Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

I kako cete sad

Saucesce. To ti je u ovom trenutku najmanje trebalo. Nek pociva u miru
2020 03 18
> greendragon: > Videla sam da unose džakove u jednu beogradsku opštinu, a vire džačići od po 5kg brašna. > Ko može nek piše čekove za hranu, makar to. U nadi da ce ova vlast biti dovoljno odgovorna da makar podeli svakom domacinstvu bez prihoda najosnovnije Podelili su nas ovog trenutka u dva tabora. U mojoj ulici se prvi dan vidi razlika: oni koji rade za drzavu vs oni bez posla. Vidi se po kesama koje donose iz radnji. Nazalist, zivimo u drustvu koje se svaki dan hvali brigom o drugima i velikim srcem, medjutim kad ovako zagusti svako gleda svoje dupe Juce u apoteci rom usao sa bebom i daje recept za lek. Kaze apotekarka Ali ovaj lek se placa. Kaze on da nema para. I mm i ja platimo lek. Nekih 500 din, nije ni bitno, jbs lovu, imam makar licnu satisfakciju znajuci da sam nekome pomogla. Nadam se da cemo se provuci svi i da nece predugo trajati
2020 03 18
> Debela_devojka: > Saucesce. To ti je u ovom trenutku najmanje trebalo. Nek pociva u miru Hvala
2020 03 18
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/20e80cec9cd7741467526df89b427b9e.jpg)
2020 03 18
Moji "drugari" redovno i dalje putuju na kraće odmore. Bila sam toliko slobodna i bezobrazna da jednog pitam kako to? Ucutao se, Veoma je važno sačuvati zdravlje, sebe i svoje dece, pa onda sve ostalo. U ovoj nesreći nema sreće ni za koga. To sto neke bede pokušavaju da naprave inflaciju u ovakvoj situaciji, neće poći za rukom. Osim ovoj bagri sto kolo limuna ceni 220 dinara.
2020 03 18
Na jednom drugom forumu nas nekolicina raspravlja o istoj temi, tipa kako cemo finansijski, da bi nam jedna ogavna osoba, gastarbajterka iz Nemacke napisala sto nismo mislili na vreme, ona je stedela za ovakvu situaciju!!? Pa, ko se nada globalnoj katastrofi koja lici na scenario SF filma? Bas svasta. Inace, Trampovi paketi pomoci u Americi bice vredni 1000$ po stanovniku za prvi mesec. Zivo me interesuje sta ce Vucic i Brnaba da smisle. Ili ce pomoc ici samo onima sa clanskom kartom partije
2020 03 18
MA glup narod. Normalno je da se ima ustedjevina. Moj otac I Moj deda su je uvek imali. Ali sada u Srbiji je Supermen onaj ko uspe da ustedi a da se pritom ne stiska maximalno. I te price kada cujem pegla MI se Ali stvarno
2020 03 18
Mozes da imas ustedjeno, ako si sam, jedes pastetu, na odmor ides u Donje Brijanje na produzeni vikend. Ili ako imas decu, ali si u gasu:'' Moje je da te obucem i naranim, kad porastes, pa se izivljavaj. '' Q takvih pacova ima mnogo. I zato imaju ustedjevine, jer au pacobi. I dzabe im i da prezive koronu, bili su, bice i umrece kao pacovi. Ja smisljam kako da budem ratni profiter, a da ne ostetim nikoga osim drzave 😂
2020 03 18
Vucic je megaloman i vodi megalomanske neku vlast. Drugarica iz Amerike kaže da ne rade škole, ali da se svu normalno kreću i idu na posao. Mi smo glupi i blentavi sto slušamo ovog lika. Tobože, vanredno stanje, a granice širom otvorene za sve grbave i zarazne.
2020 03 18
Tramp je svestan da virus nece nestati, samo je sklonio najugrozenije i decu, koja su najveci prenosioci,. Ako sve stane, ekonomija ide dole nepovratno i on je toga svestan
2020 03 18
Gabi, gde je on u Amerikama? Pretpostavljam da ima razlike u citavoj americi
2020 03 18
> Debela_devojka: > Gabi, gde je on u Amerikama? Pretpostavljam da ima razlike u citavoj americi U Mineapolisu Nestao mi je komentar? ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/74e4ee756e0fc7720aeeacf9cfbae9e8.jpg)
2020 03 18
Ne znam zasto. Mozda sto je slika u pitanju Dakle, kao sto sam prognozirala, citav svet je vise u frci zbog novca, nego zbog korone, jer dzabe sto nemas koronu, kad ces biti beskucnik
2020 03 18
> kupoholicarka03: > Sta sam rekla juce nigde Brasna nema ,naravno sakrili su ga da ga izvezu da pomognu Bosni jer covek mi kaze za jedan dan mu otislo 5tone brasna a gde ? Zasto nisu zatvorili granice cim su proglasili vanredno stanje..35 000 njih uslo u Srbiji za 2dana i niko nije zaustavljen ,Strasno > Ali pitam se jedno da li sam glupa ili sta, do pre nedelju dana toliko umrlih u Kini -toliko zarazenih od jednom stalo niko vise ne prica o Kini kao da nisu ni imali Koronu !!! Zato sto ljudi kupuju po 20 kg brasna I.vise I.onda nema za drugoga !I mi smo kao narod sebicni samo ja da imam a za drugog me zabole.
2020 03 18
> Jasmina30: > > kupoholicarka03: > > Sta sam rekla juce nigde Brasna nema ,naravno sakrili su ga da ga izvezu da pomognu Bosni jer covek mi kaze za jedan dan mu otislo 5tone brasna a gde ? Zasto nisu zatvorili granice cim su proglasili vanredno stanje..35 000 njih uslo u Srbiji za 2dana i niko nije zaustavljen ,Strasno > > Ali pitam se jedno da li sam glupa ili sta, do pre nedelju dana toliko umrlih u Kini -toliko zarazenih od jednom stalo niko vise ne prica o Kini kao da nisu ni imali Koronu !!! > Zato sto ljudi kupuju po 20 kg brasna I.vise I.onda nema za drugoga !I mi smo kao narod sebicni samo ja da imam a za drugog me zabole. Otisli su kamioni puni.brasna za.cg !
2020 03 18