Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Prevara!!!!!

> JoaneJane: > > Jasmina30: > > Blaze receno katastrofa > Naravno,i ne odgovara na poruke tako da sam se od nova oprostila Pozvala sam je da ucestvuje na temi ako uopste ima sta da kaze na ovo.
2020 03 07
> GabiProdaja: > > JoaneJane: > > Kako se prijavljuje adminu? Nisam nikada imala ovakvo iskustvo!Ostavila sam joj dbe negativne,a novac bolje da sam poklonila nekom kome treba,u soku sam! > https://mojekrpice.rs/adminrs-24708 Hvala puno,poslala sam,nadam se da niko vise nece nasesti
2020 03 07
Nema na cemu. Na zalost, platili ste skolu.
2020 03 07
> GabiProdaja: > > JoaneJane: > > Kako se prijavljuje adminu? Nisam nikada imala ovakvo iskustvo!Ostavila sam joj dbe negativne,a novac bolje da sam poklonila nekom kome treba,u soku sam! > https://mojekrpice.rs/adminrs-24708 Prijavila sam,nadam se da nece niko vise nasesti
2020 03 07
Strasno kako ljudi umeju da padnu na niske grane zbog malo para...
2020 03 07
Pobogu, ovo nije ni za poklon 😳
2020 03 07
Bas mi je zao sto ste prevareni, nikad mi nece biti jasno kako ovakve osobe mirno spavaju, znajući da su prevarili nekoga i ojadili za sigurno ne mali novac.. 🙄
2020 03 07
Ovo je stvarno bruka i sramota ziva!!!!
2020 03 07
Bože, kako se ljudi ne boje da ovako varaju...užas
2020 03 07
Blokiran joj je profil, tako da brisem temu 👍
2020 03 07
> JoaneJane: > Blokiran joj je profil, tako da brisem temu 👍 Nije joj blokiran, samo je sve obrisala sa profila Kad je blokiran od admina onda i pise na profilu 'Blokiran"
2020 03 07
> Chillnakit: > Pobogu, ovo nije ni za poklon 😳 Ja ovakve stvari bacam bilo bi me sramota i da poklonim nekome a ne da prodam..🙄
2020 03 07
> Ana2018: > > JoaneJane: > > Blokiran joj je profil, tako da brisem temu 👍 > Nije joj blokiran, samo je sve obrisala sa profila > Kad je blokiran od admina onda i pise na profilu 'Blokiran" Aha🙄 vidi se da nemam iskustva 🤣 pisala mi je da je ruzno sto sam je prijavila i "napalila" clanice da je pljuju 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 a nije sramota prodati nekom torbu za kantu i jos uzeti pare.Kud plovi ovaj brod..
2020 03 07
> JoaneJane: > > Ana2018: > > > JoaneJane: > > > Blokiran joj je profil, tako da brisem temu 👍 > > Nije joj blokiran, samo je sve obrisala sa profila > > Kad je blokiran od admina onda i pise na profilu 'Blokiran" > Aha🙄 vidi se da nemam iskustva 🤣 pisala mi je da je ruzno sto sam je prijavila i "napalila" clanice da je pljuju 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 a nije sramota prodati nekom torbu za kantu i jos uzeti pare.Kud plovi ovaj brod.. Napisala sam ti u inbox sve :)
2020 03 07
> Danijela234: > Bas mi je zao sto ste prevareni, nikad mi nece biti jasno kako ovakve osobe mirno spavaju, znajući da su prevarili nekoga i ojadili za sigurno ne mali novac.. 🙄 Da ima malo obraza i savesti bar bi mi rekla za ostecenja..ali ovde je bar lako napraviti nov profil i ponovokaciti stvari i opet nekog prevariti..nisam pametna..
2020 03 07