Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

I kako cete sad

Niko ljudima sa našim pasošem nema pravo da zabrani povratak u zemlju, jer je to kršenje Ustava. Ali se slažem da će nam napraviti ogroman problem...
2020 03 18
Novinarka Brnabi postavi pitanje za olaksice ono placanja racuna, glupaca kaze TO VAZI ZA PENZIONERE, ZASTO OSTALI NE BI OTISLI I PLATILI RACUNE. Znaci, mozemo da ocekujemo seckanje struje u sred VS-a, gasenje interneta i svega ostalog. Najbolje je osamiti se u sumu neku u kolibicu i cekati bolja vremena
2020 03 18
> Debela_devojka: > > greendragon: > > Videla sam da unose džakove u jednu beogradsku opštinu, a vire džačići od po 5kg brašna. > > Ko može nek piše čekove za hranu, makar to. > U nadi da ce ova vlast biti dovoljno odgovorna da makar podeli svakom domacinstvu bez prihoda najosnovnije > Podelili su nas ovog trenutka u dva tabora. U mojoj ulici se prvi dan vidi razlika: oni koji rade za drzavu vs oni bez posla. Vidi se po kesama koje donose iz radnji. Nazalist, zivimo u drustvu koje se svaki dan hvali brigom o drugima i velikim srcem, medjutim kad ovako zagusti svako gleda svoje dupe > Juce u apoteci rom usao sa bebom i daje recept za lek. Kaze apotekarka Ali ovaj lek se placa. Kaze on da nema para. I mm i ja platimo lek. Nekih 500 din, nije ni bitno, jbs lovu, imam makar licnu satisfakciju znajuci da sam nekome pomogla. Nadam se da cemo se provuci svi i da nece predugo trajati 🙏🙏🙏❤❤❤😍😍😍
2020 03 18
Jos jedna info iz Amerike, ovog puta iz Kalifornije. Javljaju mi da je i tamo situacija kao i u Minesoti, s tim sto panika kod njih kasni 3 dana . Skole su raspustene ali, kako kazu nastava im se odrzava haoticno. Tamo radi onaj ko mora (citaj sirotinja). Pravila su razlicita, od okruga do okruga. Jedino su okruzi oko San Franciska zamrzli sve i izveli policiju na ulice... Toliko u drugom javljanju. Studio...?
2020 03 18
> Jasmina30: > > Jasmina30: > > > kupoholicarka03: > > > Sta sam rekla juce nigde Brasna nema ,naravno sakrili su ga da ga izvezu da pomognu Bosni jer covek mi kaze za jedan dan mu otislo 5tone brasna a gde ? Zasto nisu zatvorili granice cim su proglasili vanredno stanje..35 000 njih uslo u Srbiji za 2dana i niko nije zaustavljen ,Strasno > > > Ali pitam se jedno da li sam glupa ili sta, do pre nedelju dana toliko umrlih u Kini -toliko zarazenih od jednom stalo niko vise ne prica o Kini kao da nisu ni imali Koronu !!! > > Zato sto ljudi kupuju po 20 kg brasna I.vise I.onda nema za drugoga !I mi smo kao narod sebicni samo ja da imam a za drugog me zabole. > Otisli su kamioni puni.brasna za.cg ! Ma da li je moguce!? Malo pre neko napisa da ode i za Bosnu 🙄😳😳😳😱😱
2020 03 18
Na drzavu se ne oslanjam, nikad i nisam. Nemam drzavni posao, sta zaradim to je sve preko pa imam nesto ustedjeno. Sto se hrane tice ja gotovo da zivim na pomorandzama. Tu su biljno mleko, povrce i voce. Meso ne jedem, tunjevinu ponekad samo. Sve od hrane mi je dosadilo, ne mogu ni da je gledam.
2020 03 18
Evo i ja da "uskocim" u temu.😀 Suprug mi je u inostranstvu, tacnije Austrija, radi, imao je srece sto se tice posla, ima ga i dalje, ali smanjen intenzitet naravno, plata bi trebala ostati nepromenjena. Sad ovde u mojoj okolini, komercijalisti rade, ali po par sati dnevno, tekstilna industrija radi, naravno siju se maske i to produzeno radno vreme i placa se duplo, pijaca slabo, isto skraceno radno vreme, vaspitaci rade naizmenicno na po dve nedelje, oni koji su na zameni su dobili otkaz, obezbezdjenja isto tako rade... Ali da je sranje za ove ljude koji ne rade i koji moraju da placaju racune i da zive od necega-sranje je! I jako me nervira ta nepravda!
2020 03 19
> GabiProdaja: > > Debela_devojka: > > Gabi, gde je on u Amerikama? Pretpostavljam da ima razlike u citavoj americi > U Mineapolisu > Nestao mi je komentar? > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/74e4ee756e0fc7720aeeacf9cfbae9e8.jpg) Drugi brat koji zivi u Nemackoj je danas zatvorio privatnu firmu. Snaja koja radi u BMW upravo javlja da veceras odradjuje poslednju smenu. Nestasica je brasna, toalet papira i svega ostalog. Narod sumanuto kupuje...sve je isto kao i kod nas.
2020 03 19
Mislim da je najbolji lek jačanje imuniteta. Voće, povrće i suplementi. Odem danas u Lidl - prazno. Idea - prazno. Maxi - probrala kivi i banane. Ako i ima voća, cene su šarenolike. Pijaca od ponedeljka ne radi. Jedan deda prodaje jabuke, nekoliko njih hemiju. Još jedna stvar koju sam primetila je bezobrazno dizanje cena. U prodavnici u kojoj stalno kupujem, cene sapuna, vlažnih maramica, toalet papira i krema za ruke su skočile prilično. Bezobrazluk na delu. Alkohol i asepsol moraju da se jure. To bi država trebalo da dostavlja besplatno, a ne da jurimo i da nas deru, ako uopšte nađemo.
2020 03 19
Budi jaka.... Ako ti treba nesto od stvari, javi se... Cini mi se da smo vec imale jednu jako lepu saradnju u proslosti.... Znam da nije lako, ali drzi se ❤️🙏 > ModaBB: > Umrla mi je majka pre 6 dana. To.mi je najteze. Sto je sve stalo, stalo je. Nema osiguranja,procedure, koga je briga. Ko ima kupovace, ko nema trpece. Nemas platu, nemas cekove, sta cemo s decom, lekovima? Sreca ovde su mi izasle zene u susret koje poznajem kao i sve Vas. Nikada ne mogu da im se oduzim. Tesim se da ima jos dobrih ljudi u ova zla vremena.
2020 03 19
Na žalost zemljoradnici su već davno navikli da mogu se oslanjati samo na sebe. Jedne godine suša, posle mraz pa grad ili sve. Prepušteni su sudbini. Pomoć od države ni ne očekuju davno. Ubijaju ih porezima na sve živo. Neizvesnost kako će da prodaju i za koliko. Naravno ovde pričam o ljudima koji žive od parče zemlje koje obrađuju a ne o velikima. Ni jedne godine nije proglašena elementarna nepogoda pa da im se malo pomogne. Drž'se DD, izguraćemo nekako.
2020 03 19
Moda BB, primi moje iskreno saučešće.
2020 03 19
Juce sam vodila decu u setnju, mi smo malo mesto, skoro, pa selo, nigde zive duse. Mi smo bili malo u sumi. Jbg, nmgu decu po ovom Suncu da drzim zatvorene. Ma, naravno, Apple, vala, ako je neko svasta preziveo, balkanci su. Tako da cemo i ovo
2020 03 19
Evo ne znam Boga mi. Klinac mi ide u prvi razred, samohrana sam majka. Decembra mi je ustanovljen rak dvanaestopalacnog creva, tako da sam trenutno na bolovanju i idem na hemoterapije. Nemam pravo na deciji, nemam pravo na jednokratnu pomoc kao obolelom od karcinoma... Plus smo u kiriji. Dobro je pa jos uvek imamo hleb na stolu i jedno drugo, ako nista drugo nema. ,:)
2020 03 19
Joj, toga sam se najvise bojala, samohrani roditelji+ si jos i bolesna. Uzas. Oprosti se od pomoci, posebno sad. Jedna clanica je zvala socijalno, zovu ljudi po ceo dan, nemaju nikakve informacije da li ce biti nekih pomoci za narod. Strasno. Bitno da smo se zastitili od bolesti. Koliko vidim, sve ostalo je nebitno. Sta da vam kazem, kud svi, tu i mali Mujo. Sad su drzavni sluzbenici Elita 😂
2020 03 19