Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pomoc oko paketa

Da li se nekome ovo desilo? Paket stoji, ne pise ni da je urucen? ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/0610fc518f79fde765b9c14e4804bfce.jpg)
2020 03 09
Niti da je ostavljen izvestaj .Nazovi postu I.vidi sta se desava ako ne uradi reklamaciju :)
2020 03 09
Po ovome sto pise, koliko ja razumem, paket je na putu. Ako ste slali u neko manje mesto, verovatno ne isporucuju na adresu svaki dan, vec samo odredjenim danima, pa se mora sacekati, to napomenu i u posti prilikom slanja.
2020 03 09
Ovo znaci da je paket u putu do primaoca.... upravu je DoliBlack...moguce da je manje mesto pa se ceka dan za isporuku...
2020 03 10
Jednom sam slala paket u Guduricu (malo mesto pored Vršca) i u pošti, kada su uneli podatke, su mi napomenuli da je isporuka na kućnu adresu u tom mestu samo petkom, ali da se paket može preuzeti i direktno u pošti odmah sledeći dan.
2020 03 10
Hvala puno svima. 4. je paket stigao u mesto. Meni zena tvrdi da njoj sve pakete donesu na adresu, ne zeli da ode do poste da preuzme. Oticicu do poste bas da pitam sta se desava i ako mogu neku reklamaciju da uradim kao sto je clanica predlozila :) Bezveze bi bilo da mi se vrati paket pa da placam duplu postarinu
2020 03 10
Ni ne mora još do pošte da preuzme, samo proverite kojim je danom isporuka. Piše status da je zaduženo za dostavu kad stigne do kurira na dan dostave, a na papiru koji dobijete od poste piše da nije garantovan rok isporuke kad su ta manja mesta u pitanju, pa verovatno samo treba sačekati. Proverite to svakako.
2020 03 10