Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ima li neko iskustva s krivičnim prijavama protiv članica na sajtu?

Zdravo devojke, Ovde kao što znamo ordiniraju prevaranti. Ako ne oni, onda je svakako nemali broj ekstremno neodgovornih članica. Ne znam koji je procenat devojaka koje su prevarene ali da li je neka išla dalje od ovog foruma i prijavila članicu koja je oštetila policiji? Šta uopšte možemo učiniti ukoliko nas neko na sajtu prevari?
2020 04 25
Bila je pre tema na forumu, pokretanje krivicne prijave, pokusacu da je pronadjem, pa pitaj te devojke dokle su stigle.
2020 04 26
https://mojekrpice.rs/forum/t/536883/reks83-masovni-prevarant-iz-novog-sada-pokretanje-krivicne-prijave
2020 04 26
Hvala puno. Pitala sam tamo pa ću videti šta će reći.
2020 04 26
ako si prevarena za 15.000 dinara ili vise, mozes da podneses krivicnu protiv te osobe > Sani03: > Zdravo devojke, > Ovde kao što znamo ordiniraju prevaranti. Ako ne oni, onda je svakako nemali broj ekstremno neodgovornih članica. Ne znam koji je procenat devojaka koje su prevarene ali da li je neka išla dalje od ovog foruma i prijavila članicu koja je oštetila policiji? > Šta uopšte možemo učiniti ukoliko nas neko na sajtu prevari?
2020 04 27
Devojka je na kraju poslala to što sam platila. Neverovatno mi je da neko može da te jaše do sume od 15.000 i da ispod nje, ne možeš podneti prijavu. Užas! Mora da se može teretiti neko za prevaru bar.
2020 05 09