Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Da li vratiti novac i uzeti predmet nazad

Poslala sam devojci parfem, čekala sam 10ak dana dok je sakupila pare. Dobila je slike iz svakog ugla, radi se o original testeru. Juče me je nazvala i rekla da joj se ne svidja miris i hoće da ga vrati, jer joj je bolje da kupi nešto drugo za taj novac. Šta uraditi? Hvala unapred na odgovorima. ❤️
2020 03 11
Ja bih rekla da može, sa tim da mora da plati povratnu poštarinu.
2020 03 11
Ako je 100% original tester, ja ne bih primala nazad. Ako miris nije originalan i ne svidja joj se kao takav, a probala je original i taj joj odgovara, onda najbolje da vrati
2020 03 11
Malo je pipkavo sad kad su parfemi u pitanju, ali mislim da ne treba da vraćate. Ako je već rešila da kupi preko neta umesto da ode negde i prvo pomiriše, njen problem, ne verujem da Vam u opisu stoji šaljem da probate pa ako vam se ne dopada, vratite. Uvek polazim od sebe, kao prodavac ne bih vratila, ali ni kao kupcu mi ne bi palo na pamet da tražim novac nazad ako sam dobila sve informacije, a verujem da ona jeste. Ako nije, mogla je da gugla, ne bih vratila ni haljinu jer je nekom mala, a dobio je i slike i sve mere.
2020 03 11
Nemate Vi vise nikakvu obavezu prema kupcu. To sto joj se miris ne dopada je iskljucivo njen problem. Ovakav bezobrazluk vidjam samo na Krpicama.
2020 03 11
Slažem se da vrati samo u slučaju da plati poštarinu u celosti. Svi bi mogli kupovati po ovom principu pa ako nam ne odgovara veličina, kroj, boja ili miris vraćamo. Parfem se kupuje ako neko zna tačno miris.
2020 03 11
Miris jeste original, ne bih nikada uvaljivala nekome nešto sto nije provereno zaista. Imam puno zadovoljnih kupaca.. Verovatno devojka nije znala kako isti mirise. Rekla sam da ću joj novac vratiti, jer me je zvala sto puta na br.tel Ja sam te pare već rezervisala za neki drugi paket koji sam juče morala da podignem. Nisam se nadala da će se ovako nešto dogoditi. Osećam se jako glupo. Iskreno meni tako nešto nikada ne bi palo na pamet, da zahtevam od nekog da vratim, ukoliko mi je malo ili mi se manje svidja uživo, a pritom dobila sve informacije. Parfem je potpuno nov, original provereno. Problem je kako kaže sam miris, jer nije isti kao mleko za telo. Ali svakako ni ne može biti isti...> jacaikaja: > Ako je 100% original tester, ja ne bih primala nazad. Ako miris nije originalan i ne svidja joj se kao takav, a probala je original i taj joj odgovara, onda najbolje da vrati
2020 03 11
Čekaj, jel to bilo zapakovano? U smislu zaštitne folije i da pritom pre toga niko nije koristio? U slučaju da je bilo zapakovano, a da je ona otvarala i šprickala, onda nema smisla da vraća. Svakako bez njenog plaćanja postarine nemoj ni pomišljati da ti vrati.
2020 03 11
Ne vraćaj, samim tim što se odlučila sa kupi parfem putem interneta, sa sobom nosi svoj rizik. Nije na tebi da vršiš povraćaj, a pritom ni sama ne znaš šta se u međuvremenu desilo sa parfemom, ali u istom stanju kao što si poslala sigurno nije. Tako da, nisi ti kriva što se ona nije setila da ode u parfimeriju i proceni miris... :)
2020 03 11
i ja mislim da ne trebate prihvatit da vam vrati. znala je sta kupuje :) neka ga proda
2020 03 11
> DaadaaNaanaa: > Malo je pipkavo sad kad su parfemi u pitanju, ali mislim da ne treba da vraćate. Ako je već rešila da kupi preko neta umesto da ode negde i prvo pomiriše, njen problem, ne verujem da Vam u opisu stoji šaljem da probate pa ako vam se ne dopada, vratite. > Uvek polazim od sebe, kao prodavac ne bih vratila, ali ni kao kupcu mi ne bi palo na pamet da tražim novac nazad ako sam dobila sve informacije, a verujem da ona jeste. Ako nije, mogla je da gugla, ne bih vratila ni haljinu jer je nekom mala, a dobio je i slike i sve mere. U potpunosti se slazem sa ovim!!!! Ne vracajte novac, mogla je da ode do prve parfimerije I da proveri kako mirise, njen problem.
2020 03 11
Slazem ste, prodali ste predmet kao sa slike i ispostovali ste samim tim taj novac koji je uplatila, njen problem je sto joj se ne svidja> MilenaP.: > > DaadaaNaanaa: > > Malo je pipkavo sad kad su parfemi u pitanju, ali mislim da ne treba da vraćate. Ako je već rešila da kupi preko neta umesto da ode negde i prvo pomiriše, njen problem, ne verujem da Vam u opisu stoji šaljem da probate pa ako vam se ne dopada, vratite. > > Uvek polazim od sebe, kao prodavac ne bih vratila, ali ni kao kupcu mi ne bi palo na pamet da tražim novac nazad ako sam dobila sve informacije, a verujem da ona jeste. Ako nije, mogla je da gugla, ne bih vratila ni haljinu jer je nekom mala, a dobio je i slike i sve mere. > U potpunosti se slazem sa ovim!!!! Ne vracajte novac, mogla je da ode do prve parfimerije I da proveri kako mirise, njen problem.
2020 03 11
To sto je ona mislila, a nije parfem probala, je njen problem. Mozda da blokirate broj, to je takav tip histerične osobe koja sve dobija na dosađivanje i galamu. Verovatno bi i otvarala nove profile da zalepi 5 negativnih utisaka. Onda se treba ganjati sa adminom da briše svaki 😑
2020 03 11
Ne ako je predmet realno opisan. Clanica je kriva sto je kupila parfem na nevidjeno, a ne zna ni sama kako mirise. Trebala je prethodno da proveri ako ga ima u parfimeriji ili da prihvati rizik kupovine na nevidjeno. Nije do tebe.
2020 03 11
ne.
2020 03 11
1 2