Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

boze me sacuvaj kakvih sve ima

pitala sam clanicu da mi posalje slike patika na viber, jer sajt kvari kvalitet slike, poslala je, a kada sam joj trazila da mi slika djon(jer naravno za moje pare me zanima svaki detalj, necu lom da kupujem), rekla je da nista vise ne moze da slika... sta vi kazete? da li ste imale nekada ovakvo ili slicno iskustvo?🤔 ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/3508d1797b2a85e1206fbe6eb1546369.jpg)
2020 04 28
Ako Vas je odbila da slika, jednostavno ste trebali da trazite dalje jer očigledno ne želi da slika, nije joj stalo da proda ili sakriva manu, ali opet to Vam ne daje za pravo da vredjate nekog i nazivate 'retardiranom osobom'. Pritom ste tražili privatan broj i još vredjate. Ruzno je jako. Ništa lično.
2020 04 28
> Maki_maki: > Ako Vas je odbila da slika, jednostavno ste trebali da trazite dalje jer očigledno ne želi da slika, nije joj stalo da proda ili sakriva manu, ali opet to Vam ne daje za pravo da vredjate nekog i nazivate 'retardiranom osobom'. Pritom ste tražili privatan broj i još vredjate. Ruzno je jako. Ništa lično. Potpuno se slazem sa Vama.
2020 04 28
> Maki_maki: > Ako Vas je odbila da slika, jednostavno ste trebali da trazite dalje jer očigledno ne želi da slika, nije joj stalo da proda ili sakriva manu, ali opet to Vam ne daje za pravo da vredjate nekog i nazivate 'retardiranom osobom'. Pritom ste tražili privatan broj i još vredjate. Ruzno je jako. Ništa lično. Slazem se. A ima i masa ljudi koji traze da im slikas svaki ugao, coskic, od gore , od dole, s leva, s desna......(ne kazem da je to ova clanica u pitanju, nego u opsteno) i ne udostoje se da kazu hvala. I meni nekad prekipi da mi isto dodje da kazem ne slikam niti merim vise ista dodatno. 😄 Opet kazem nista licno. 🌹
2020 04 28
a njoj daje za pravo da odgovara tako drsko? da joj nije stalo da proda ne bi mi ni poslala slike na viber, nego bi iskulirala, logicno, a ovaj odgovor “nema” je na moje pitanje “jel ima neko ostecenje”, tako da nisam vas pitala sta meni daje za pravo, vec da li je jos neko imao slicno iskustvo. nista licno 🙂 > Maki_maki: > Ako Vas je odbila da slika, jednostavno ste trebali da trazite dalje jer očigledno ne želi da slika, nije joj stalo da proda ili sakriva manu, ali opet to Vam ne daje za pravo da vredjate nekog i nazivate 'retardiranom osobom'. Pritom ste tražili privatan broj i još vredjate. Ruzno je jako. Ništa lično.
2020 04 28
> Maki_maki: > Ako Vas je odbila da slika, jednostavno ste trebali da trazite dalje jer očigledno ne želi da slika, nije joj stalo da proda ili sakriva manu, ali opet to Vam ne daje za pravo da vredjate nekog i nazivate 'retardiranom osobom'. Pritom ste tražili privatan broj i još vredjate. Ruzno je jako. Ništa lično. Slažem se...
2020 04 28
sv je bilo u redu, samo me je zanimalo u kakvom je stanju djon, htela sam da ih kupim, ali ako je djon na primer napukao, necu da bacam pare i zato sam trazila sliku djona, svako za svoj novac ima pravo da se informise o predmetu 🙂 > Jana13: > > Maki_maki: > > Ako Vas je odbila da slika, jednostavno ste trebali da trazite dalje jer očigledno ne želi da slika, nije joj stalo da proda ili sakriva manu, ali opet to Vam ne daje za pravo da vredjate nekog i nazivate 'retardiranom osobom'. Pritom ste tražili privatan broj i još vredjate. Ruzno je jako. Ništa lično. > Slazem se. > A ima i masa ljudi koji traze da im slikas svaki ugao, coskic, od gore , od dole, s leva, s desna......(ne kazem da je to ova clanica u pitanju, nego u opsteno) i ne udostoje se da kazu hvala. I meni nekad prekipi da mi isto dodje da kazem ne slikam niti merim vise ista dodatno. 😄 > Opet kazem nista licno. 🌹
2020 04 28
> akica45: > a njoj daje za pravo da odgovara tako drsko? da joj nije stalo da proda ne bi mi ni poslala slike na viber, nego bi iskulirala, logicno, a ovaj odgovor “nema” je na moje pitanje “jel ima neko ostecenje”, tako da nisam vas pitala sta meni daje za pravo, vec da li je jos neko imao slicno iskustvo. nista licno 🙂 > > Maki_maki: > > Ako Vas je odbila da slika, jednostavno ste trebali da trazite dalje jer očigledno ne želi da slika, nije joj stalo da proda ili sakriva manu, ali opet to Vam ne daje za pravo da vredjate nekog i nazivate 'retardiranom osobom'. Pritom ste tražili privatan broj i još vredjate. Ruzno je jako. Ništa lično. Čim ste otvorili javno temu, ja imam pravo da napišem svoje mišljenje po Vašem pisanju se da primetiti da ne prihvatate tudje mišljenje ukoliko nije isto kao Vaše. Za razliku od Vas ona je kratko i jasno odgovorilaa jer nije želela da ulazi u dublju priču a Vi ste ti koji vredjate. Mozda da je uzvratila istom merom ne bi bila drska nego ista kao i Vi. Bolje što niste ni ostvarili saradnju jer bi očigledno jedna strana bila nezadovoljna. 😊
2020 04 28
mila, meni nije potrebno nicije misljenje, samo me zanima da li se jos neko susretao sa ovakvim clanovima? koji su okacili predmet i odbijaju da slikaju trazeno, jer opet kazem da za svoj novac imam pravo da pitam za stanje predmeta, zar ne? ajde da sam trazila svaku tacku i svaki deo da mi slika, pa okej, popizdi covek i batali, samo sam trazila sliku, jer sajt bas kvari kvalitet slike i dodatnu sliku djona, ne vidim sta je tu problem? ali okej, raznih nas ima 🙂 > Maki_maki: > > akica45: > > a njoj daje za pravo da odgovara tako drsko? da joj nije stalo da proda ne bi mi ni poslala slike na viber, nego bi iskulirala, logicno, a ovaj odgovor “nema” je na moje pitanje “jel ima neko ostecenje”, tako da nisam vas pitala sta meni daje za pravo, vec da li je jos neko imao slicno iskustvo. nista licno 🙂 > > > Maki_maki: > > > Ako Vas je odbila da slika, jednostavno ste trebali da trazite dalje jer očigledno ne želi da slika, nije joj stalo da proda ili sakriva manu, ali opet to Vam ne daje za pravo da vredjate nekog i nazivate 'retardiranom osobom'. Pritom ste tražili privatan broj i još vredjate. Ruzno je jako. Ništa lično. > Čim ste otvorili javno temu, ja imam pravo da napišem svoje mišljenje po Vašem pisanju se da primetiti da ne prihvatate tudje mišljenje ukoliko nije isto kao Vaše. > Za razliku od Vas ona je kratko i jasno odgovorilaa jer nije želela da ulazi u dublju priču a Vi ste ti koji vredjate. Mozda da je uzvratila istom merom ne bi bila drska nego ista kao i Vi. > Bolje što niste ni ostvarili saradnju jer bi očigledno jedna strana bila nezadovoljna. 😊
2020 04 28
Verujem da je članici prekardasilo, jer ima ljudi koji traže milion slika I onda samo nestanu. Vas recnik je uzasan, a članica Vam je lepo rekla da ne može više ništa da slika (odnosno posle milion i jedne slike, Vi tražite i sliku djona). Kapiram da njoj to nije posao, već način da se oslobodi viska odece, a da neko kupi po nižoj ceni. To sve ne znaci da je ona Vasa lična prodavačica.
2020 04 28
nije bitno da li se ovim poslom bavi ili ne, svakako zeli da proda svoj predmet, pa sam tako i ja zelela da se raspitam o tom predmetu, jer mi ga jelte, ne poklanja, vec kupujem ja nisam trazila milion slika i svaki detaljcic i ugao pa da joj “prekardasi”, vec samo sliku djona 🙂 opet, u ovoj temi sam postavila pitanje, nisam trazila vase misljenje o mom recniku i sl > Odrica: > Verujem da je članici prekardasilo, jer ima ljudi koji traže milion slika I onda samo nestanu. Vas recnik je uzasan, a članica Vam je lepo rekla da ne može više ništa da slika. Kapiram da njoj to nije posao, već način da se oslobodi viska odece, a da neko kupi po nižoj ceni. To sve ne znaci da je ona Vasa lična prodavačica.
2020 04 28
Jutros mi je jedna članica tražila da se slikam u pantalonama, rekla sam da neću, jer POBOGU PRODAJEM IH JER MI NE ODVOVARAJU. Okacila sam slike sa sajta + slike sa poda moje sobe + pantalone su sa etiketom. Rekla mi je da sigurno nešto krijem i da će ona naći nekoga ko hoće da se slika. 😂😂😂 Po meni ona ima neki problem, ali ja sigurno neću napisati da je retardirana. 🤦🏻‍♀️
2020 04 28
opet kazem, ima nas raznih 🙂 > Odrica: > Jutros mi je jedna članica tražila da se slikam u pantalonama, rekla sam da neću, jer POBOGU PRODAJEM IH JER MI NE ODVOVARAJU. Okacila sam slike sa sajta + slike sa poda moje sobe + pantalone su sa etiketom. Rekla mi je da sigurno nešto krijem i da će ona naći nekoga ko hoće da se slika. 😂😂😂 Po meni ona ima neki problem, ali ja sigurno neću napisati da je retardirana. 🤦🏻‍♀️
2020 04 28
Ja sam vise puta odbila da slikam dodatno.Jedva slikam i da okacim predmet,a dodatne su mi tezak zamor.Zato uvek moze licno ko je nepoverljiv.Skoro sam kupila patike,ne bas jeftine.Clanica mi je ponudila da salje dodatne,rekla sam da ne treba,posto sam znala o kom modelu je rec.A takodje da hoce da me prevari moze da upotrebi i fotosop.Dodatne slike trazim kada mi nije jasno koji je model,kada je losa fotografija i kada znam da neki odredjeni model ima neku slabu tacku pa trazim odredjeni deo da mi se fotografise,jer [po tome vidim koliko je nesto noseno.....Sve u svemu,svako ima svoje uslove,svidjali se nama ili ne,bilo kupovine bilo prodaje.
2020 04 28
A cemu dodatne slike? Kad vec na sajtu moze da se ubaci 5 slika sto je sasvim dovoljno. Jel i na originalnim sajtovima trazite dodatne slike? Smatram da svako od nas treba da kad ubacije slike da ih dobro uslika i da se sve vidi na tih 5 slika i kupac i prodavac bi bili zadovoljni 🌸🌸🌸
2020 04 28
1 2 3 4 5