Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

OPREZ, PREVARANTI

Ne koristim cesto forume I ne znam da li sam na pravom mestu, zelim samo da skrenem paznju clanicama na veliki broj prevaranata. Danas sam ostavila negativni utisak toj clanici, vise kao oprez drugim devojkama, I ista mi je uzvratila. Ubrzo je predmet uklonila, ali vec vidim da je napravila novu profil. https://mojekrpice.rs/zaricadimi-220241 prethodni https://mojekrpice.rs/nadjazelen-220109 prethodni https://mojekrpice.rs/lenasara-217105
2020 03 25
Vidi se iz ostavljenog utiska. Bolje slikati uvek predmet da se prepozna kasnije. Ako znate koji je nov profil ili predmet koji je u pitanju dajte sliku.
2020 03 25
> kupoholicarka03: > Ostavite link clanice https://mojekrpice.rs/nadjazelen-220109 kad sam ostavila negativnu, odmah je uklonila predmet
2020 03 25
> AppleRed: > Vidi se iz ostavljenog utiska. Bolje slikati uvek predmet da se prepozna kasnije. Ako znate koji je nov profil ili predmet koji je u pitanju dajte sliku. https://mojekrpice.rs/zaricadimi-220241 Evo link novog profila. Cak je I log bio u isto vreme, pre 16h na oba. Trazi da se novac unapred uplati, jer joj se navodno predmet vec vratio, ziro racun nema, jer je zbog situacije ostala bez posla I racun je izgasila, samo daje broj telefona I na ime Ersan Dimitrijevic da se uplati novac
2020 03 25
Позната ми је бунда. Чини ми се да се скоро јавила чланица која је "купила", а да је никада није добила.
2020 03 25
> JelenaLenaZivic: > Позната ми је бунда. Чини ми се да се скоро јавила чланица која је "купила", а да је никада није добила. Clanica menja slike bundi, na jedan profil je prodavala braon, na ovaj sad crnu, uglavnom je uvek novi profil, novo ime I trazi da se novac uplati unapred, pritom slike skida sa raznih sajtova, kupujem prodajem, lalaffo, limundo itd.
2020 03 25
Strasno, cime se ljudi bave I na koje nacine, treba se cuvati ovih profila koji su bez utisaka
2020 03 25
https://mojekrpice.rs/lenasara-217105 To je bio prethodni profil od iste članice, takođe traži uplatu unapred
2020 03 25
https://mojekrpice.rs/forum/t/534040/pomoc-prevara Pronašla sam temu od pre 26 dana (gore je link). Isti prevarant. Srećom, Vi ste na vreme odustali od kupovine.
2020 03 25
Dijana Marinković opet!?
2020 03 25
> REASHOP: > https://mojekrpice.rs/forum/t/534040/pomoc-prevara > Pronašla sam temu od pre 26 dana (gore je link). > Isti prevarant. > Srećom, Vi ste na vreme odustali od kupovine. Da, da.. to je ta clanica. Danas sam se javila na njen novi profil, pisala sam sve normalno, I opet je sve isto, da se uplati post netom, jer je racun zatvoren, ostala bez posla itd, na kraju sam je pitala gde se nalazi, da li mozda mogu licno, na sta je odgovorila da moze I da je iz Ivanjice. Ja sam bila presrecna jer su mi navodno tamo baba I deda, pa mogu odmah da preuzmu, I ona kao moze za sat vremena I da ce javiti, naravno da je nestala
2020 03 26
> AppleRed: > Dijana Marinković opet!? Ne znam odakle je ova, mozda zna clanica kojoj je stigao paket. Na prvom profilu NadjaZelen,kada smo se cule rekla je da je iz Nove Pazove, pisala je sa jednog broja, a trazila da se na drugi uplati novac I na ime Ersan Dimitrijevic. Danas sam joj pisala na novi profil, I trazila dodatne slike na viber ili wa, slike mi je poslala, ali sam ja trazila I snimak, to nije, jer kao zasto da snimam, kad sam slikala ( snimila bi da ima sta, ocigledno je da slike skida sa tog nemackog sajta) pisano mi je sa nekog nemackog broja I navodno je iz Ivanjice..
2020 03 26
Sva se naježim kad vidim ovakve stvari! Koji ološ treba biti da se baviš time, pa gde će ti duša ljudski odrone, smeće jedno!!! Kad tad će dotična persona biti uhvaćena.. Ne daj Boze kada bi mi se slično desilo, pa iskopala bih je sigurno. Nema šanse da bih odustala. Da neka gluperda da sebi zapravo da vara ljude za te sume novca, a mi smo svi budale koji pošteno zarađujemo novac..Govno jedno podmuklo!
2020 03 26
> OlgaBogdanov: > Sva se naježim kad vidim ovakve stvari! > Koji ološ treba biti da se baviš time, pa gde će ti duša ljudski odrone, smeće jedno!!! > Kad tad će dotična persona biti uhvaćena.. > Ne daj Boze kada bi mi se slično desilo, pa iskopala bih je sigurno. Nema šanse da bih odustala. > Da neka gluperda da sebi zapravo da vara ljude za te sume novca, a mi smo svi budale koji pošteno zarađujemo novac..Govno jedno podmuklo! Strasno, zato sam I reagovala, dala negativnu kao oprez drugim clanicama.. kod nje mi je sve bilo sumnjivo, pa sam I pozvala. Ona tako "lepo" prica, da te bukvalno ubedi da je sve to tako. Srecom pa sam ja odustala od kupovine I shvatila da se iza tog I jos nekih profila kriju prevaranti.. Zao mi je sto kao pojedinci ne mozemo nista da uradimo I da sprecimo ovakve olose da varaju I uzimaju nam mukom stecen novac. Ja molim sve clanice da sire ove informacije, dele ove profile prevaranata, a bice ih sigurno jos. Reagujte cim vidite nesto sumnjivo, udruzimo se.
2020 03 26
Zdravo svima ,ja sam ovde nova inače sam do sad prodavala sve na kupujem prodajem. U svakom slučaju iščitala sam sve o ovom sajtu jer me zanimalo pa sam tako i ovde zalutala jer sam se jednom opetkla na prevaranta. Ova vaša priča me jako podseća na moju. Ja sam na Facebooku tako unapred platila bundu od 140 e i nikad nisam dobila,pronašla sam preko onih ljutih smajlića više od 20 žena koje su prošle isto kao i ja i na kraju smo podneli svi krivične prijave ali ta osoba i dalje nastavlja da radi isto što i do sada. Ne bi me čudilo da je to ta ista osoba ili ta organizacija.
2020 03 30
1 2 3