slucaju menjate za majicu koja vem se mnogo svidja i koju cete sigurno nositi,ili i dalje zadrzavate kaput ?Zanima me samo nacin razmisljanja oko razmena,nije neka prozivka ili tako nesto,posto se ovde cesto lose stvari tumace,da se ogradim :) Ja u tom slučaju najčešće poklonim. Realno, nije da nemam šta da obučem, niti da nemam gde da kupim, niti mi je išta baš preko potrebno; meni je ovo samo vid zabave za koji imam nekad manje a nekad više vremena; ali volim realne ponude i korektne članice jer to mi onda uliva poverenje da uopšte i ostvarim saradnju bila ona razmena ili kupovina.
2020 02 27
> jelena2606: > @[email protected] sta se desava ako kaput koji ne nosite stoji vec trecu godinu i niko ga ne kupuje,da li ga u tom slucaju menjate za majicu koja vem se mnogo svidja i koju cete sigurno nositi,ili i dalje zadrzavate kaput ?Zanima me samo nacin razmisljanja oko razmena,nije neka prozivka ili tako nesto,posto se ovde cesto lose stvari tumace,da se ogradim :) Kvalitetan kaput nikako ne bih menjala za majicu. Kaput je investicioni komad, majica je krpica! 😁 U slučaju da mi se majica jako dopadne, kupila bih je po realnoj ceni. Imam stvari u svojim omiljenim, koje nameravam da kupim, kada prodam nešto što ne nosim. Koliko zaradim prodajom, toliko potrošim. Mislim da razmene koče prodaju. Npr. u rubrici tražim, članice traže za razmenu određene stvari, a pri tom među svojim omiljenim imaju takve za 300- 400 dinara, a to ne kupuju!
2020 02 27
Svi razlicito razmisljamo oko razmena,zato i jesu teske za realizaciju.Ja samo ne volim vredjanja oko ponuda i ne znam kakva iscudjavanja,bilo da je kupovina ili razmena.Sve moze na pristojan nacin.A realnost je relativna stvar ovde. Svi smo ovde na pijaci,neki to zele da priznaju, neki ne. :D Neko ima bolju"tezgu",neko losiju ,:)
2020 02 27
> REASHOP: > > jelena2606: > > @[email protected] sta se desava ako kaput koji ne nosite stoji vec trecu godinu i niko ga ne kupuje,da li ga u tom slucaju menjate za majicu koja vem se mnogo svidja i koju cete sigurno nositi,ili i dalje zadrzavate kaput ?Zanima me samo nacin razmisljanja oko razmena,nije neka prozivka ili tako nesto,posto se ovde cesto lose stvari tumace,da se ogradim :) > Kvalitetan kaput nikako ne bih menjala za majicu. Kaput je investicioni komad, majica je krpica! 😁 U slučaju da mi se majica jako dopadne, kupila bih je po realnoj ceni. > Imam stvari u svojim omiljenim, koje nameravam da kupim, kada prodam nešto što ne nosim. Koliko zaradim prodajom, toliko potrošim. > Mislim da razmene koče prodaju. Npr. u rubrici tražim, članice traže za razmenu određene stvari, a pri tom među svojim omiljenim imaju takve za 300- 400 dinara, a to ne kupuju! Slažem se :D
2020 02 27
Tačno tako! > jelena2606: > Svi razlicito razmisljamo oko razmena,zato i jesu teske za realizaciju.Ja samo ne volim vredjanja oko ponuda i ne znam kakva iscudjavanja,bilo da je kupovina ili razmena.Sve moze na pristojan nacin.A realnost je relativna stvar ovde. Svi smo ovde na pijaci,neki to zele da priznaju, neki ne. :D Neko ima bolju"tezgu",neko losiju ,:)
2020 02 27
Ako ne zamerate,ubacila bih jos jedno pitanje,na neki nacin je povezano sa temom...Da li podizete cenu vaseg predmeta,ako je vise njih stavilo taj predmet u omiljeno,ili iz nekog drugog razloga?!
2020 02 27
1 2