Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Sajt za prodaju/kupovinu

Da li možete da mi preporučute još neki sajt za prodaju krpica? Ovaj mi više ne odgovara jer nikako ne mogu da sredim problem sa slikama što me užasno nervira.
2020 03 03
Lalafo, kupujem prodajem, i limundo, ja sam koristila lalafo, bas su čiste slike i super je rezolucija, ali nista nisam prodala tamo... 😁
2020 03 03
Evo upravo sam okacila stvari na lalafo, mnogo su boljeg kvaliteta slike. https://lalafo.rs/senta/ads/cvetna-haljina-id-69704065 > Danijela234: > Lalafo, kupujem prodajem, i limundo, ja sam koristila lalafo, bas su čiste slike i super je rezolucija, ali nista nisam prodala tamo... 😁
2020 03 03
lalafo i ja koristim, super je, ja sam tamo imala bas dosta saradnji :)
2020 03 03
Kupujem prodajem,lalafo,limundo,kupindo,itd...i meni se slike nekad same okrecu.Sto ne znam.A prilikom postavljanja ja ih rotiram da budu prave.
2020 03 03
Meni je lalafo super, mada prodaja uopste ne ide, a ovde su mi fotografije mnogo mutne i puno im treba vremena da se ucitaju... 🙄
2020 03 03
Meni je super na lalafou,ako izostavimo perveznjake😅,ali bar tamo mogu da se blokiraju...Zasto ne okrenete slike,ili ste tako zeleli da ih postavite?
2020 03 03
Nazalost ne mogu.. Ne nadjem opciju na lalafo, a u galeriji ih okrenem i one budu prave , medjutim kad se ucitaju okrene se .. Evo opet sam ubacila nove stvarcice i sad su prave slike. A kad udjem u neke stare naslovna je prava i sledeca slika bude vodoravna.. > anadunja: > Meni je super na lalafou,ako izostavimo perveznjake😅,ali bar tamo mogu da se blokiraju...Zasto ne okrenete slike,ili ste tako zeleli da ih postavite?
2020 03 03
Znaci nisam jedina... A da li se na lalafo mogu ostavljati utisci? > Danijela234: > Meni je lalafo super, mada prodaja uopste ne ide, a ovde su mi fotografije mnogo mutne i puno im treba vremena da se ucitaju... 🙄
2020 03 03
Nema utisaka,jeste rizik,ali gde nije?!...nemojte samo ostavljati broj telefona..
2020 03 03
Mislila sam da ne može bez broja.. Hvala ti na upozorenju.. Da li mi se sad vidi broj? https://m.lalafo.rs/account > anadunja: > Nema utisaka,jeste rizik,ali gde nije?!...nemojte samo ostavljati broj telefona..
2020 03 03
Ovde sam relativno nova i ne mogu da se pohvalim prodajom, cini mi se da sam nevidljiva, konkurencija je velika a na Lalafo mnogo lakse ide prodaja, vise se interesuju, pitaju ako nista drugo ali jako puno ima perverznjaka, nepristojnih ponuda, salju svakakve slike... Ovde mi se cini da toga nema... Bar za sada...
2020 03 03
Iskreno ni meni ne ide prodaja ovde ali mozda je to do vremena sad.. > Jelenas108: > Ovde sam relativno nova i ne mogu da se pohvalim prodajom, cini mi se da sam nevidljiva, konkurencija je velika a na Lalafo mnogo lakse ide prodaja, vise se interesuju, pitaju ako nista drugo ali jako puno ima perverznjaka, nepristojnih ponuda, salju svakakve slike... Ovde mi se cini da toga nema... Bar za sada...
2020 03 03
Malo korigujte cene, ako vec svakako ne nosite te stvari, mali popust vas nece remetiti svakako. Sto se tice prodaje, to varira i zavisi ne znam od cega, ali nekada bude bas dosta, nekada stagnira... Ne odustajte. Ja ne korisitim lalafo, kupindo,kp.... Ja obozavam ovaj sajt iako me nervira sto je sporo nekada, ne ucitava slike, ima problema ali sajt je perfektan 😊Nekako ima dusu, ako iskljucimo negativnosti koje saznajemo na forumu i po utiscima 👍
2020 03 04
Ja sam se bas zacudila kako sam prodala dosta stvarcica, s obzirom na to da nikako ne mogu lepo da uslikam predmete, i uvek ispadnu mnogo losije na slici, mada realno cene su stvarno najminimalnije, jer mi je cilj da oslobodim ormar, i za mene je ovakav sajt bio otkriće, ima dosta zarinih stvari i ostalih brendova, koje ne mogu da kupim u Nisu, tako da sam bas zadovoljna😁
2020 03 04
1 2