Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Sta se desava sa avionskim kartama?

✈Kupili smo avio karte za Istanbul za Uskrs, a kako stvari stoje od tog puta nece biti nista.😞 Potpunu refundaciju novca vrse samo 24h od rezervacije(sto je proslo), pa me zanima koliko radije let mora biti otkazan sa njihove strane da bih mogla da dobijem povrat novca jer mi drugi termini nece odgovarati zbog posla?
2020 03 15
Nazalost refundaciju sigurno ne dobijate, provereno iz iskustva prijateljice, jedino sto kao nude da se promeni datum, sto je malo apsurdno jer ne znamo kako ce situacija teci na dalje. 😑
2020 03 15
Cak ni ako oni otkazu let nema refundacije?😯
2020 03 15
Imaju gomilu pravnika i naći će način kao viša sila, vanredno stanje, sve u svemu nije do njih, tako da novac verovatno ne vraćaju.
2020 03 15
😖
2020 03 15
Ne znam kako je sa avionskim kartama, ali turisticke agencije otkazuju putovanja I vracaju novac u potpunosti.
2020 03 15
Ja sam uzela avionsku, a smestaj sam imala u planu malo pred put da rezervisem.. Medjutim ovo sve se izdesavalo, vise ne znam sta mi je ciniti, ocigledno da je jedina opcija cekanje.. 😔
2020 03 15
Refundacija novca se vrsi. Sestra i ja smo bile rezervisale za 24.03 da idemo kod njene drugarice u Nemačku. Pošto se desila ova situacija, u četvrtak je zvala je Air Srbiju i onu su joj rekli da iako let ne bude otkazan da ce joj vratiti novac zbog novonastale sitiacije. Pitala je da li postoji mogucnost da ona otkaže karte i da joj vrate novac, oni su rekli da postoji, što piše negde i na njihovom sajtu.U petak 13.03. su joj pare, do poslednjeg dinara koji je dala za kartu, bile vraćene na njen račun.
2020 03 15
Dakle da sacekam onda do 1. Aprila, ako vidim da je situacija ista kontaktiracu ponovo avio kompaniju. Hvala vam svima puno na savetima. 🙏
2020 03 15
I ja koliko znam,bice Vam vracen novac.
2020 03 16
Mom bratu su otkazali let za Švajcarsku i bez problema mu isplatili sav novac. Ponudili su da promeni datum ali je to odbio prema tome refundacija bez problema istog momenta (prošlo tipa mesec dana od kupovine karte).
2020 03 16
Da li su ga kontaktirali putem mail adrese ili kako i koja avio kompanija?
2020 03 17
Air Serbia, na mail mu je stiglo obavestenje da je let otkazan a on je licno otisao kod njih sutradan i na licu mesta su mu vratili novac. Ono sto je bizarno je da je avion nakon toga ipak leteo ali to je sad vec ko zna koja tema ,:)
2020 03 18