Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Prevara!!!!!

Brže bolje će da otvori nov profil i nastaviti da hara. Vi joj bar znate ime i prezime, ovako će lepo da nastavi. 😭😭😭
2020 03 07
> JoaneJane: > Kako se prijavljuje adminu? Nisam nikada imala ovakvo iskustvo!Ostavila sam joj dbe negativne,a novac bolje da sam poklonila nekom kome treba,u soku sam! Molim vas ako uspete da dodjete do admina treba i meni hitno,javite mi mejl adresu.Hvala Andjelina
2020 03 07
Da li se mogu pojedini clanovi blokirati?
2020 03 07
Napravice ona ponovo profil, kao sto je napravila devojka koja je mene prevarila, prepoznala sam stvari koje je prodavala na starom profilu... Obavestila sam admina, videcemo da li ce mi odgovoriti...
2020 03 07
Boze zar je moguce da se ovo jos desava?Ne razumem kako je mogla da podvali i da precuti ovako nesto.Zar nema stida i sramote.Sramota cista i bezobrazluk.A za novac tesko da cete ista dobiti...takvi se izgube ili promene profil,tj.otvore nov
2020 03 07
Ako je veca suma u pitanju, nek pozove brat/drug sa svog telefona i nek joj zapreti da je policajac i da je ovo poslednja sansa da vrati novac.. Meni je uspelo to poslednji put.
2020 03 07
U pitanju su 4000 ali nije to ni malo kada si prevaren,ja ne mogu da shvatim..to sto sam bila ljubazna i korektna izgleda je protumacila kao naivnost,jos mi pise zasto sam izdramila kao da mi je poslala torbu bez rucki.to je bio njen komentar..ja i kupujem ovde cesto i prodajem,nikada mi se nije desilo ovo da posaljem novac unapred i vidim da je neko korektan i da na kraju ispadnem budala..al dobro za sve postoji prvi put,treba biti oprezan,ima ovde svasta..
2020 03 08
Nije malo uopste, mene je prevarila devojka za 5000 dinara i poslala haljinu pocepanu i neupotrebljivu, na meni jako važan datum, ostala sam bez haljine, iako smo imale super komunikaciju, novac sam unapred uplatila, odbijala je da vrati novac, bila jako drska i bezobrazna, nisam htela da odustanem od novca tek tako, ali eto sa takvim ljudima nema dogovora, to su prevaranti..
2020 03 08
Verujte da mi nije problem da uplatim unapred ako vidim da je devojka korektna jednom nisam stigla da podignem paket i ostavila mi je negativnu,zato obivno uplatim ranije da bi biki sigurni da cu preuzeti i gledajte sta se desi..bolje da mi nije poslala torbu uopste lakse bih podnela😂inave toliko smrdi postava na neku vlagu i piljevinu,strasno je sta sebi jedna zena dozvoli u kakvom stanju su joj stvari,mogu da zamislim kakav joj je ves ako je ovakva torba,prilicno aljkavo i odvratno😂😂😂
2020 03 08
I ja uvek uplacujem novac ranije, pre slanja, ista situacija je bila i kod mene sa onom devojkom, super dogovor, komunikacija, a kad je stigao paket, sok i neverica, haljina neupotrebljiva, a uz sve to i odvratnog neprijatnog mirisa! Da li Vam je odgovorio admin?
2020 03 08
Ne jos uvek..profil joj nije blokiran,samo su izbrisani svi predmeti..
2020 03 08
1 2 3