Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Rizicna `usluzna kupovina`

Da li mislite da je moguce poruciti stvar koja kosta oko 20000 u radnji,ovde na sajtu preko devojke koja je prodaje za 5000.U pitanju je porucivanje stvari,cini mi se kao usluzna kupovina iz outleta.Mogu Vam poslati clanicu da cujem sta mislite o tome..
2020 04 20
Cao. Iskljucivo licno preuzimanje. Previse je prevaranata na sajtu, previse. 😦
2020 04 20
> joca20121: > Da li mislite da je moguce poruciti stvar koja kosta oko 20000 u radnji,ovde na sajtu preko devojke koja je prodaje za 5000.U pitanju je porucivanje stvari,cini mi se kao usluzna kupovina iz outleta.Mogu Vam poslati clanicu da cujem sta mislite o tome.. U istoj sam dilemi. Moguće je da se radi o istoj članici. Moja je dilema da li su to original stvari, jer mi je nelogična tolika razlika u ceni.
2020 04 20
https://mojekrpice.rs/items/cipele/5939045/espadrile-karl-novo-original-37-38-39
2020 04 20
Takodje i to,i da li ce zapravo poslati takav proizvod,jer kad sam trazila uzivo sliku,rekla je da nema da se porucuju..
2020 04 20
Moze biti i Turska roba. Turci rade ubitacne kopije, svega. 😊😊😊
2020 04 20
Nije li usluzna kupovina kada Vam neko kupi ono cega nema u mestu gde zivite pa vam to posalje, a za to dobije odredjenju proviziju?
2020 04 21
Moguce je naravno i da je cena 2000din. Nebitno da li je "usluzna" kupovina ili se krade, pa se ovde prodaje. Devojka ima 6 negativnih i kao kupac i kao prodavac, i pozitivnu neku koja je zapravo kad procitas opis ocene kao negativna, znaci nepouzdana osoba. Mozes dobiti macku u dzaku i kod ovakvih slucajeva samo licno i nikako drugacije. Pamet u vugla. :)
2020 04 21