Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Da li neko zna proverenu kurirsku službu koja uredno radi i trenutno?

Naime, iz Novog Sada sam, i ovde je toliko gužva da mi bex uopšte ne dolazi po pakete već prođe rok i izbrišu iz sistema, Daily expres ne mogu da dobijem na telefon, a post express u poštama još uvek iz nepoznatog razloga ovde ne radi... Ne znam šta da radim, imam pakete na čekanju, već maltene 10 dana >:(
2020 04 09
Ja sam ovih dana najbolje prošla sa Aksom .
2020 04 09
City express nikako, ja vec 6 dana ujutru zovem da dodju i jos nisu dosli .
2020 04 09
Kod mene bas obrnuto,juce poslao pozivnicu Bexu preko app i dosli po paket u roku od sat vremena,danas paket isporucen kupcu .
2020 04 09
Ja sam iz okoline Zrenjanina, Bex mi dodje isti dan kad zovem, Post express normalno radi, a Daily sam zvala jednom, receno mi je bilo da stizu istog dana, 2 dana kasnije sam pokusala da ih nazovem, 11 minuta cekala da me ukljuce, niko se nije javio, na mail mi nisu odgovorili, nedelju dana kasnije su me zvali da dolaze po paket, ali sam ja paket vec bila poslala Bexom. Ne znam za druge sluzbe, ali sam ja Bexom skroz zadovoljna. 😊
2020 04 09
D express su vam odlicni😊👍
2020 04 09
Ja sam cula i citala ovde na forumu raznorazna iskustva, uglavnom negativna. Prebukirani su i lutrija je sto se tice isplate otkupnine - za preuzimanje paketa vecini uglavnom stizu brzo na adresu, ali potpuno je druga prica za isplatu otkupnine Uglavnom najvise pozitivnih iskustava su devojke imale sa Aksom... ali, opet, mora da im se preti da bi vam doneli otkupninu na adresu...
2020 04 09
Ja imam uzasno iskustvo sa bexom. Cekala sam da mi vrate novac okruglo 10 dana i svaki dan su me lagali da ce “danas kurir SIGURNO doci”, a kolicina novca nije bas bila mala. Zvali su i sefa i kurira i nista opet isto. Rok za dostavu prosao nakon pet radnih dana, i onda sam jos pet cekala da se smiluju uz zvanje svaki dan i po ceo dan, pa su onda nakon toga nekako i doneli... Ni izvinite nisu rekli, a kurir jos ljut... kaze: “Nase musterije su navikle da cekaju po 14 dana”.....Za svaki moguci zaobilazak date kurirske !!
2020 04 09
Kod mene bas suprotno iskustvo 😬 Odmah sledeci dan doneli otkupninu 😊 Verovatno je do kurira, ovaj sto radi na podrucju Zrenjanina je fin, kulturan, stize istog dana. Ja stvarno sa Bexom nisam imala nikakvih problema, a dolazio mi je u poslednjih 3 nedelje 10ak puta 😄
2020 04 09
Ja sam pitala pre neki dan decka sto radi u Bex-u u Novom Sadu,kad sam isla da saljem pakete,da li kuriri dolaze na adresu trenutno ili ne,rekao je da ne,jer su i ovako pretrpani poslom,niti donose otkupninu kasnije... Za devojke iz Novog Sada,danas sam cula od ljudi dok sam cekala u Kisackoj,posto zivim blizu,da u Bex-u u Vrsackoj nikada ne bude vise od 2,3 ljudi,ako vam to nesto znaci... 😊
2020 04 09
Za primanje posiljaka ne znam, za isporuku i Post Express i City express i D express su svi bili odlicni i tacni.
2020 04 09
> Anetaaaa: > Kod mene bas suprotno iskustvo 😬 Odmah sledeci dan doneli otkupninu 😊 Verovatno je do kurira, ovaj sto radi na podrucju Zrenjanina je fin, kulturan, stize istog dana. Ja stvarno sa Bexom nisam imala nikakvih problema, a dolazio mi je u poslednjih 3 nedelje 10ak puta 😄 Apsolutno se slazem i bas sam u prethodnoj temi o BEX-u isto rekla. Do kurira je 95% a ostalih 5% do firme pa kako ti se zalomi🤷‍♀️
2020 04 09
Nisam sigurna koliko je do kurira...Mislim da ono slabo imaju veze sa tim.Tacno se zna koliko on moze da obidje adresa za odredjeno vreme, a i koje delove grada.A pritom nema ni guzve u saobracaju,da to moze da bude opravdanje.
2020 04 09
Sto se Jagodine tice, ja sam prezadovoljna Bex-om. Kurir me zove bar 20 min pre nego sto bude na mojoj adresi da proveri da li sam kod kuce, ako nisam ostavi mi paket u lokalnoj posti. Za sve informacije pisem Bex-u na messengeru dobijem odgovor u roku od pola sata. Sve zavisi od kurira
2020 04 09
Zena koja je meni slala paket,posllala je jos deset paketa.Svi gradovi su dobili na vreme sem Beograda.Ispade da je Beograd kao Njujork,sve sa onim njihovim guzvama.Kurir postexpresa mi je objasnio da svaki kurir ima svoj reon i mora sve da dostavi.Nekada kada je neko na bolovanju ili odmoru,kolega uzima i drugi reon i radi skoro duplu smenu...Ne moze da bude stvar kurira da ne donese novac ili paket,posto je on zaposleni i ne odlucuje o tome.Kaze clanica iznad da je cekala svoj novac deset dana i pritom zvala..Sto bi znacilo ako je do kurira, da kurir tih deset dana raspolaze sa novcem kako hoce..Tesko da je tako.
2020 04 09
1 2