Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Bex kurirska služba LOPOVI

> jelena2606: > Zar ne dobijate racun od kurirske sluzbe kada saljete ili primate paket.?Nije mi jasno?Sa kojom god kurirskom sluzbom da sam radila,uvek sam dobila neku priznanicu.Sem poslednjeg puta,navodno zbog vanrednog stanja..Nije mi jasna ta prica o kuririma i postarini?...Inace MilenaP,I Postexpres kuriri isporucuju sa maskom i rukavicama,jedino sto mora da se preda u posti. Ma da znam, ali je manji rizik kada predas paket ispred kuce nego da se mesas sa masom ljudi, bar ja tako mislim trenutno.
2020 04 14
Bex je katastrofa. Već 11 dana čekam da mi donesu paket i ništa. Zvala sam da pitam gde je paket, rekli su da kao nije preuzet od pošiljaoca a zvali su me pre 8 dana da provere adresu 🙄 zovem danas nekoliko puta, i dok čekam da se neko javi, oni prekinu vezu. D express i post express sve na vreme donose, a ovi iz bexa stalno gube nešto i neljubazni su 😣
2020 04 14
Ja da sam znala da ce postarina biti 400din ja ne bih preuzela paket. Kad su me nazvali dan pre sa sajta maslina.rs rekli su dalju bexom , pitam koliko je postarina kaze maksimalno 300 jer paket nema ni pola kg. Dosao kurir koji me prvo napao da sam bolesna jer sam u pidzami 😂 Tu sam se izgubila totalno. Jos trazila da stavi u dzep i izvadim racun vidim 400din manje, tu sam vec poludela. Pisala sam email preko kojeg su mi poslali racun preko interneta, pisala na broj sa kog su me zvali medjutim nista. Stvarno bi me jeftinije i kvalitetnije izaslo da sam upalila auto i otisla u DM sto inace obozavam. Nikad vise!!!
2020 04 15
Kurir iz Bexa se nije pojavio ni sa rukavicama, ni sa maskom jos me naterao da potpisem sa hemijskom koja nikad verovatno alkohol nije videla :) > MilenaP.: > Postarina je I u post expressu skupa ako cemo iskreno. Meni su danas stigle mindjusice koje su kostale 400 dinara, a postarina POSTEXPRESSOM je ispala 370......... Tako da.. malo manje napadajte privatne sluzbe, barem smo sa njima sigurne sto se tice trenutnog stanja I pandemije, bukvalno sa maskom I rulavicama dodju da preuzmu paket. A I kada mi se neki komad svidja I treba mi, ne obracam paznju na iznos postarine.
2020 04 15
Ne, nista nisam dobila u ruke. Samo mi je dao da se potpisem i sam rekao cifru. Usla sam u kucu naravno sve dezinfikovala i prala ruke i pogledam ono naplatili postarinu 400din i on stavio u dzep sebi 20din . Jeste sitno ali je jadno na sta je spao. Decko iz D. expressa ako je racun sa postarinom 1678din on mi toliko i trazi. Pre svega prijatan i sa maskom i rukavicama . > jelena2606: > Zar ne dobijate racun od kurirske sluzbe kada saljete ili primate paket.?Nije mi jasno?Sa kojom god kurirskom sluzbom da sam radila,uvek sam dobila neku priznanicu.Sem poslednjeg puta,navodno zbog vanrednog stanja..Nije mi jasna ta prica o kuririma i postarini?...Inace MilenaP,I Postexpres kuriri isporucuju sa maskom i rukavicama,jedino sto mora da se preda u posti.
2020 04 15
Meni je paket od cityexpresa stigao posle 10 dana.. a poslali su ga iz drugog grada tek na moje visednevno zvanje posle 7 dana ..postarina koja je trebala biti oko 500 naplatili su mi 750... I jos se kurir prepire samnom , na kraju mi je rekao da dodjem sama u Pancevo po paket. Cist bezobrazluk... Sa postexpresom nisam imala nikada problem za sve ove godine.
2020 04 16
Meni se najbolje pokazao post ekspres, najljubazniji i najodgovorniji. Ako se desi da u tom trenutku ne mogu da preuzmem paket, ostave ga u posti pa ga preuzmem tamo. Sa ostalim privatnim sluzbama se redovno jurim po gradu, nekad ne zele da dodju na odredjenu adresu, ili me cimnu na par sekundi i nakon toga sledi poruka kako paket nije isporucen jer nisam na adresi? Ma uzas, mnogo su drski i bezobrazni. Secam se jednom nisam bila kod kuce, zamolila sam ih da dodju sutra, rekli su da ce doci sl nedelje ako budu raspolozeni. 🙄 I tako sam bezbroj puta izvisila za nesto sto sam porucila... Eto, to je slucaj u mom gradu. Sto se tice postarine, navikla sam da je ona oko 200-300 dinara, nikad nije presla 300. 🤷🏽‍♀️
2020 04 16
> carapica: > Meni je paket od cityexpresa stigao posle 10 dana.. a poslali su ga iz drugog grada tek na moje visednevno zvanje posle 7 dana ..postarina koja je trebala biti oko 500 naplatili su mi 750... I jos se kurir prepire samnom , na kraju mi je rekao da dodjem sama u Pancevo po paket. Cist bezobrazluk... Sa postexpresom nisam imala nikada problem za sve ove godine. Koji lopovi. Jeftiniji je DHL sa iHerba.
2020 04 16
Danas sam platila postarinu 580din Aks-u, nikad vise Aks.
2020 04 16
Boze sacuvaj!!!!!! > veprolece: > Danas sam platila postarinu 580din Aks-u, nikad vise Aks.
2020 04 16
Bex je najgora kurirska sluzba na svetu ja mislim! Ja imam stranicu na instagramu gde radim neke haljinice i majice,i inace uvek saljem preko poste,ali posto sam sad cula sa vise strane da nece postari u svim mestima da nose paket na adresu,nego ostave u posti,rek'o hajde slacu preko Bex-a,posto zivim blizu paket shopa... Nenormalne pare zaradjuju od mojih posiljku,nedeljno im saljem 40,50 paketa,i u roku od 5 dana su uspeli da mi izgube paket,zatim kurir je zvao 1 devojku dok je spavala,naravno ne moze u snu da mu se javi,i odmah naznacio da se meni paket vraca,ona ga kasnije dobije i dogovori se da sutradan ode u magacin,meni sutradan stize paket sa duplom postarinom,i ja kazem kuriru tom sto me je zvao ali gospodine vi imate obavezu 2 puta da pokusate dostavu,kaze on gospodjice sad imamo previse posla,pa cim se neko ne javi racuna se da je odbio prijem paketa! Trecoj devojci vec 3. dan ne dostavljaju paket... Sad sam im poslala takav mejl da se sve pusi od besa😂😂😂
2020 04 17
Jako su nekulturni i nehumani ljudi!! > Jecko95: > Bex je najgora kurirska sluzba na svetu ja mislim! Ja imam stranicu na instagramu gde radim neke haljinice i majice,i inace uvek saljem preko poste,ali posto sam sad cula sa vise strane da nece postari u svim mestima da nose paket na adresu,nego ostave u posti,rek'o hajde slacu preko Bex-a,posto zivim blizu paket shopa... Nenormalne pare zaradjuju od mojih posiljku,nedeljno im saljem 40,50 paketa,i u roku od 5 dana su uspeli da mi izgube paket,zatim kurir je zvao 1 devojku dok je spavala,naravno ne moze u snu da mu se javi,i odmah naznacio da se meni paket vraca,ona ga kasnije dobije i dogovori se da sutradan ode u magacin,meni sutradan stize paket sa duplom postarinom,i ja kazem kuriru tom sto me je zvao ali gospodine vi imate obavezu 2 puta da pokusate dostavu,kaze on gospodjice sad imamo previse posla,pa cim se neko ne javi racuna se da je odbio prijem paketa! Trecoj devojci vec 3. dan ne dostavljaju paket... Sad sam im poslala takav mejl da se sve pusi od besa😂😂😂
2020 04 17
Bex definitivno treba izbegavati, 5 dana čekam da se pojave za nekoliko paketa i naravno ništa. Naravno otišla sam u poštu posle trećeg dana i poslala postexpressom. Pistexpress je definitivno jedini pouzdan. Otkup kod svih košta i zato je uplata na račun bajjeftinije rešenje. Kod popte nema skrivenih troškova, 200din je do 500g samo slanje. Sve uostalom imate na sajtu. Što se ostalih tiče midlim da sve potiče od vlasnika, kakvi su oni tako je i organizovan posao uključujuće ne-poštenje kurira.
2020 04 18
Za divno cudo, nisam u ovo vreme korone imala problem ni sa bexom, ni sa aksom, ni sa D expressom, ni Cityjem. Dok u normalnim uslovima nije normalno koliko su grozni za fizicka lica. I vidim da se sa bexom sada svi skoro kolju. Mene su zacudile super saradnje sa svima njima jer pre nikad nije bilo tako, a sad su koristeni kao nuzno zlo.
2020 04 18
Dexpress za 1200 din naplatio 490 din ptt
2020 04 18